منوی اصلی


نویسندگان


آرشیو موضوعی

قوانین مرتبط با پرستاری

کمیته ی پیگیری مطالبات

نشریه

شکایت جهت افزایش حقوق

لینک دوستان

ابزار وبلاگ

خرید لایسنس نود32

جیرجیرک مرداب

عنوان لینک

ردیاب جی پی اس ماشین

ارم زوتی z300

جلو پنجره زوتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پیگیری حقوق و مسایل و مشکلات پرستاران و آدرس parastaraneiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا

آمار بازدید

» تعداد بازديدها:
» کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 576
بازدید کل : 22138
تعداد مطالب : 245
تعداد نظرات : 493
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


آرشیو ماهانه


پیوند های روزانه


لوگوی ما

پیگیری حقوق و مسایل و مشکلات پرستاران


لوگوی دوستان


بر چسب ها




واکنش عجیب

سه شنبه 24 شهريور 1394

در روزهای که نه معترضی بود ونه عدالت خواهی و نه سری و نه صدایی، بارها وبارها تا همین امروز هم حتی پرستاران بسیاری در تمام کشور مورد بی مهری و ضرب و شتم قرار گرفته اند و می گیرند.

از کشته شدن یک سوپروایزر تا نابینا شدن پرستار و چاقو خوردن به دست همرا هان و .....ضرب و شتم توسط پزشکان و ....بگیرید بیایید تا همین 20 شهریور 94 ساعت 16 بیمارستان مدرس ساوه .....

مطمئنم هیچ پرستاری نیست که مورد نوازش کلامی و یا فیزیکی قرار نگرفته باشد ، اما نکته ی جالب عدم هر گونه حمایت از سوی وزارت بهداشت و نظام پرستاری و خود مراکز درمانی است.

خاطرم هست که در مرکز قبلی که کار میکردم بسیار از این گونه برخوردها به دلیل کمبود امکانات و کمبود پرستار و نبودن پزشک و ....درگیری بسیار بود و متاسفانه کسی هم حمایت نمی کرد مگر ینکه دری ، شیشه ای می شکست که چند برابر پولش را دریافت می کدند ولی هرگز نمی گفتند که پرسنل ما مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.اما در ماجرای بیمارستان مدرس ساوه نکاتی وجود دارد که از سایت نظام و مصاحبه ی رییس نظام پرستاری ساوه که البته ریاستشان حرف و حدیث دار است برداشتهایم را می نویسم:

1- در سایت نظام پرستاری که البته حیاط خلوت وزارت بهداشت است هیچ خبری از این نوع مسایل درج نمی شود و در این مورد هم همینطور عمل شد.

2-خیلی از واکنش نظام پزشکی به کشته شدن یک پزشک در سطح جامعه و به عنوان سیک شهروند نمی گذرد و ما چنین واکنشی را تحسین میکنیم و حضرات نظام پرستاری می توانند ببینند و فرا بگیرند.

3-این سایت در تلاش است تا القا کند که اعلام اخبار این نوع مشکلات انتخاباتی است و اتفاق ماهم از روی عملکردها این را ثابت میکنیم که از طرف خودشان دقیقا همینطور است. این بزرگواران خرقه پوش که در هیچ برهه ای به درگیریها وارد نمی ده اند امروز یک باره سر از این ماجرا در می آورند که عده ای می خواهند از این ماجرا تبلیغات کنند.

خوب این واقعه را چه کسی منتشر کرده است؟ خود پرستار مضروب در قبال مراجعه ی رسانه ها به وی موضوع را با ایشان در میان گذاشته و انگ زدن به دیگران فقط به قصد تخریب بوده و هست.

4- جناب اسدی فراموش کرده اند که خودشان بر خلاف قانون البته رئیس هیات ساوه هستند و می فرمایند مسئولان نظام به ما اطلاع دادند و ایشان نفرموده اند مثلا چه حمایتی ا همکارشان در هیات مدیره ی ساوه کرده اند؟

5-ایشان فراموش کرده اند بگویند که وزیر بهداشت طی تماسی با رییس دانشگاه ، به ایشان بابت عدم تامین امنیت پرسنل تاخته و بعد از آن و به دلیل ترس از ، از دست دادن کرسی ریاست جلسه ای تشکیل شده است...

باز هم گلی به جمال وزیر بهداشت که واکنشی داشته است و دستور پیگیری داده است و ما هم از این حمایت سپاسگزاریم.

6- البته از نظر ایشان (آقای اسدی) گویا کتک خوردن پرستاران موضوع مهمی نیست و نباید کسی این مسایل را رسانه ای کند، چون خون سرخی که نریخته و خونی کمرنگ جاری شده است!!!! و البته ایشان هم درگیر توهمات خود بوده اند و حرفهای دیکته شده را گفته اند. شما اگر بگردید هیچ سخنرانیی از عدالت خواهان در این باره با رسانه ها نمی بینید و فقط خود آقای سیدی (پرستار مضروب) حادثه را باز گویی کرده اند.

7-جالب است که وقتی در تهران پرستاری را به دلیل شرکت در تجمع صنفی شبانه و در خیابان دستگیر کردند با هیچ ضمانتی آزاد نکردند اما ضاربین پرستار که در محل کار و محل عمومی  مرتکب چنین عملی شده اند بلافاصله با یک فیش حقوقی آزاد شده و مجدد با مراجعه به بیمارستان ساعت 18/45 ایجاد درگیری کرده اند....

8- فضای انتخاباتی برای برخی مهم است اما پرستاران عدالت خواه از روز اول نشان داده اند که دنبال همدلی و دفاع از حقوق همکارانشان هستند . کاری که مسئولان قبلی نظام هرگز انجام نداده اند. وحتی هنوز هم انجام نمی دهند .

کاش  کمی از نظام پزشکی یاد می گرفتند...



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 1:37



مرگ خوب است ولی برای همسایه!!!!

دو شنبه 16 شهريور 1394

بالاخره وزارترفاه هم نمایان شد و بد هم نمایان شد.

می گویند روزی رسول خدا داشت به مسجد می رفت ، شخصی از ایشان خواست که برایش دعا کند خدا به وی بزی دهد که با آن امرار معاش کند. پیامبر (ع) رفتند و در مسیر برگشت همان شخص را دیدند. آن شخص پرسید: یا رسول الله ! دعا فرمودید؟

حضرت فرمودند: بله دعا کردم خدا به تو گاوی عطا کند و به همسایه ات بزی ....... مرد وسط حرف پیامبر پریدو گفت: یا رسول الله! زود برگرد و دعایت را پس بگیر نه من برای خودم گاو و نه برای همسایه ام بز نمی خواهم!!!!!!!!

حالا این شده حکایت ما و وزارت رفاه و دکتر میدری عزیز!!! ایشان سالهاست با این سیستم غلط از نظر خودشان کارانه و پرکیس و ... در کل پول می گیرند و پول به پزشکان می دهند و .... پول پارو می کنند. اما به پرستاری که رسید می فرمایند: گلوبالش کجاست؟

شما بفرمایید کجای دنیا در یک سیستم یک نفر با هر پستی صدها برابر دیگران دریافتی دارد؟

شما بفرمایید کجای این گلوبال 65 در صد از کارکرد به یک نفر و 20 درصد به بقیه تعلق می گیرد؟

شما بفرمایید کجای این گلوبال کار را یکی انجام می دهد و پولش را بیمه به یکی دیگر پرداخت می کند و حالا که می خواهیم به خود فرد بدهد نمونه ی گلوبال می خواهد؟؟؟؟

شما بفرمایید کجای این گلوبال این همه تبعیض و بی عدالتی حتی در بلاد کفر و شرک و ... وجود دارد؟

شما بفرمایید کدام مدیر کافر یا وزیر کافر در سیستم تحت امرش این همه تبعیض و بی عدالتی را میبیند و دم نمی زند و حالا که می خواهد حق به حقدار برسد نمونه ی گلوبال می خواهد؟

شما بفرمایید ببینیم کجای دنیا وزیر یا معاونش زیر بار اجرای قانون نمی رود؟ مگر عدم اجرای قانون و عبور از قانون جرم نیست؟

شما بفرمایید کجا معاون وزیر به خودش اجازه می دهد که بگوید مجلس اشتباه کرده که قانون مصوب کرده؟

شما فرمودنی بسیار دارید اما  هر گاه منافعتان ایجاب کند میفرمایید و ....حالا هم اجرای  تعرفه های پرستاری را نمونه ی گلوبال می خواهید؟

شما بفرمایید اگر گلوبال فکر می کنید کجای دنیا یک پرستار با سی یا پنجاه مریض تنها می ماند؟

شما بفرمایید کجای دنیا یک پرستار پانصد ساعت در ماه می دود و هشتش گرو نهش است و پولش را بیمه های محترم مسلمان به یکی دیگر پرداخت می کنند؟

شما بفرمایید کجای دنیا برای خواب در منزل شبی به اندازه ی حقوق یک انسان کامل در یک ماه به هم تیمیها پول می دهند؟

شما بفر مایید ....................

از این فرمودنها نفرمایید چون همه واضح است.

سالها خوردید . بردید و پخش کردید و همه غلط بود و دم بر نیاوردید! اما حالا که ما می خواهیم قانون اجرا شود می گویید نظام پرستاری نمونه ی جهانی بدهد؟

کجای ما به کجای جهان می رود که این یکیمان برود؟

چشمها را باید شست

جور دیگر باید دید!!!

مرگ در خاه ی همه را می زند و همیشه عزراییل در خانه ی همسایه نیست!

کم(زیاد نه) یک ذره مسلمان باشیم! وجدان داشته باشیم و به انسانیت معتقد!!!

اگر مسلمان نیستیم حداقل جوانمرد باشیم!!!.......................



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 18:6



یک جلسه و این همه مانور؟؟؟

پنج شنبه 12 شهريور 1394

ساده لوحانه است که بپنداریم همه چیز با یک جلسه حل می شود یا حل شده است . خاطرم هست که سال قبل وزیر بهداشت حاضر نبود حتی با اعضای شورای عالی حضوری ملاقات داشته باشد و امروز با یک تلفن از طرف فردی معتمد که ما از ایشان و تلاشهایشان تشکر می کنیم ، حاضر به دیدار با تعدادی از منتخبین هیاتها می شود.

به هر حال گزارش تحلیلی جلسه قبلا به سمع و نظر همکاران رسید اما آنچه مهم است این است که اولا حرفهای جدیدی زده نشده و این حرفها قبلا هم بسیار گفته شده است اما نکته ی اصلی و اساسی دلایل مانور برخیها روی این جلسه است  و اینکه تلاش می کنند یک نشست را اینقدر بزرگ کنند و همه چیز را به این نشست ربط دهند.

خوب سوال من به عنوان یک پرستار این است که چرا از سالها پیش چنین نشستهایی برگزار نمی شد؟

چرا از سالها پیش وزیر بهداشت کنونی درباره ی تعرفه های پرستاری توجیه نشده است؟

چرا وزیر که می گوید من از معاونت پرستاری خواستم پایلوت اجرا کنند اجرا نکرده است؟

وچرا.....هایی که در ذهن تک تک پرستاران به وجود آمده است.

حالا من بند به بند از روی گزارش سایت نظام پیش می روم تا اطاله ی کلام نشود:

1-همه متفق القول می دانند که پرستار ایرانی از باسواد ترین پرستاران دنیاست وحتی پرستاران ما در حوزه های تخصصی خود که کار می کنند گاهی از متخصصین آن رشته هم اطلاعات بیشتری دارند و .....

البته که افزایش تعاملات بین المللی خوب است. اما شما که کشورهای مختلف را مطالعه فرمودید آیا نحوه ی اجرای شرح وظایف مبالغ پرداختی، مرخصیها، ساعات کار و .... را مطالعه نفرمودید؟

2- هیچ کس مخالف وجود رده ای بعد از پرستاری نیست ولی در همان کشورها که مطالع فرمودید هرگز خارج از شرح وظایف کاری به کسی ارجاع نمی شود اما وقتی اسم یک رده را بهیار بگذارید قطعا جایگزین پرستار نخواهند شد و این واضح است . حتی بهیاران قبلی هم که 33 ماه دوره دیده وتجارب بسیاری دارند هم جایگزین پرستار نیستند ولی حرف ما و ترس ما از جایگزینی این رده ی جدید به جای بهیاران قبلی است که قطعا انجام خواهد شد چون هم نام هستند و.... حتما هم این امر به سلامت مردم آسیب خواهد زد. بدون توضیح اضافه این واضح است.

3-چگونه می شود اختیاری کارانه گرفت؟ چرا عین قانون را اجرا نمی کنید؟ که اشاره دارد بر اجرای روش قبلی تا اجرایی شدن تعرفه ها؟

4-اگر بین آنچه شما خواستید و آنچه عملیاتی شد اختلاف بود و اشتباه اجرا شد چرا معترضین به اشتباه و خطا را جریمه می کنید و اخراج می فرمایید؟ چرا کسانی را که دستوراعمل را اشتباه انجام داده اند مجازات نمی کنید که باعث ایجاد چنین جوی در کل کشور شدند؟

5-نه تنها اعتبار بخشی بلکه بار تمام طرحها بر دوش پرستاران است و متاسفانه پرستاران به هیچ خواسته ای نه نمی گویند!!!

اگر اعتبار بخشی بر عهده ی منشیهاست تعداد منشی کافی تامن گردد و بعد اجرای یک طرح ابلاغ شود لطفا!

6-آیا تبعیض در سیستم درمان وجود ندارد و پرستاران و ماماها و ... به خطا چنین حسی دارند؟

7- چرا پرستار را از طریق شرکت جذب می کنید و چرا باید از کارکرد پرستار یک شرکت سود ببرد؟ به نظر من بهتر است در هر شهری شرکتهای سهامی به نام خود پرستارانی که شرکتی کار می کنند ثبت و قراداد مستقیم با خود پرستاران بسته شود و همه ی منافعش مال خود شان باشد. با شکل فعلی اجرا هرگز یک پرستار شرکتی نمی تواند مانند یک پرستار رسمی حقوق بگیرد چرا که قسمتی از حقوقش را شرکت برداشت می کند ضمن اینکه شرکتها در عمل  طبق پیش بینی کار نمی کنند و می شود آشی مانند همان مبتنی بر عملکرد..

نهایتا دوستانی که همه چیز را به یک جلسه ربط می دهند چون قافیه را باحته اند و پرستاری حکم به اخراج ایشان داده تلاش می کنند با این روشها منتخبین را تحت تاثیر قرار دهند و به مسند برگردند.

اما اگر این ها کاربلد بودند چرا سالیان سال کاری نکردند؟

دوستانی هم که به شقه شدن پرستاری با نام گذاریهای غیر واقعی مانند تندرو و....کمک می کنند بدانند که این کار خیانت است و نتیجه ی این کار بیش از چند ماهی دوام نخواهد آورد و اگر شورای عالی جدید هم به مسیر قبلی برود مجددا پرستاری به حاشیه ها و گذر از نظام پرستاری خواهد رسید که به هیچ وجه به نفع پرستاری نیست .......

به امید اینکه همه ی پرستاران منافع صنفی را که به منافع پایدار شخصی نیز منجر می شود بر منافع شخصی که اغلب مقطعی است در عمل ترجیه دهند.

محمود عمیدی_پرستار بالین

عضو شورای مرکزی خانه ی پرستار



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 10:40



بیانیه ی انجمن اسلامی دانشکده ی پرستاری دانشگاه ع. پ. تهران

چهار شنبه 11 شهريور 1394

بسم الله الرحمن الرحیم

« نقش پرستاری و بیمار داری در حفظ سلامت و بازگشت سلامت بیمار نقش درجه اول است، معادل با نقش یک پزشک ماهر، بسیاری از این نکته غفلت دارند. لذا آن وزن و ارزشی که باید برای پرستار در نظر گرفته شود از ذهن آنها مغفول می ماند و به آن توجه نمی کنند.»
مقام معظم رهبری مد ظله العالی
هر چند دو سال پیش نیز شاهد اهانت وزیر وقت بهداشت به یکی از پرستاران بودیم اما سخت است که باور کنیم در سال "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" جناب آقای قاضی زاده هاشمی، وزیر محترم دولت "تدبیر و امید"، نماینده کل جامعه پزشکی و سلامت کشور، چنین جملاتی را آن هم از صحن "مجلس نمایندگان مردم" بیان کرده باشند. ایشان نه تنها با این عباراتشان زحمات بی دریغ پرستاران در جامعه سلامت را بی ارزش جلوه داده، که اعتراض به حق این قشر دلسوز را نسبت به اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری، که هشت سال از تصویب و اجرا نشدن آن می گذرد را نیز به سخره گرفتند. جامعه پرستاری که همواره احترام و پایبندی به قوانین را سرلوحه کار خود قرار داده، اینک با بهانه توجیه عدم اجرایی کردن مصوبه مجلس شورای اسلامی، با استهزا و تمسخر این قشر، آن هم توسط نماینده جامعه علوم پزشکی و سلامت کشور روبه رو می گردد.
حال سوال ما –جامعه تحصیل کرده پرستاری- از جناب وزیر این است که،
آیا جناب عالی بر اساس شناخت خود از نیروهای متخصص پرستاری نظیر روان پرستاری، پرستاری ویژه ICU و CCU، پرستاران کودک و سالمند و...آموخته های حاصل از تحصیل، و وظایف خطیر و مهم این قشر را در آمپول زدن خلاصه نمودید؟
آیا پرستاری فقط با انجام این وظیفه خود در ایران جز مشاغل "سخت" قرار دارد و در کشور های توسعه یافته از آن به عنوان یکی از حرفه های برتر از لحاظ شان اجتماعی و درآمد یاد می شود؟
دانشجویانی که ضمن تبعیض ها و بی عدالتی های موجود، هم چنان مصمم هستند که تنها در لباس یک "پرستار" به نظام سلامت جامعه خود خدمت کنند، چگونه و با چه امیدی به تلاش خود برای دانش افزونی ادامه دهند وقتی شما تفسیرتان از خدمات پرستاری این چنین است؟
پاسخ بدین سوالات واضح و مبرهن است، لذا ما دانشجویان پرستاری، استفاده وزیر محترم بهداشت از ادبیات غیر آکادمیک را ناپسند دانسته و این اقدام ایشان را محکوم می نماییم.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

 



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 15:22



و مام گزارش جلسه هیاتهای جدید

سه شنبه 10 شهريور 1394

روز گذشته یی دوشنبه نهم شهریور ماه جلسه ای به دعوت افرادی نامشخص برای پرستاران با اهدافی نا مشخص برگزار شد که گزارشی از آن رات به صورت تحلیلی ارائه می دهم.

اول بانیان جلسه است که در تماسها با اعضای هیات مدیره ها خود را نظام تهران معرفی کرده اند. طبق تماسی که با جناب جعفری رییس شورای عالی داشتیم ایشان فرمودند که این جلسه از طرف شورای عالی برگزار نمی شود و البته بعد برگزاری هم مشخص شدهکه چنین بوده و از اعضای شورای عالی فقط پنج یا شش نفر شرکت داشتند که البته اگر خانم جعفری (که عدالت خواهی را به داعش نسبت داد) از لاهیجان و جناب کوروش نادری از آبادان را جزو هیاتهای جدید حساب کنیم. لذا اگر جلسه از طرف شورای عالی بود که رئیس شورا باید در جریان می بود!!!!!

بنابر این استفاده از اسم شورای عالی یا هیات تهران برای دعوت به جلسه خودش شبهه برانگیز و غیر اخلاقی است و قطعا پشت این کار غیر اخلاقی نمی تواند خواسته یا نیتی اخلاقی وجود داشته باشد.

اما مورد بعدی موضوع جلسه بود که به تمام همکاران که بارها مورد تماس و خطاب قرار گرفته بودند گفته شده بود جلسه ی اداری برگزار می شود.اما به خبر سایت نظام که توسط روابط عمومی منتشر می شود دقت بفرمایید:

((به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، اجلاس هیئت مدیره های جدید سازمان نظام پرستاری روز دوشنبه از ساعت 8 و 30 دقیقه صبح تا ساعت 17 در دانشکده پرستاری،مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

در این اجلاس اعضای هیئت مدیره های چهارمین دوره سازمان نظام پرستاری در سراسر کشور با حضور اعضای شورای عالی این سازمان به بررسی آخرین موضوعات مورد نظر جامعه پرستاری از جمله قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می پردازند و برای هماهنگی بیشتر به بحث و تبادل نظر می پردازند.))

اما مورد بعدی دعوت از روسای دور سوم و چهارم همزمان بود که فقط برای افزایش تعداد نفرات انجام شده بود.حضور جناب میرزابیگی در جلسه ی اداری هم از آن ترفندهای اداری سازی بود.

از اینها که بگذریم عده ای از همکاران می فرمایند که توفیری ندارد که چه کسی جلسه گذاشته، بلکه شرکت در جلسه مهم است!!! من به شدت با این دیدگاه مخالفم و این دوستان توجه ندارند که جلسات را باید به اهداف و خروجی نسبت به آن اهداف سنجید و گرنه خود جلسه هدف نیست و وسیله ای است مترقی برای مذاکره و حل مشکلات.....

توجه داشته باشید که قرار نبود در این جلسه وزیر حضور یابد یا سخنان سخیف وزیر مورد اشاره و بررسی قرار بگیرد و بیشتر هدف اعلام شده (بررسی قانون تعرفه گذاری ...) بود که چند سال است دارد بررسی می شود.

لذا شرکت در این جلسه که بین خودمان بود لزومی پیدا نمی کرد .ما خودمان تعرفه گذاری را قبول داریم و دنبال اجرایش هستیم، باید در جلسات راهکارهای اجرای آن و البته رسیدگی به مسائل روز پرستاری از جمله اخراج تعدادی از پرستاران که در مراکز مختلف و به شکل خاموش و روشن انجام شده  و بیانات و افاضات وزیر محترم راجع به پرستاری و ....و نیز سایر مسال به روزتر بحث و تبادل نظر قرار می کرفت البته با بانیان مشخص جلسه.

وقتی نه رییس نظام تهران و نه رییس شورای عالی در جریان این ماجرای برگزار کنندگان جلسه نبودند و خود برگزار کنندگان هم شفافیت در دعوت نداشتند و واضح نبود دعوت از طرف چه کسی و به چه منظوری است چگونه می شود شرکت کرد؟

اما گزارش جلسه:

گزارش جلس و فایل صوتی گفته های وزیر محترم به طور کامل در فضای مجازی در اختیار همکاران توسط پرستاران زحمتکش عدالت خواه قرار گرفته و من یک تحلیل کلی ارائه می دهم:

تعداد حاضرین با احتساب کارمندان سازمان نظام پرستاری و خدمات و مسئولان پذیرایی و ... حدود شصت نفر بود و از این تعداد 6 نفر از اعضای شورای عالی سه نفرشان در هیاتهای جدید منتخب نیستند ، و حدود 10 نفر از روسای قبلی هیاتها و30 نفر از روسای جدید هیاتها حضور داشتند. پس از نظر آماری همین سی نفر اخیر قابل محاسبه و نظر است.

تعدادی از این همکاران برای جلسه ی اداری و افزایش اطلاعاتشان حضور یافته بودند و در همان ابتدای جلسه هم متوجه شدند که هدف جلسه چیز دیگری بوده و تبلیغ افرادی خاص برای انتخابات شورای عالی می باشد و البته به همین موضوع اعتراض کرده و از پیگیری اهداف توسط افراد خاص جلوگیری کردند.

در نهایت هم جلسه مانند جلسات قبل خروجی خاصی نداشت  وتنها به گله گزاری و بیان مواضع پرستاران عدالت خواه و ....وانتقاد از عملکرد نظام دوره ی قبل و بویژه ریاست کل نظام و(بیشتر در قامت معاونت وزیر) گذشت.

در نهایت بدون هماهنگی قبلی و خیلی خود جوش و نظر به اعتراضات مکرر شرکت کنندگان نسبت به اظهارات وزیر در مجلس ، با هماهنگی دکتر رئیس زاده  جلسه نظر به تعداد اندک همکاران شرکت کننده به وزارت بهداشت منتقل و در حضور وزیر بهداشت انتقادها و پیشنهادات مطرح شد.

اما این جلسه که دقیقا مباحثش مانند جلسه ی دبیر کل خانه ی پرستار با وزیر بود ( چند روز بعد از آن جلسه وزیر در مجلس حاضر شد) که در نهایت یک خروجی مشترک داشت وآن هم اینکه وزیر اختیارات حوزه ی پرستاری را به عهده ی معاونت پرستاری نهاده(که طبیعتا هم همینطور باید باشد) و وزیر هیچ اطلاعی از تعرفه های پرستاری و بسته های خدمتی و ... ندارد و مخالفتهایشان فقط زیر سایه ی الطاف معاونت محترم پرستاری بوده و هست.

حتی در فایل صوتی منتشر شده وزیر محترم درباره ی طرح بهیاری جدید هم اطلاعات کاملی نداشته و اطلاعاتی نادرست و غلط به ایشان منتقل شده است.(حالا نمی دانم چرا وزیر این همه اصرار دارد که این کانال نادرست را که اطلاعات غلط از بالا به پایین و از پایین به بالا منتقل می کند را حفظ نماید؟)

به هر حال با این اوصاف و بررسی گفته ها و شنیده ها و دیده ها حقانیت هر چه بیشتر گفتمان عدالت خواهی و لزوم حذف برخی از انحصار طلبان و خود بینان از پرستاری بیشتر و بیشتر نمود پیدا می کند.

امیدوارم وزیر بهداشت این بار و برای شورای عالی از اعمال نفوذ و قدرت افراد برای مهندسی انتخابات ممانعت کند تا در سایه ی کی انتخابات بی حرف و حدیث و رقابتی سالم شورای عالیی تشکیل شود که مورد قبول  جامعه ی پرستاری بوده و پیگیریها از کانال این شورا انجام شود.

به امید حق و حقانیت و حاکم شدن قانون در سیستم درمان و پرستاری

محمود عمیدی -پرستار بالین

 

 



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 11:27



یک مقایسه ی غیر منطقی

شنبه 7 شهريور 1394

بیانات حضرت آیت الله امام خامنه ای در مراسم روز پرستار سال 73

بنده هم مناسبت بسيار عزيز و فرخنده ولادت حضرت زينب کبري عليهاالسّلام را به همه زنان مسلمان در سراسر جهان و بخصوص به بانوان محترم و فداکار و زنان برجسته کشور جمهوري اسلامي ايران مادران و همسرانِ فداکار - تبريک عرض مي‏کنم.يک مطلب به مناسبت روز پرستار عرض مي‏کنم و آن اين است که: اگر بخواهيم ارزش خدمات مختلفي را که قشرهاي مردم به يکديگر تقديم مي‏کنند، اين‏گونه محاسبه کنيم که هر خدمتي که مستقيماً به انسان ارتباط پيدا مي‏کند، هر خدمتي که نوعي غمگساري نسبت به انسانهاي ديگر است، هر خدمتي که تقديم‏کننده آن

خدمتْ رنج بيشتري مي‏برد و هر خدمتي که از روي علم و معرفت و آگاهي و تحصيلات است، ارزشش بيشتر است، در اين صورت گمان مي‏کنم که خدمت پرستاري، جزو ارزشمندترين حرفه‏ها و خدمتگزاريها خواهد بود. چون پرستار، هم مستقيماً با انسان سر و کار دارد، هم غمگسارِ انساني است که به غمگساري و همدردي و کمک او نياز دارد و هم اين‏که، بحمدالله، کاري از روي دانش و تحصيلات و علم است.

پرستار چون با بيمار سر و کار دارد، با بيداري و دردکشي سر و کار دارد و رنجش بيشتر از ديگران است؛ بنابراين حرفه‏اش حرفه عزيز و باارزشي است. اينها حقايق است؛ نه اين‏که مردم بخواهند با پرستاران  چه مرد و چه زن - تعارف کنند. واقع مطلب چنين است. وقتي کاري خيلي بزرگ و خيلي عزيز باشد، دو طرف در مقابل آن مسؤولند: يکي مردمند؛ که بايد آن کار را عزيز به حساب بياورند و صاحب آن را معزّز بشمارند؛ ديگري خودِ آن شخص است که اين شي‏ء عزيز و اين کار بزرگ در اختيار اوست. خود او هم بايد آن را گرامي بدارد.من به پرستاران عزيزمان - چه مردان پرستار و چه زنان پرستار - عرض مي‏کنم: شما که اين توفيق را پيدا کرده‏ايد و اين کار بزرگ را برعهده گرفته‏ايد و اين خدمت باارزش را انجام مي‏دهيد، آن را گرامي هم بداريد. نگذاريد که خداي ناخواسته، با يک قصور يا تقصير يا برخورد نامناسب، کاري به اين عظمت و ارزشمندي، مخدوش شود. اين خدمت را هر چه بيشتر و صحيح‏تر ارائه دهيد، نظام امور زندگي مردم بهتر خواهد شد و اجر و ثواب شما هم بالاتر خواهد بود. خداوند به شما اجر بدهد. و اين خدمت بزرگ را برايتان خدمتي با برکت و براي مردمِ ما يک خدمت مؤثّر در پيشرفت امورشان قرار دهد

فرمایشات رهبر معظم در سال 74:

حضرت‌ آيت‌الله‌ خامنه‌اي‌ رهبر معظم‌ انقلاب‌ اسلامي‌، در ديدار جمع‌ زيادي‌ از خواهران‌ و برادران‌ پرستار و مددكار با ايشان‌، كه‌ به‌ مناسبت‌ ولادت‌ با سعادت‌ حضرت‌ زينب‌ كبري‌ (س‌) و روز پرستار انجام‌ شد، طي‌ سخناني‌ شغل‌ پرستاري‌ را به‌ لحاظ ماهيت‌ معنوي‌ آن‌، ارزشمند و مقدس‌ خواندند و از زينب‌ كبري‌ (س‌) به‌ عنوان‌ الگوي‌ مجسم‌ و شاخص‌ براي‌ جامعه‌ اسلامي‌ بويژه‌ زنان‌ مسلمان‌ نام‌ بردند.

مقام‌ معظم‌ رهبري‌ با ابراز قدرداني‌ و تكريم‌ نسبت‌ به‌ جامعه‌ پرستاران‌ كشور فرمودند: طبيعت‌ حرفه‌ مقدس‌ پرستاري‌، مدد رساني‌ به‌ بيماران‌ و دست‌ گيري‌ از افراد نيازمند و محتاج‌ كمك‌ است‌ و اين‌ مهم‌ از نظر اسلام‌، بسيار ارزشمند محسوب‌ مي‌شود. خدمات‌ پرستاران‌ به‌ مجروحان‌ دوران‌ دفاع‌ مقدس‌ نيز يك‌ نقطه‌ درخشان‌ ديگر است‌ و جامعه‌ پرستاري‌ كشور مي‌تواند به‌ خدمات‌ خود ببالد. روح‌ تعاون‌ و كمك‌ و دست‌ گيري‌ از نيازمندان‌، يك‌ روش‌ اسلامي‌ است‌ كه‌ بايد روز به‌ روز در جامعه‌ تقويت‌ شود

 

  بيانات مقام معظم رهبرى‏در ديدار پرستاران و جانبازان به مناسبت روز پرستار (19/۰۶/76)

 

من هم متقابلاً اين ميلاد مسعود را به همه عشّاق و پيروان خاندان ولايت، تبريک عرض مي‏کنم و بخصوص اين روز را - که روز پرستار نامگذاري شده است - به همه پرستاران کشور که قشر زحمتکش و ارزشمندي هستند، و همين‏طور به خواهران جامعه زينب که فعّاليت و تلاش فرهنگي خود را به نام اين بزرگوار آغاز کردند و سامان دادند، مبارکباد مي‏گويم. اميدوارم روح مطهّر حضرت زينب کبري سلام‏الله‏عليها - که بخش عمده‏اي از حماسه بزرگِ ماندگارِ عاشورا متعلّق به آن بزرگوار است - نه فقط در ميان بانوان جامعه، بلکه در ميان همه افراد، زنده و حاضر و درس‏آموز باشد.

اوّلاً لازم مي‏دانم که از همه پرستاران سراسر کشور صميمانه تشکر کنم؛ اگر چه مردم ما قلباً از پرستاران متشکرند. هر کس که گذارش به بيمارستان  افتاده باشد، يا مريض و مريضدار شده باشد، مي‏داند که نقش پرستار، چقدر نقش پُربها و پُراثري است. در حقيقت، اين حرفه پرستاري، ترکيب عجيبي است - که من براي تقدير از پرستاران و توجّه دادنِ همه انظار و افکار مردم به اين قشر شريف، اين جمله را عرض مي‏کنم - از يک سو، ترکيبي است از رحمت و عطوفت و مهرباني و مراقبت، و از سوي ديگر، دانش و معرفت و تجربه و مهارت. فقط هم مهرباني کافي نيست. غمگساري، همه پرستاري نيست. دانش لازم دارد، تا پرستار کار خود را درست و بجا انجام دهد. دانشِ تنها هم بدون عطوفت و مهرباني کافي نيست. لازم است اين دانش، با روحيه انساني لطيف، بامحبّت و احساس مسؤوليت و با دلسوزي نسبت به بيمار همراه باشد. اين دو بُعد، در پرستاران جمع شده است. لذا اگر طبابت باشد، اما پرستاري نباشد، طبابت هم نخواهد توانست  علاج بيماري بيمار را بکند. بخش مهمّي از بهبود حال بيماران ما، مرهون دست نوازشگر پرستاران است

بیانات رهبر معظم در سال 80:

پرستاران عزيز، خواهران و برادران! خيلى خوش آمديد. اميدوارم كه به بركت نام مبارك حضرت زينب سلام‌اللَّه‌عليها و سالگشت ولادت اين بزرگوار، جامعه‌ى پرستارى كشور - كه خود را منتسب به اين نام كرده است - مشمول لطف و عنايت ويژه‌ى الهى قرار گيرد.

لازم است دو مطلب در خصوص پرستار و پرستارى مورد توجّه قرار گيرد: مطلب اوّل اين است كه چون اين شغل، يكى از سخت‌ترين مشاغل است؛ بايد با همين خصوصيت، از نظر مسؤولان و برنامه‌ريزان شناخته شود. پرستار، انسان مهربانى است كه با رفتار و اخلاق و خدمات خود، سلامت بيمار را به او هديه مى‌كند. اگر طبيب، درمان خود را به انجام رساند، اما خدمات پرستارى نباشد، تأمين سلامت بيمار دشوار است. هر كس كه از خدمات پرستارانِ مهربان برخوردار شده باشد، مى‌فهمد و مى‌داند كه نقش پرستاران در هديه كردن سلامت به بيماران، چقدر مؤثّر است. اين موجود بشرى - كه كار فرشته‌گون انجام مى‌دهد - با سختيهاى زيادى روبه‌روست. بيمارهاى گوناگون، اخلاق تند و به ستوه‌آمده‌ى بيمار در بستر و روى تخت بيمارى، مشكلات ناشى از وضع بيمار، بيماريهاى سخت و احياناً واگير، فضاى گرفته‌ى بيمارستان؛ همه‌ى اينها چيزهايى است كه اين حرفه را با همه‌ى شرافت و قداستش، در شمار يكى از سخت‌ترين مشاغل قرار مى‌دهد. فرق است بين كسى كه فقط با جسم خود خدمت مى‌كند، و آن كسى كه علاوه‌ى بر اين‌كه جسم و بازوان و نيروى بدنى خود را در خدمت كار قرار مى‌دهد، ناگزير است با روح و اخلاق و عواطف خود هم كار كند؛ به روى بيمار لبخند بزند، او را دلگرم كند، تندى و تلخى را از او تحمّل كند و فضاى دشوار بيمارى را براى او آسان نمايد. اين حقيقتاً يكى از سخت‌ترين كارهاست.

كسانى كه در زمينه‌هاى مختلف، برنامه‌ريز و تصميم‌گيرند، بايد به اين شغل با اين چشم نگاه كنند و برطبق اين خصوصيت، درباره‌ى آن تصميم بگيرند. مردم هم كه به خدمتگزاران جامعه در همه‌ى رده‌ها، به چشم احترام نگاه مى‌كنند، بايد با اين چشم به اين شغل و شاغلان زحمتكش آن نگاه كنند. احترام پرستار لازم است. پرستار بايد اين را احساس كند كه براى شغل و مسؤوليت و تلاش او، مردم و جامعه و مسؤولان اهميت قائلند. اين، سختيها را براى او آسان مى‌كند

 

 

 

  بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏در ديدار با جمعى از پرستاران‏ ۱۳۸۳/۰۴/۰۳ -

 

به شما پرستاران عزيز كه حقيقتاً فرشتگان رحمت براى همه‏ى افراد بيمار و بيماردار جامعه محسوب مى‏شويد، خوش‏آمد عرض مى‏كنيم و روز پرستار را كه مصادف با روز ولادت بانوى فداكار تاريخ اسلام، زينب كبرى، است تبريك عرض مى‏كنيم. آن بزرگوار هم مثل شما دشوارترين كار را در صحنه‏ى عاشورا بر عهده داشت؛ يعنى پرستارى از كودكان، درماندگان، زنان و بى‏پناهان.

من امروز در اين جلسه كه بحمداللَّه توفيق پيدا كردم با شما عزيزان ديدار كنم، آنچه عرض خواهم كرد، صرفاً درباره‏ى حرفه‏ى پرستارى و وظايف همگان در قبال كسانى است كه به اين حرفه‏ى بسيار سخت سرگرم هستند؛ چه مردم و چه مسؤولان.

يك جمله عرض مى‏كنم كه اين براى شما كه خودتان پرستاريد، روشن است؛ خيلى از مردم هم مى‏دانند، اما بايد فهم عمومى جامعه و فرهنگ عام مردم ما اين مطلب را بدرستى درك كند كه براى حفظ سلامتى در جامعه، اهميت پرستارى در طراز اول قرار دارد؛ يعنى اگر بهترين پزشكان و جراحان كار خودشان را با بيمار به بهترين وجه انجام دهند، اما از آن بيمار پرستارى نشود، به‏طور غالب، كار آن پزشك يا جراحِ عاليقدر بى‏فايده خواهد بود. نقش پرستارى و بيماردارى در حفظ سلامت و بازگشت سلامت بيمار، نقش درجه‏ى اول است؛ معادل است با نقش يك پزشك ماهر. بسيارى از اين نكته غفلت دارند؛ لذا آن وزن و ارزشى كه بايد براى پرستار در نظر گرفته شود، از ذهن آنها مغفول مى‏ماند و به آن توجه نمى‏كنند.

نكته‏ى ديگرى كه باز شما بهتر از همه كس آن را مى‏دانيد، اما مردم و مسؤولان ما بايد بدانند و به آن توجه كنند، اين است كه پرستارى يكى از سخت‏ترين كارها از لحاظ فشار روحى و جسمى براى پرستار است. نشستن پهلوى بيمار، معاشر بودن دائمى با بيمار، شكوه‏ى بيمار را شنيدن، با او به مهربانى رفتار كردن، به او لبخند زدن، او را با عمل، رفتار و پذيرايى خود از رنجهاى فراوان دوران بيمارى رهاندن، تحملِ پولادين لازم دارد؛ پرستار با چنين وضعيتى روبه‏روست. بيمارى كه درد مى‏كشد، بيمارى كه اميد زندگى در او ضعيف مى‏شود، بيمارى كه دسترسى به هيچ‏كس و هيچ‏جا ندارد؛ بخصوص بيمارانى كه كودك‏اند، يا دچار بيماريهاى بسيار سخت‏اند، يا در دوران مراقبتهاى ويژه هستند، ببينيد كه پرستارى و بيماردارى از چنين كسانى چقدر فشار بر روى روح، جسم و اعصاب وارد مى‏كند. چه سرمايه‏ى عظيمى از حلم و تحمل و گذشت و مدارا و اخلاق خوش لازم است تا پرستار بتواند با اين بيمار سر كند. اما منش بيمار با پرستار، برعكس منش پرستارى، مهربانى نيست؛ گاهى تندى است. علاوه بر بيمار، كسان بيمار هم كه دور و بر او هستند، اگر خدمتى اندكى دير شود، توقعاتشان نسبت به پرستار حالت اعتراض مى‏گيرد؛ گاهى تندى مى‏كنند و گاهى پرخاش؛ تحمل اينها خيلى سخت است. سختى كار پرستار سختى جسمى نيست؛ كلنگ زدن و در فضاى سختِ فرض بفرماييد معدن يا امثال آن رفتن نيست؛ اما از لحاظ فشار روحى و عصبى از آن سخت‏تر است. همه‏ى كسانى‏كه سختى مشاغل را درجه‏بندى مى‏كنند، بايد اين نكته را در نظر داشته باشند. جداى از اينها، پرستار از خانه، از همسر، از فرزندان؛ شب، روز، نيمه‏شب، ايام عيد، روزهاى جمعه و ايام تعطيل كه مردم سرگرمِ تفريح و گذراندن تعطيلى خودشان هستند، دور است. پرستار نمى‏تواند بيمار و بيمارستان را رها كند؛ به اين مسائل بايد توجه شود. كار سخت، وقت نشناسى، هميشه حاضر بودن، جداى از محيط زندگى، سختى كار را مضاعف مى‏كند. به‏نظر من همه‏ى مردم ما و همه‏ى كسانى كه به سرنوشت بيماران و به سلامت كشور اهميت مى‏دهند، بايستى به قشر پرستار توجه و محبت و اهميت نشان بدهند؛ چه مسؤولان، چه آحاد مردم. فرهنگ جامعه بايد اهميت كار پرستار و دشوارى آن را بشناسد. اين، آن مطلبى است كه مايل بودم و مايلم هم آحاد مردم و هم مسؤولان در حد مقدورات دولتى - چه براى امكان استخدام پرستاران جديد، چه براى رسيدگى به مسائل معيشتى آنها و همه‏ى مسائلى كه مورد انتظار است - به آن توجه كنند و از اين زاويه به موضوع نگاه كنند.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته اینها بخشی از فرمایشات رهبر معظم راجع به پرستار و پرستاری است و ببینید و مقایسه کنید با حرفهای وزیر! و بنگرید که وزیر چقدر نظراتش مطابقت دارد با نظرات رهبر معظم مسلمین جهات!

من بی هیچ دخل و تصرفی ذکر کردم.



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 10:10



خواب زدگی

شنبه 7 شهريور 1394

این مثل دیگر خسته کننده شده است که:

کسی که خوابیده را می توان بیدار کرد ولی کسی را که خودش را به خواب زده نه!

امروز که با کمال خستگی حاصل از یک شیفت طولانی 18 ساعته به منزل امدم و سایت نظام را دیدم خستگیهایم دوچندان شد.

حرفهای جناب شمس عضو دوازده ساله ی شورای عالی  که دو دوره هم رئیس شورای عالی بوده را خوتاندم و تاسف خوردم.

ایشان هنوز نمی دانند که تعرفه های پرستاری به شورای عالی بیمه ارسال نشده است شاید هم می دانند و ...(خدا عالم است). اما اگر تعرفه های پرستاری بالینی به شورای عالی بیمه رفته چرا هیچ مقام وزارتی رسما اعلام نمی کند؟

این تعرفه ها با کدام آیین نامه به شورای بیمه رفته است؟

راستی مبلغ کا برای پرستاری چقدر در نظر گرفته شده است؟

برای عر تعرفه چند کا منظور شده است؟

همین سوالات بی پاسخ نمایان میکند که تعرفه های پرستاری به شورای عالی بیمه ارسال نشده است.

از طرفی ایشان کسانی را محکوم به تلاش در شکستن اتحاد پرستاران می کنند که خودشان این اتحاد و جو را ایجاد کرده اند و با وجود قلع و قمع شدن و عدم حمایت از طرف نظام پرستاری از مواضع کوتاه نمی آیند.

اگر منظور شما این است که پرستاری به سمت شماها بیاید و با شما متحد شود سخت در اشتباهید! این شما هستید که باید بابت کوتاهیها و کمکاریها و خطاهایتان از جامعه ی پرستاری عذر خواهی کرده و به سمت پرستاری برگردید.

پیشنهاد من شکل گیری اتحاد حول منافع صنفی پرستاری است نه حول نظام پرستاری، چرا که نظام پرستاری و خانه ی پرستار و .... همه جزیی از پرستاری هستند.

حالا که حضرات در شرف حذف قرار گرفته اند و عملا دستشان کوتاه شده دم از اتحاد و .. می زنند.

جناب شمس عزیز! شما که دم از اتحاد می زنید چرا در جلسات هیات مدیره شرکت نمی کنید و استعفا هم نمی دهید؟ بالاخره اگر هستید باید بشاید وگرنه .....

اتحاد فقط حول منافع شما خوب است و بس؟ 

به هر حال از تمام افراد با نفوذ و بی نفوذ و کم توان و پرتوان خواهش میکنیم بدون توجه به گرایشهای سیاسیشان(چرا که این حرکت صنفی است) حول خواسته های جامعه ی پرستاری به دور از دروغ و دغل و غرور و ... به دور از دنبال جایگاه بودنها و .... جمع شوند و این اسب رهوار را به منزل برسانند .

به امید پیروزی



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 9:44



پرستاری مرد....

جمعه 6 شهريور 1394

انا لی الله و انا علیه راجعون.....

به اطلاعات کلیه ی دوستان و آشنایان سببی و نسبی و ..... می رساند که در نهایت تاسف و تاثر و بعد از سالها جان کندن و گذران با انواع بیماریها و بی مهریها و ..... پرستاری جان به جان آفرین تسلیم کرد.

این حرفه که البته مرگش قبلتر پیش بینی شده بود و برای جایگزینیش آموزش بهیار یک ساله آغاز گردیده، پیشتر در سمت وکیل مدافع بیماران و مراقب سلامت مردم در صحنه های مختلف به عنوان کارمند جزئ با کمترین حقوق و مزایا فعالیت کرد، روز سه شنبه در حضور نمایندگان خانه ی ملت !!!! جان داد و جایش را به آمپول زن به چپ و راست اندام تحتانی داد.

لذا با مرگ پرستاری پیشنهاد می شود زین پس به جای این واژه ی منحوس، از کلمه ی آمپول زن به جای سر پرستار سر آمپول زن،به جای سوپر وایزر امپولزن ناظر، ، جای مترون مدیرآمپول زن و جای رییس پرستاری رییس آمپول زنها و جای معاونت پرستاری (که اتفاقا برازنده از بقیه است ) معاونت آمپول زنی بفرمایید.

مراسم بزرگداشت این مرحوم بی کس و کار که توسط انجمن بی کس و کاران در محل  وزارت بهداشت (ماوای قاتلین این حرفه) به زودی برگزار خواهد شد.

تاریخ برگزاری مراسم متعاقبا خدمت خیرین که اغلب در مراسم افراد بیکس حضور دارند خواهد رسید.

روحش شاد



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 12:18



یک پیشنهاد به وزیر بهداشت

جمعه 6 شهريور 1394

اجرا نکردن قوانین به بهانه ی نداشتن بودجه ،منطقی به نظر نمی آید. اول اینکه مجلس ریز بودجه را نمی بنند و بودجه ی کلی را مصوب می کند و خود وزارت خانه است که باید برنامه هایش را بنویسد وبرای هر برنامه بودجه ای پیش بینی کند و جمع بودجه اش را از مجلس بخواهد.

گذشته از این بحثها، جناب وزیر محترم بهداشت که در صحن مجلس تمام خدمات پرستاری را زیر سوال برد و بی ارزش خواند باید بداند که بیش از سیصد تعرفه ی پرستاری یا به قول ایشان تزریق در سمت راست یا چپ باسن افراد هم اکنون تعرفه دارد و از مردم مبالغش دریافت می شوداما جالب است بدانید که در مراکز بسیاری از همین اقدامات به قول شما بی ارزش یا کم ارزش دارد به نامن همکاران شما ثبت و مبلغش از مردم اخذ می گردد و اغلب هم پولش به جیب همکارانتان می رود.

قطعا این مبلغ اعلامی از طرف وزیر بهداشت یک مبلغ غیر کارشناسی است و ایشان با این سنگ نسبتا بزرگ یا می خواهند از مجلس بودجه ای دیگر دریافت کند و یا اینکه زیر برا اجرای تعرفه های خدمات پرستاری نروند و یا اینکه ترکیبی از هردو را به دست آورند.

از روز اول و با ورود طرح قاصدک مشخص شد که وزارت بهداشت دنبال اجرای قانون مجلس نیست چرا که اگر ایشان در نظر داشت این قانون را اجرا کند این همه هزینه ی زمان و سرمایه و ... را صرف قاصدک نمی فرمود که با این همه هجمه و اعتراض و اعتصاب مواجه شد.

جالب است که وزیر محترم از جایگاهی بالاتر از مجلس سخن می گویند و مصوبه ی مجلس را زیر سوال می برند در حالیکه واقعا نمی فهمم که ایشان چنین اختیاری دارند یا نه؟ وآیا جایگاه وزیر اجازه می دهد که این چنین و با ادبیاتی سخیف و کوچه بازاری ضمن توهین مستقیم به یک صنف باارزش برای سلامتی مردم ، مستقیما به مجلس توهین کرده و به جای پاسخ گویی به این نهاد و قوه ی مهم حمله کند؟ گویا ایشان هم از تاکتیک بهترین دفاع حمله است استفاده می کنندو جواب هم گرفتند چون هیچ کس به مواضع ایشان و حرفهایشان (حتی نایب رییس ) اعتراض که انتظار گزافی است! تذکر هم نداد.

قطعا چنین اقداماتی و سخنانی به اتحاد بیشتر جامعه ی پرستاری کمک می کند. متاسفانه اقدامات وزارت بهداشت که به نام دولت نوشته می شود در تاتریخ کشور بی نظیر بوده است اقداماتی چون تبعید و اخراج و دستگیری پرستاران در خیابان مقابل بیماریستان و ... به جرم بی گناهی که مواردی از دادگستری حکم تبرئه گرفتند ولی خود دانشگاه علوم پزشکی تهران برخورد کرد و خودش را بالتر از دادگستری دید.

در نهایت امر وزیر محترم بهداشت (که گویا بهداشت روان را از سیستم سلامت جدا می دانند)می فرمایند که ما تعرفه ها را به شورای عالی بیمه فرستاده ایم. ضمن تشکر از ایشان چند سوال پیرو اینم حرف در ذهن متبادر می شود:

1- طبق قانون آیین نامه ی اجرایی باید با هماکاری نظام پرستاری و وزارتین بهداشت و رفاه نوشته شود. تا جاییکه اطلاع دارم و دیده ام نظام پرستاری بسته های خدمتی و .. را تهیه کرده است اما آیا این ارسال به یمه با کدام آیین نامه شکل گرفته است؟

2- لیست تعرفه ها به ریز چرا اعلام نمی شود تا مشخص شود که پرستاران به انتظار چند تعرفه باشند؟

3- آیا برای هر تعرفه چه تعداد کا و مبلغ ریالی هر کا چند ریال تعیین شده است؟

4- آیا در جلسه ی شورای عالی بیمه جز پزشکان محترم کسان دیگری هم حضور دارند و جلسه ی این شورا کی خواهد بود؟

البته سوال زیاد است و به دلیل عدم پاسخگویی ادامه نمی دهم ولی یک پیشنهاد به وزیر محترم ارائه می دهم:

ایشان بعد از به توپ بستن مجلس و زیر سوال بردن قانون و توهین مستقیم به یک صنف بزرگ که باید البته رسما عذر خواهی کنند، فرمودند که برای اجرای این تعرفه های پرستاری 2000 میلیارد تومان بودجه لازم است.

اول اینکه این عدد را از کجا محاسبه کرده اند؟

دوم اینکه پس کار های پرستاران هم جز ارزش معنوی که به سلامت مردم کمک می کند ارزش مادی هم دارد!

نظر به گفته های وزیر محترم بهداشت ، من پیشنهاد می کنم که ایشان هزار میلیارد بودجه در اختیار ما قرار بدهند تا این قانون را در مراکزشان اجرایی کنیم.

یا لااقل چند بیمارستان را پایلوت انتخاب کنند و حساب کنند که از این هزار میلیارد چند ریال سهم این راکز می شود، همان را پرداخت کنند و اجازه دهند ما این تعرفه هارا در این مراکز اجرای نماییم تا بدانند که اطلاعات غلطی به ایشان منتقل می شود.

بدین طریق برای همیشه از شر این قانون به نظر ایشان مسخره راحت می شوند: یا اجرایی میشود بدون دردسر برای ایشان و یا برای همیشه به پیشنهاد خود پرستاران لغو می گردد.

اما ایشان در بخش دیگری از صحبتهایشان فرمودند که مگر چند پزشک بیش از هشتاد میلیون می گیرند؟

باید خدمتشانم عرض کنیم که بگیرند! نوش جانشان! ما بخیل تیم پزشکی نیتیم و با این حرفها تلاش نکنید جامعه ی پزشکی را مقابل سایرین قرار دهید اما واقعیت هارا ببینید.

اولا چرا مبدا را 80 میلیون گذاشته اید در حالیکه سایر اعضای تیم درمان کمتر از یک میلیون کارانه می گیرند؟ دوما مطمئن باشید که بسایر رقمها بالاتر از این حرفهاست و شما بهتر است متوسط کارانه ی پزشکان محترم را (کل پرداختی کارنه تقسیم بر تعداد پزشکان متخصص) را بر متوسط کارانه ی پرستاران (کل مبلغ تقسیم بر تعداد کل) تقسیم کنید تا چند برابری این پرداختها مشخص شود. که قطعا با قانون که بیش از هفت برابر را ممنوع می داند مطابقت ندارد.

شما یک اجازه صادر بفرمایید تا ما طبق مجوز شما آمار تمام کسانی که بیش از این مبالغ را می گیرند در اختیارتان بگذاریم.

در پایان امیدوارم با وجودیکه مطمئنم موافق اجرای قانون تعرفه گذاری نیستید اما به قوانین تمکین بفرمایید و خود را بالاتر از قانون ندانید واجازه بدهید افرادی صادقتر اطلاعات را به سمع شما برسانند. ضمنا اجرای قانون را هم به راحتی با پیشنهاد ما به عهده ی خود ما وا می نهید و از درد سرهایش خلاص می شوید.

پیشنهاد دیگرم عذرخواهی رسمی وزیر محترم بهداشت ابتدا از مجلس (چرا که مجلس و قدرت آن از صنف ما مهمتر است) و سپس از پرستاران زحمتکش بابت اظهارات توهین آمیز و رفتار غیر محترمانه شان است.

به امید پیروزی قانونمندی بر بی قانونی

محمود عمیدی- پرستار بالین

پنجم شهریور 94



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 1:1



استبداد صغیر2

پنج شنبه 5 شهريور 1394

وقتی که در 22 جمادی الاول 1326 ه.ق مجلس به دستور محمد علی شاه به توپ بسته شد! تعدادی از نمایندگان مجلس دستگیر و در باغ شه به قتل رسیدند و البته تعدادی هم در همان روز به توپ بسته شدن کشته شدند. خانه ی تعدادی از همسایگان مجلس هم ویران شد!

دیروز مجددا خاطره این ماجرای تاریخی در ذهنم متبادر شد اما این بار نه یک سلطان مستبد! که یک وزیر متکبر مجلس را رسما به توپ بست!

آیا ما باید از مجلس دفاع کنیم یا مجلس از ما؟

آیا ما باید از مجلس حمایت کنیم یا مجلس از ما؟

آیا پزشکانی که در مجلس حضور دارند پزشکند یا نماینده ی مردم؟

آیا وزیر بهداشت پزشک است یا وزیر بهداشت؟

راستی یک وزیر اینقدر در یک دولت قدرت دارد که می تواند مجلس را و مصوباتش را با دو سمت اندام تحتانی انسانها زیر سوال ببرد رئیس جمهور چقدر قدرت دارد؟(این را داخل پرانتز پرسیدم)

پیشترها در کتابهای درسی چه چیزهاییی یاد گرفتیم و امروز چه چیزهایی میبینیم؟

خاطرم هست که یک روز معلم به ما درس اخلاقیات می داد و در بین حرفهایش گفت: بچه ها! آزردن حیوانات گناه است و.. به پرنده ها سنگ نزنید و ....

از مدرسه رفتم بازی فوتبال و بعد در راه برگشت دیدم که در کوچه گاو زبان بسته ای را پا بسته به زمین کوبیدند و با چاقو به طرز عجیبی سرش را میبنرد و در کمال تعجب دیدم که همان معلممان ایستاده و در کمال آرامش دارد صحنه را تماشا می کند!!!!!!

حالا بعد سالها آموختم که آموزه های مدرسه فقط برای وقت تلف کردن بوده ، و امروز بیشتر به این موضوع پی بردم.

وقتی یک وزیر یک قانون را به راحتی زیر سوال می برد و به تمسخر می کشد و .... هیچ کس هم جیک نمی زند می فهمم که : نه! بر خلاف آنچه خوانده ام در کتابها قانون برتر از همه چیز نیست! بلکه بستگی دارد که مقابل قانون چه کسانی ایستاده باشند.

به هر حال از وزیر محترم تشکر می کنم که نادرستی برخی آموزه ها را برایم اثبات کرد.



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 23:11



استبداد صغیر1

پنج شنبه 5 شهريور 1394

درد داریم و گفتنش سخت است

توی دل هم نهفتنش سخت است

روزی که وزیر بهداشت به مجلس فراخوانده شد تا پاسخگو باشد مطالبه گر شد و تمام مجلس را زیر سوال برد و کسی هم دم بر نیاورد و رئیس و نایب رئیس مجلس هم خم به ابرو نیاوردند!

وزیر بهداشت که البته قدرت بالاترش را بارها به رخ مجلس کشیده بود و حتی مجلس نتوانست وی را برای یک جلسه با معترضین پای میز مذاکره بکشاند!  اینبار رو در رو و چهره به چهره نه تنها در صحن مقدس مجلس یک صنف بسیار مهم را زیر چاقوی خود بزرگ بینی  نفله کرد، بلکه مجلس را نیز زیر سوال برد!

تعجبم از این است که پرستاران آنجا کسی را نداشتند تا بر سر وزیر متکبر فریاد بزند ! آیا نمایندگان مجلس هم نماینده ای نداشتند؟

زهی خیال باطل که ما پرستاران از سال قبل چه کار بیهوده ای کردیم و شکایتمان را به خانه ی ملت و نمایندگان مجلس گفتیم! ایشان که خودشان هم نیاز به حمایت دارند!

پیشنهاد می کنم پرستاران در حمایت از نمایندگان مجلس که وزیر به راحتی همه را زیر سوال برد اقدامی عاجل کنند چرا که این اقدامات به تضعیف جایگاه مجلس در بین اصناف منجر می شود و اگر بنا باشد هر وزیری برای اجرا نکردن قوانین مصوب مجلس به جای پاسخ گویی ، به مصوبه و مجلس حمله کند! دیگر چه جایگاهی برای مجلس و قانون و... می ماند؟

دردناک است که ما سال قبل به کمیسیون اصل نود شکایت کردیم و ...... نمیدانستیم که جایگاه وزیر بالاتر از مجلس است چه برسد به کمیسیون !

ضمنا قائم مقام محترم هم به کمیسیون اصل نود قول داد که مشکلات از اول اسفند حل شود و... نشد که نشد و کسی هم پرسشگر نیست و کویا اصلا کسی اجازه ی پرسشگری ندارد!!!!!

به راستی دیروز شاهد به توپ بسته شدن مجلس بودیم، اگر توجه کنیم! استبداد صغیر دیگری پای گرفته وما استبداد را بر میتابیم یا نه؟

پیشترها فکر میکردم.....(ازاین فکرهای واهی زیاد کرده ام) مهم این است که متوجه شدم که قدرت وزیر از مجلس و قانون و ... بالاتر است و منبعد باید مطیع محض باشم! البته پیشتر هم گفته بودم که باید قبله ام را رو به منزل وزیر بهداشت بچرخانم ولی تعدادی به اشتباه توجیهم کردند که اشتباه می کنم!!!!



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 22:55



جهل مرکب

پنج شنبه 5 شهريور 1394

جهل مرکب
جهل مرکب عبارت از اعتقاد جازم غیرمطابق است خواه مستند به شبهه باشد و خواه مستند به تقلید، پس ثبات را در جهل مرکب اعتباری نیست و سبب آنکه آنرا مرکب نامیده اند اینست که آدمی چیزی رابرخلاف آنچه حقیقت اوست اعتقاد کند پس معلوم می شود که بر حقیقت آن شی ٔ پی نبرده و حقیقت امر برای اعتقادکننده مجهول مانده ، این خود یک جهل(جهل بسیط) سپس اعتقاد کند که اعتقاد او عین صوابست و این خود جهل دیگر، که با هم تشکیل و ترکیب یافته و بنام جهل مرکب معروف گردیده است.
آنچه روز گذشته (۹۴/۶/۴) وزیر محترم بهداشت و درمان در صحن علنی مجلس بر زبان آورند و مجلس و مصوبات مجلس و خدمات تخصصی پرستاری را به سخره گرفتند مصداق بارز جهل مرکب است. البته این تعبیرایشان درباره تعرفه های خدمات پرستاری فی البداه به ذهن ایشان خطور نکرده بلکه زاییده ذهن بیمار و غرور کاذب حاکم بر مجموعه وزارت بهداشت و درمان است چرا که چند روز پیش عین این جمله (تفاوت تعرفه تزریق به باسن چپ یا راست!!) از زبان یکی از روسای دانشگاه ها در جلسه رسمی جاری شد! ایشان متخصص چشم پزشکی هستند و تفاوت تعرفه جراحی پلک پایین و بالا را به خدمات پرستاری تسری داده اند! من در این مقال قصد تشریح قانون تعرفه گذاری پرستاری را ندارم. فقط حیرتم از آقای وزیر محترم است که از سر عصبانیت و استیصال اینگونه سخن می گویدو البته بعید می دانم متوجه عوارض سخنان خود نباشد. به هر حال وقتی مجلس از توان نظارتی خود استفاده نمی کند و آمار مجریان را ملاک عمل قرار می دهد، طبیعی است که باید یک وزیر به خود اجازه دهد در صحن علنی هر آنچه می خواهد بر زبان آورد و قدرت مطلق خود را به رخ بکشد و به جای پاسخگو بودن، طلبکار هم باشدو ان شااله غیر عامدانه بزرگترین مجموعه کارکنان وزارت بهداشت و درمان را عصبانی و متشنج نماید.البته ما معتقدیم مجلس می تواند در راس امور باشد.

نوشته ی یک پرستار



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 22:42



توهین پاسخ تعامل!!!

پنج شنبه 5 شهريور 1394

سه شنبه سوم شهریور که اتفاقا هفته ی دولت هم هست اتفاقی افتخار شنیدن سخنان رییس جمهور محترم جناب آقای روحانی را در همدان پیدا کردم.

ایشان در صحبتهایشان از خاطرات سال 54 گفتند و فرمودند که در آن سال در همدان سخنرانی داشتند و بازداشت شدند و بعد آزاد گشتند به ملایر و تویسرکان رفته و  سخنرانی کردند و......

به یادم آمد که قطعا این اقدامات اقدامات سیاسی بوده است  و..... اما کمی بیشتر که فکر کردم دیدم در وزارت بهداشت دولت تدبیر و امید برخوردها با اعتراض صنفی که اتفاقا برای اجرای قانون !!! است ، و البته قانونگریزی گویا در این کشور جرم محسوب می شود!!(شاید البته ) چه برخوردهایی شده است؟

سال قبل اول تیر ماه بدنیال اعتراض پرستاران بیمارستان امام خمینی تهران و تجمع شان در حمایت از همکار تبعید شده شان به اسلامشهر شکل گرفت ، دو نفر از پرستاران را در خیابان به شکل بسیار بدی دستگیر کردند (توسط عوامل نامعلوم شما بخوانید خفت کردند!!!) و درون ماشین انداخته و با خود بردند!!!!!

کسانی که توسط دادگستری تبرئه شدند!!!

آقای شریفی مقدم به دلیل شرکت در تجمعی که به حمایت از ایشان شکل گرفته بود و اتفاقا بارها هم در همان جمع همه را به صبر و سکوت دعوت کردند و حتی همان روز از پرستاران خواستند که روز 4 تیر مقابل مجلس نروند و تجمع نکنند!!! ابتدا محکوم بخ بازنشستگی و سپس بدنبال حکم تبرئه از دیوان عدالت اداری محکوم به تبعید شدند! در این حکم نکته ی اساسی نقض حکم دیوان عدالت که مرجع بالادستی هیاتهای تخلفات اداری است توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیات تخلفات اداری این دانشگاه است!!1

اما تاریخ خیلی زود تکرار شد و امسال در پاسخ به تجمعاتی که در سراسر کشور در مراکز درمانی برگزار شد در اقدامی بی سابقه مجددا هیات رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی تهران مجددا دست به اقدامی تاریخی زد و چهار نفر از پرستاران را به بهانه ی برگزاری تجمع برای خواسته ی غیر قانون (یعنی درخواست اجرای قانون مصوب مجلس خواسته ی غیر قانونی است!!!) ابتدا از کار تعلیق و سپس اخراج کرد!!!!

این ارسالم پر از علامت تعجب شد اما علامت تعجب بزرگ را روز سه شنبه وزیر در مجلس به جای گذاشت و با توهین به تصویب کنندگان یک قانون مجلس و قوانین مصوب را زیر سوال برد و تعجبم از سکوت نمایندگان در قبال این توهین بود!

چگونه یک وزیر می تواند با کلماتی سخیف که از رادیو نیز پخش میشود ، ابتدا مجلس شورای اسلامی را زیر سوال ببرد و مصوباتش را به سمت چپ و راست اندام تحتانی زنان و مردان و .... ربط دهد و بعد هم با سکوت عجیب نمایندگان محترم مواجه شود!!!

آیا یک وزیر از چنین جایگاهی برخوردار است که قانون مصوب مجلس را به سخره گرفته و از آن برای توهین به یک صنف زحمت کش استفاده کند و انتظار داشته باشد که همه سکوت کنند؟

قطعا این حرفها که در حالت عصباینت وزری بیسان شده است از دیدگاههای اصلی وی پرده برمیدارد!

ایشان دیدش به سلامت مردم و ... هم همین است و خودشان را بالاتر از هر قانون و صنف و نماینده و ... می دانند!!!! (البته این دیگر تنعجب نداشت).

حالا قطعا همه می فرمایند که پرستاران صبر کنند و تعامل داشته باشند! پرستاری هنر است و ...صبر زینبی می خواهد!

پرستار کتک بخورد و دم بر نیاورد و .... واقعا مسلمانیتان کجاست!!! مسلمان نیستید لااقل آزاده باشید ! کمی هم به اطرافتان نگاه کنید! بالای سرتان را نمی گویم لااقل زیر پایتان را ببینید که خاک است و ....

این حرفها ادامه دارد.....(اما فایده ندارد!)



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 22:15



سیاست جدید وزارت بهداشت:توپ در زمین حریف

چهار شنبه 4 شهريور 1394

در مدتی که وارد فعالیت مطالبه گری صنفی شدم ، هر روز نکته های جدیدی به آموخته هایم اضافه می شود. همواره فکر می کردم و می کنم که مثل (بازی در زمین حریف یا توپ را به زمین حریف انداختن) همیشه هم به نفع نیست چرا که تیم مقابل می تواند با یک توپ بلند پاتک بزند و به گل برسد.

اخیرا و بعد از اعتراضات بسیار پرستاران (آشکار) و سایر غیر پزشکان (نیمه آشکار) به طرحهای وزارت بهداشت، وزیر محترم در اقدامی عجیب اعلام کردند که مراکز مختار به انتخاب هر کدام از دو روش توزیع کارانه هستند .

در این باب نگرانی وجود داشت که نکند منابع با هم تفاوت داشته باشد که اعلام شد منابع یکسان است ...

اما اتفاقی که بعد این اعلام رخ داد سردرگمی پرستاران بین این دو گزینه است و متاسفانه پرستاران دریافتی قاصدک را با روش پرداخت گارانه ی قبلی از نظر ریالی مورد مقایسه قرار می دهند درست نیست.

اول اینکه کارانه به روش قبل از شهریور سال قبل منسوخ شده و منابع مالی کارانه نیز افزایش داشته و از طرفی درآمد بیمارستانها هم با توجه به افزایش تعرفه های و... بیشتر شده است.

قطعا اگر همان روش قبل که البته بدون نظارت و سلیقه ای اجرا می شد و حتی برخی مراکز درصد اعلام شده (22/5درصد) را پرداخت نمی کردند، هنوز هم اجرا می گردید قطعا از نظر ریالی دریافتی همکاران چند برابر شش ماهه ی اول سال نود وسه می شد.

در ضمن همکارن برای مقایسه ابتدا باید دریافتی علی الحساب را با دریافتی قطعی جمع کرده و مبلغ اضافه کاریشان را از آن کم نموده و بر تعداد ماههای پرداخت شده تقسیم کنند تا مقدار کارنه ی هر ماه به دست آید.و آن عدد را نباید با عدد و رقم دریافتی سال قبل مقایسه کنند بلکه باید آن را با شش برابر مبلغ سال قبل مقایسه کنند چرا که طبق آمار خود وزارت مراجعه به مراکز 2 برابر شده و با توجه به حدود 2/8 برابر شدن (به طور متوسط) تعرفه های پزشکی ونیز 15 در صد افزایش مجدد آن در سال 94 ، درآمد مراکز نسبت به سال قبل حدودا 6 برابر شده و کارانه ها هم همینقر افزایش می داشت .

حرف بعدی با پرستارانی است که به دلیل دریافتی بیشتر نسبت به بقیه با طرح موافقت می کنند!!!!!

همکاران محترم باید به طول زمان خدمتشان بیاندیشند و نه به دو سالی که الان هستند و مجردند و ... مشکل ندارند. دیری نمی گذرد که همین همکاران جوانتر جای همکاران معترض را می گیرند و تازه متوجه قضیه می شوند و آن وقت دیگر دیر است.

عیش مدام را به عیش چند روزه دادن از منطق و عقل به دور است. ضمنا کسانی که این منافع اندک را در نظر می گیرند چطور می توانند از برخی افراد که پرستاری را به مبالغی بالاتر فروخته اند ایراد بگیرند؟

پشت این اختیاری کردن روشها چند نکته وجود دارد

1- اعتراضات را زیر سوال می برند و می گویند اگر اعتراضی بوده پس این اعلام رضایت چیست؟(در حالیکه خود پرستاران در اقصا نقاط کشور به اعتراض برخواستند )

2-حق اعتراض بعدی را از خود سلب می کنیم و با اولین اعتراض اعلامن می کنند که خودتان این روش را انتخاب کردید.

3-اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به بهانه ی رضایت پرستاران از طرح مبتنی بر عملکرد ، بهت اخیر یا تعویق یا ... می اندازند.

خواسته ی ما پرستاران از وزارت محترم بهداشت واضح است:

1- اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به طوری که عدالت را در سیستم درمان تامین کند (از هر جهت)

2- تا زمان اجرای تعرفه ها، طبق قانون بهره وری توزیع کارانه با همان روش قبلی ادامه داشته باشد.

3- اضافه کاری از کارانه جدا محاسبه و پرداخت گردد.

4-انتخاب روش توزیع تا اجرای تعرفه ها هر روشی که می خواهد باشد متضمن عدالت بوده و از ایجاد اختلاف و ... بپرهیزد.

همکاران محترم باید بدانند که جهت انتخاب روش توزیع ابتدا باید با هر دو روش آشنا شوند و سپس انتخاب نمایند.

مثلا واحد حسابداری اعلام کند که مبلغ قابل توزیع در این ماه این مبلغ است. (که مبلغ کل قطعا در هر دو روش یکسان است)

بعد بر اساس هر دو روش میزان پرداختی ها را مشخص نمایند.

قطعا در هردو روش تعدادی نسبت به روش دیگر متضرر و تعدادی منتفع می گردند اما اینها موقت است و عادلانه بودن پرداخت بین گروه غیر پزشکان هم اهمیت دارد و نباید روشی اتخاذ گردد که بین گروهها اختلاف ایجاد نماید.چنانچه محاسبه ی عملکرد بر اساس تعرفه ها انجام شود آنگاه پرداخت مبتنی بر عملکرد عادلان و واقعی خواهد گردید.

 



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 17:42



درباره



این وبلاگ تنها با هدف ایجاد اتحاد و همدلی بین پرستاران، اطلاع رسانی قوانین و شرح وظایف پرستاران،بررسی مشکلات پرستاران و پیدا کردن راهکارهای مناسب برای اینها ایجاد شده است. لطفا با مراجعه به وبسایت parastaraneiran.com وثبت نام و عضویت در آن و عضویت در همین وبلاگ در ایجاد یک گروه قدرتمند و منسجم برای پیگیری مسایل پرستاری و اجرایی کردن قوانین حوزه ی پرستاری مشارکت فرمایید. هدف اصلی اطلاع رسانی است و معتقدم که بزگترین مشکل سیستم پرستاری عدم اطلاع رسانی به موقع است. به امید موفقیت به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم، بهقدر وسع بکوشم
amidimahmood@yahoo.com


مطالب پیشین

قوانینی برای خندیدن
تعدیل نیرو
روز پرستار 94
نظری گذری بر اختیارات سازمان نظام پزشکی و سازمان نظام پرستاری
تلاشها برای ایجاد اختلاف ادامه دارد ....
شعری در وصف این روزهای پرستاری
تبعید
تکریم همکاران
همه چیز درباره ی مرخصیها
اعتراض به قضاوت نا عادلانه
واکنش عجیب
مرگ خوب است ولی برای همسایه!!!!
روسای هیاتهای جدید
یک جلسه و این همه مانور؟؟؟
بیانیه ی انجمن اسلامی دانشکده ی پرستاری دانشگاه ع. پ. تهران
و مام گزارش جلسه هیاتهای جدید
یک مقایسه ی غیر منطقی
خواب زدگی
پرستاری مرد....
یک پیشنهاد به وزیر بهداشت




Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by parastaraneiran