همکاران محترم مرتب از نحوه ی تشکیل کمیته های استانی می پرسند که لازم دانستم توضیحاتی را ذکر کنم.
از آنجا که فضاهای مجازی نشانگر شخصیت اصلی و واقعی افراد نیستند، بهتر است گروههای استانی که در فضاهای مجازی تشکیل شده یا می شود با جلسات حضوری کلیه افراد و اعضا و افراد غسیر عضو فضای مجازی، گرد هم بیایند و با شناسایی افراد مطمئن و معتبراقدام به تشکیل کمیته ی استانی موقت نموده و نماینده شان را به کمیته ی مرکزی (از طریق سخنگوی کمیته جناب شریفی مقدم یا بنده محمود عمیدی در صورت در دسترس نبودن ایشان) برای اضافه شده به کمیته مرکزی کشوری و تشکیل اتاق فکر جنبش عدالت خواهی اقدام نمایند. کمیته های استانی بدوی باید اقدام به کمک و تشویق تشکیل این کمیته ها در شهرستانها و شهرهای تابعه نموده و کمیته ی مرکزی استان را تشکیل دهندد. بعد از تکمیل کمیته های مرکزی استانی، چنانچه تمایلی به تغییر نماینده بود می توانند مجدد از همین مسیر اعلام شده اقدام نمایند.
همکاران پرستاری همه توانمند بوده و قابلیت عضویت این کمیته ها را دارند لیکن برای تصمیمگیریهای بهتر وجود چنین تشکیلاتی ضروری است،لذا از کلیه ی همکاران درخواست می شود که با کمیته های شهرستانی از طریق جلسات حضوری و فضاهای مجازی در ارتباط بوده و مرتب از اخبار و مسایل روز پرستاری مطلع شده و پیشنهادات و انتقادات ،راهکارها و افکار خود را منتقل نمایند.
ترکیب کمیته های شهرستانها بهتر از 5 تا نه نفر باشد (5، 7 یا 9 نفر)، و پیشنهاد می شود که در این ترکیب از همه ی قشر همکاران (پرستاران، اتاق عملی و بیهوشی، بهیاران و 115 و...) حضور داشته باشند.
همکاران تمامی مراکز در مانی بدانند که قانون تعرفه گذاری تمام مراکز درمانی (دولتی ،خصوصی، تامین اجتماعی ، دانشگاه آزاد، نیروهای مسلح و.......)را در بر می گیرد .لذا همگان در تشکیل این کمیته ها و پیگیری مطالبات همکاری و مشارکت بفرمایید.
در صورت اجرایی شدن این قانون همه در تما سطوح و شهرها و. مراکز به یک اندازه بهره مند می شوند.
در ضمن مجددا اعلام می کنیم که هیچ روش جایگزینی را بر نمی تابیم و تنها خواسته ی ما اجرای بی قید و شرط "قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری" به نحوی است که اختلاف پرداختها در تیم درمان نهایتا بیش از سه برابر نباشد. و این خواسته عین عدالت بوده و مورد تایید تمام افراد وجدان بیدار و مسیولین خدوم جز جناب وزیر و معاونانش می باشد.
به امید برافراشته شدن پرچم عدالت در وزارت بهداشت و درمان
نظرات شما عزیزان:
javad 
ساعت20:50---14 دی 1393
سلام تو این دنیای مجازی خواستم ببینم واقعا چند نفر همکار رسمی از بیمارستانهای دولتی است.تا انجا که براورد شده اکثرا یا از بیمارستان خصوصی هستن یا تازه شروع به کار کردن جناب عمیدی از نیرو های رسمی و پیر میکده هم استفاده کنید
صوفیا رشیدی 
ساعت11:58---14 دی 1393
سلام . آقای عمیدی ؛ بابت زحمات و تلاشهای فراوان ، روشنفکرانه و دلسوزانه ای که در راه رسیدن به اهداف پرستاری دارید ، تشکر فراوان داریم .
محمد 
ساعت11:32---14 دی 1393
درود بر شرفت محمود جان با این شهامت و جسارتت،
اخرشو خوب اومدی \\\"این خواسته عین عدالت بوده و مورد تایید تمام افراد وجدان بیدار و مسیولین خدوم جز جناب وزیر و معاونانش می باشد.\\\"
عابدینی 
ساعت10:57---14 دی 1393
دیروز مطلب تحلیلی در خبرآنلاین در مورد وضعیت پرستاری کشور و نارضایتی پرستاران دیدم و خوشحال شدم که چشم رسانه ها به مسائل پرستاری باز میشود و با این روند توجه مسئولان به این حوزه هم جدی تر میشود اما امروز با نهایت تعجب و تاسف دیدم که روابط عمومی نظام پرستاری با ناراحتی از درج این مطلب جوابیه به آن داده است.
http://ino.ir/tabid/40/ctl/ArticleView/mid/384/articleId /8848/language/en-US/---.aspx
در این جوابیه به آمارهای مستند ارائه شده در مقاله خبر آنلاین که سایت الف هم آنرا منتشر کرده است آمار به روز نداده بلکه از قدیمی بودن آمار اعلام نارضایتی کرده و پیش بینی کرده است که با اقدامات انجام شده در این مدت رضایت شغلی پرستاران افزایش خواهد یافت.
آنچه بالعینه در پرستاری با گوشت و پوست لمس میکنیم رضایت پرستاران افزایش نیافته است و شکاف دریافتی پزشک و پرستار چند برابر بیشتر از قبل شده است.
روابط عمومی محترم سازمان توصیه به سفید نمایی وضعیت حرفه پرستاری از طرف رسانه ها کرده و به مناسب بودن حقوق و شرایط پرستاری نسبت به سایر حرفه ها در داخل کشوذ اشاره کرده که مقایسه پرستاری با آتش نشان و خبرنگار از طرف وزیر نخبه را در ذهن تداعی میکند.
به نظر من با این عملکرد مسئولان نظام پرستاری سخنی نمیماند جز عمل شایسته همکاران در مشارکت جدی در انتخابات آینده نظام پرستاری و بیرون کردن نمایندگان وزارت پزشکان از نهاد صنفی پرستاری کشور با رای خود
:: موضوعات مرتبط:
کمیته ی پیگیری مطالبات ،
،