می گویند نباید به ترکیب تیم برنده دست زد و البته درست هم می گویند.
روشهایی که یک بار در یک مورد ججواب موفقی داشته را هم نباید کنار گذاشتو این سیاست اخیر وزارت بهداشت در انتخابات پیش رو است.
روی که جناب آقای محمد میرزابیگی به معونت پرستاری وزارت بهداشت گماشته شدند آقای شریفی مقدم به ایشان گفت: این موقعیت می تواند هم امتیاز و هم ریسک باشد برای پرستاری و متاسفانه دیدیم که به ضرر پرستاری تمام شد.
متاسفانه رئیس سازمان نظام پرستاری از همان روز اول وظایف صنفیشان را فراموش کردند و جو گیر میز معاونت شدند و باقی ماجراها که از طراحی لباس گرفته تا به تبلیغ به درد نخور بودن تعرفه گذاری خدمات پرستاری و اجرای یک طرح از پیش شکست خورده به نام پرداخت مبتنی بر عملکرد را همه ی پرستاران می دانند.
اما نقش این تجربه در انتخابات بسیار ظریف و مهم است. گویا وقتی وزارت از هیات مدیره های قبلی که اتفاقا اغلب در سکوت به سر می بردند به دو دلیل نا امید شد:
1-به دلیل عملکرد ضعیف هیاتها و عدم اعتماد پرستاران
2- عدم همراهی برخی هیاتها با وزارت و همراهی مخفیانه و گاه آشکارشان با جریان عدالت خواه (گو اینکه خیلی اندک بوده)
رو به سیاست موفق پرستار علیه پرستار که قبلا در قامت معاونت پرستاری جواب داده بود آورد.
این بار وزارت از طرق مختلف به مدیران پرستاری در سطوح مختلف (روسای دانشکده ها ، مترونها و...) دستور غیر رسمی رسیده است که کاندید شوند و با توجه به موقعیتهای اداریشان در بین پرستاران که قدرت اعمال فشار دارند، هیات مدیره های نظام پرستاری را در اختیار بگیرند. به ضعم وزارت نشینان حتی اگر این افراد محبوب نباشند باز هم موقعیت برتر اداریشان در مراکز می تواند باعث ایجاد جوی به نفع ایشان کند تا بتوانند از این طریق هیاتهای مدیره و به تبع آن شورای عالی و .... را در اختیار بگیرند.
اما موضوعی که حضرات فراموش کرده اند تغییر جو آگاهی در بین اقشار مختلف پرستاری است. پرستاران دیگر آن جمع سر به زیر حرف شنوی قبلی نیستند و تا حدود بسیاری با قوالنین و حقوقشان آشنایی پیدا کرده اند و البته سیاست: مرگ یک بار ، شیون یک بار را هم در بوته ی آزمایش دارند.
لذا نظر به تجربه ی تلخ پرستاری در موضوع معاونت پرستاری و رئیس سازمان به تمام مدیران و افراد سمت دار در وزارت بهداشت و دانشگاهها که با نیت خدمت به جامعه ی پرستاری وارد گود شده اند توصیه می کنیم اگر به منافع حرفه ای پرستاری اهمیت می دهند از شرکت در انتخابات به عنوان نامزد انتخاباتی بر حذر باشند که با این کارشان از چند جهت به پرستاری کمک کرده اند، طوری که هیچ انتخابی و هیچ هیات مدیره ای نمی تواند چنین خدمتی به پرستاری بکند.
اولین خدمت نشان دادن صداقتشان به ججامعه ی پرستاری و همراه بودنشان با مطالبات پرستاران عدالت خواه است. دومین مورد شاخص شدن افراد غیر همراه با مطالبات به حق پرستاران و افراد مطیع وزارت بهداشت است.
سومین مورد شکست طرح پرستار علیه پرستار وزارت بهداشت است که تاکنون با استفاده از نفوذ آقای میرزابیگی روی شورای عالی و نیز گماردن دوست عزیزی چون آقای نجاتیان به عنوان قائم مقام که حرف شنوی کامل از معاون محترم دارند اجرایی شده و با این طرح جدید سعی در گسترشش دارند.
به هر حال افراد وابسته به وزارت بهداشت می بایست منافع کارفرمایشان را در نظر بیگرند.
در این راستا افرادی بوده اند که قبلا هم عضو شورای عالی بودند ولی تا سمتی در دانشگاه گرفتند از نظام پرستاری استعفا دادند و فرمودند : این دو شغل در تقابل همدیگر است.
البته این فقط یک پیشنهاد صنف -محور است و افراد در انتخاب روشها و منشها و ... آزادند.
به امید موفقیت پرستاران عدالت خواه کشو.ر و حصول به تمام آرزوها که منافع مردم را مد نظر دارد
نظرات شما عزیزان:
صوفیا رشیدی 
ساعت20:35---10 ارديبهشت 1394
سلام
بر خود میبالم که پرستاران عدالتخواه و پیگیر و جسوری چون اساتید بزرگ آقای شریفی مقدم و آقای عمیدی روشنفکر در جامعه پرستاری میدرخشند .
امیرعباس سعیدی 
ساعت0:40---7 ارديبهشت 1394
انشالله این دوره رای به حقدار رسیده و این ظالمین به پرستاری برای ابد از سازمان اخراج میشوند. یاعلی
:: برچسبها:
انتخابات پرستاری" انتخابات نظام پرستاری" نظام پرستاری",