منوی اصلی


نویسندگان


آرشیو موضوعی

قوانین مرتبط با پرستاری

کمیته ی پیگیری مطالبات

نشریه

شکایت جهت افزایش حقوق

لینک دوستان

ابزار وبلاگ

خرید لایسنس نود32

جیرجیرک مرداب

عنوان لینک

موس بیسیم شیشه ای

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پیگیری حقوق و مسایل و مشکلات پرستاران و آدرس parastaraneiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا

آمار بازدید

» تعداد بازديدها:
» کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 18
بازدید هفته : 343
بازدید ماه : 541
بازدید کل : 29110
تعداد مطالب : 245
تعداد نظرات : 493
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


آرشیو ماهانه


پیوند های روزانه


لوگوی ما

پیگیری حقوق و مسایل و مشکلات پرستاران


لوگوی دوستان


بر چسب ها




آقای بخشنامه!!!

چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394

خاطرم هست که پیشتر ها جناب میرزابیگی یک بار  نام خود را از غضنفر که از القاب حضرت علی (ع) است به محمد تغییر داد و اینک گویا می خواهند نامی جدید برای خودشان دست و پا کنند.

گویا ایشان عادت دارند که بسته به موقعیت اسم انتخاب کنند چرا که بعد از ارتقا از بالین به ریاست نظام از حضرت علی به حضرت محمد رسیدند و عملا ارتقایشان را به جشن نشستند و ادیبانه و با یک استعاره ی شاعرانه اعلامش کردند.

گویا خیبر را فتح کرده اند ..یا نه!!1 به معراج رفته اند

ای دل غمین نباش که یک شب به یمن عشق                   پیغمبر تو نیز به معراج می رود....

اما اینک بعد از یک سال و چند ماه که از معاونتشان در وزارت می گذرد نامی جدید  را دنبال می کنند: آقای بخشنامه!!!!!

آخر برادر من! کسی به قانون مصوب مجلس که با اکثریت تمام نمایندگان محترم مصوب شده وقعی نمی نهد، آنگاه شما افتخارت صدور 15 بخشنامه در یک سال است؟

شما که بخشنامه صادر می کنید کاش هر روز صبح یک بخشنامه به تمام دانشگاهها بزنید و احوال دوستان را ججویا شوید و رکورد بخشنامه را در کتاب گینس به ثبت برسانید....

مگر کمبود نیروی انسانی با بخشنامه مرتفع می شود؟ خود وزیر می گوید مشکل کمبود نیرو با طرحها ی ما حل نشد و شما.... واویلااا!! کاسه ی داغتر از آش شده اید؟

در رابطه با نظام پرداخت چه کرده اید که به ایده آل برسید؟ البته اول باید بدانیم که ایده آل شما!!!(ببخشید شما نه ! شما که ارده ای ندارید) ایده آل وزارت پزشکان چیست؟ قطعا ایده آل آن است که سایر کارکنان در مراکز رایگان و برای آخرتشان کار کنند و همه ی دنیا و حب دنیا و مادیات را برای عده ای دیگر بگذارنذد. هرچه باشد آخرت مهمتر است و اینها فکر ما هستند. بگذارید عده ای در این دنیا با پول دیگران کیف کنند و میلیارد میلیارد در کرانه ها و کناره ی آبهای آرام و تند و در نمایشخانه های آنچنانی خرج کنند و هر روز بار گناهشان را زیاد کنند.

بگذارید در پاویونهای آراسته بخوابند و ما هم سر پا روی صنلی به خودمان عذاب دهیم! بالاخره آخرتمان باید که ساخته شود!

خوب در کنگره ی اخلاق هم قطعا چند بخشنامه صادر می کنید! و می فرمایید که اخلاق در پرستاری یعنی آخرت -مداری!!! بابا این دنیا چی دارد؟ بگذاریدش برای دنیا پرستان!

دوصد گفته چون نیم کردار نیست           به از نیکی اندر جهان کار نیست

مصرع اولش برای شما و دومش برای ما! که بچه های حرف گوش کنی باشیم و آخرتمان را بنا نهیم و ...

جالبترین بخش حرفهای جناب غضنفر/محمد/آقای بخشنامه هماهنگی کامل با وزارت بهداشت است. این را از جهت دوستانی می گویم که ایشان را رئیس سازرمان نظام پرستاری می دانند! حتی دوستانشان در هیاتهای مختلف نظام و شورای عالی هم بر همین روال و مسیرند. ببینید که وزیر به پرستاران توهین می کند و جیکشان هم در نمی آید. البته از کسانی که خودشان در جلساتشان که مثلا برای بررسی مشکلات پرستاران تشکیل می دهند به آنها توهین می کنند انتظار دفاع در مقابل دیگران از این قشر غیر واقع بینانه است!

من نیازی نمی بینم که جواب این حرفهای آشکارا خلاف واقع داده شود چون همه ی ما به چشم خود میبینیم که هیچ اتفاق مثبتی برای پرستاری نیافتاده و احتمالا بخشنامه های بعدی هم هر روز خواهد رسید. اما اینها را برای راحت شدن خودم از غم وجود آدمهایی چون ایشان و دوستانشان در جهانی به نام مسلمانی می نویسم!

اسلام که دین آخرین است           آیا همه ی مرامش این است؟

دوستان توجه کنند که خداوند متعال جز ریا و تزویر شرو و خجالت را نیز خلق کرده است! بد نیست آدم از نعمتهای خدا بهره ببرد ! وبرای این هم بخشنامه ای صادر کند که:

از این همه دروغ و نیرنگ و تزویر و .....(شرمم از کلمات می آید) شرم کنید.. شرم...



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 23:34



گپی با گفته های جدید وزیر بهداشت...

سه شنبه 15 ارديبهشت 1394

وزیر محترم بهداشت هر روز حرفهای تازه ای درباره ی پرستاری میزند که فقط در حد حرف است و به اجار نمی رسد. اما ما همین حرفها را مبنا قرار می دهیم.

ایشان در حرفهای اخیرشان چند نکته درباره ی پرستاری گفته اند که با شماره ذکر و تحلیل واره ای تقدیم می کنم:

1-تا مجلس پول ندهد تعرفه گذاری خدمات پرستاری را اجرا نمی کنم!!! اولا که جناب وزیر محترم! مگر مجلس برای تک تک برنامه ها بودجه می دهد؟ شما باید در بودجه ی پیشنهادی برای برنامه تان اگر واقعا مد نظر داشتید اجراییش کنید ردیف وپیشنهاد بودجه می دادید. اما اینکه ادعا می کنید 2000 میلیارد بودجه لازم دارد اینطور نیست.

اولا شما چطور به چنین رقمی رسیده اید؟ حتما یک سقفی برای دریافتی پرستار گذاشته اید که این را اعلام می کنید اما مگر در قانون نگفته که بر اساس تعرفه های پرستاری مبتنی بر عملکرد پرداخت شود؟

بنده در چندین نوشته گفتم که 250 خدمت پرستاران هم اینک تعرفه دارد گو اینکه وارد کتاب نشده باشد ولی برای اینها از بیماران پول دریافت می شود مانند انواع تزریقات و پانسمان و نوار قلب وحتی کنترل علائم حیاتی و ... که اینها گرانترین تعرفه های پرستاری هستند. اما برای برخی مانند پذیرش بیمار، شناسایی هویت بیمار و .... در هتلینگ دیده شده است.البته اینها حدود سیصد خدمت هستند که تعرفه های نیم کا و .. دارند.

یعنی شما از کارکرد خود پرستار در حدود 250 تعرفه به خودش در صدی خواهید داد واین بار مالی ندارد. چون از مردم یا بیمه ها دریافت می کنید وهمین الان هم بیمه ها پول این خدمات را دارند می دهند. یعنی این خدمات در سیستم ثبت و در هزینه ها دریافت می شود.

اما برای سایر تغعرفه ها هم باید بگویم که متوسط کارانه ی قبلی پرستاران 250 هزار تومان بود و الان طبق ادعای شما سه برابرش می شود 750 هزار تومان و اگر پرستارانم مراکز دولتی را 100 هزار نفر بدانیم(که در همین حدود هستند) همین الان ماهیانه 75 میلیارد در ماه و حدود 900 میلیارد در سال قرار است دریافت کنند و شما هم (اگر مجدد زیرش نزنید) قرار است از اول مهر ماه نود و سه پرداخت کنید.

پس میبینید که نیمی از آن مبلغ در کیسه تان موجود است و نیم دیگر را هم از مردم میگیرید. کلا زیر یک هزار میلیارد بودجه نیاز دارد این کار و شما هم می دانید و می خواهید از اعتراضات پرستاران به نفع خود بهره بگیرید و از مجلس پول بیشتری دریافت کنید که البته این کار شما ستودنی است وکاش اعضای نظام پرستاری هم از شما این موقعیت شناسی را یاد می گرفتند.

اما جناب وزیر از گفتن این جمله هدف دیگری هم دارند  و آن هم این است که می خواهند توپ را به زمین مجلس بیاندازند. ایشان چون حرفی برای گفتن ندارند و مطالبات پرستاران را کاملا حق می دانند حاضر به رویارویی با نمایندگان پرستاری در مجلس نشدنداما اینک می خواهند به پرستاران بگویند که تقصیر عد اجرای قوانین شما به گردن مجلس ات وبیمه ها است و ..

البته ایشان بارها اثبات کرده اند که زور شان از مجلس بیشتر است، چرا که هم به کمیسیون اصل نود قول داده بودند تعرفه گذاری را اجرا می کنند وهم اخیرا به کمیسیون بهداشت قول داده اند دو ماهه مشکل را حل کنند، اما هر بار زیر قولشان زده اند و کسی هم نتوانسته بگوید بالای چشمت ابروست....

2-درباره ی افزایشها هم قطعا یک فرافکنی کرده اند در حرفها گفته شد سیصد درصد افزایش داشته که خودتان هم همین را می گویید: 3 برابر شدن یعنی سیصد درصد افزایش...زایمان طبیعی را هم گفتند سیصد و شصت درصد افزایش داشته نه سیص برابر....که این هم همان گفته ی همینجای خودتان است. و اینکه می فرمایید در شهرستانها زیر میزی نداریم و در تهران هم کم شده سندی ندارد چون پایش زیر میزی گیری چگونه انجام می شود؟ مگر همه اطلاع می دهند؟ از این بگذریم چون بحث ما نیست..

3- متاسفانه خوشحالی مردم هم فقط در حرفهای شماست. مردم از چه چیزی بیاد خوشحال باشند؟ شما اینقدر در رسانه ها گفتید و می گویید و منتقدان را کوبیدید و قلع و قمع کردید که ....بگذریم این هم بحث ما نیست.

4-در پایان می خواهم بگویم که شما مدام می فرمایید این کارها سیاسی است، جناب وزیر باور کنید ما هیچ قصد و غرض سیاسی نداریم و فقط دنبال مطالباتمان هستیم. اما مشکل از شماست که حاضر به حرف زدن با ما نیستید رودر رو ، شاید شما از نزدیک می توانستید مارا هم روشن کنید که کجای کار چه کسانی اهداف غیر صنفی دارد؟ شاید هعم حق باشما بود؟ (مثلا) لااقل تلاش می کردید بقیه را روشن کنید و سره را از ناسره جدا می کردید ولی هرگاه با پرستاران مواجه می شوید تند برخورد می کنید و ....خاصیت مقام نقد است. عملکردها را نقد می کنند و جواب می خواهند. برآشفتن و پرخاش کردن دلیل بر نداشتن توجیه مناسب است.

بگذریم ولی خواستن اجرای یک قانون گردن کلفتی و زور گویی نیست بلکه اجرا نکردنش این طور است.

در مقابل مجلس و یک صنف که حقانیتش را حودتان هم جار می زنید ایساتدن زور گویی است...

حرف بسیار است اما شما که گوش شنوایی برای حرف حق که خلاف نظرتان باشد ندارید پس من هم زبان در کام میکشم. به امید باز شدن قفل این تردیدها با کلید تدبیر رئیس جمهور محترم...



:: برچسب‌ها: تعرفه های پرستاری"قانون تعرفه گذاری" خدمات پرستاری",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 23:55



غیرت پرستاری جوشید.....

سه شنبه 15 ارديبهشت 1394

یادم می اید در سال هفتادو یک در بخش جراحی عمومی بیمارستان شفیعیه ی زنجان کار می کردم ، رئیس وقت بیمارستان جراحی بود به نام دکتر مقیمی اهل شهر ابهر بود و در بخش جراحی مریض بستری می کرد.

سرپرستار بخش آقای جوانی بود به نام ملکی (گمانم مجید)، که مرتب شکایت همکاران را مبنی بر عدم نظم در ویزیتهای پزشکان و جمع نشدن بخش در شیفت صبح می گرفت و نهایتا تصمیم گرفت برای ویزیت پزشکان ساعت تعیین کند وبرایشان ویزیت را قبل از ساعت 10 صبح تعیین کرد. همه را به نام و مشخصات می نویسم که نگویند دروغ نوشته ام. به خاطر دارم یک روز دکتر مقیمی رئیس بیمارستان به دلیلی دیر رسیده بود برای ویزیت، آقای ملکی زیر بار نرفت و گفت نمی توانیم ویزیتها را جمع کنیم و کار بیماران می ماند. نهایتا بعد از کش و قوس زیاد رئیس بیمارستان از خدمات بخش خواست پرونده های بیمارانش رابالای سر بیماران بگذارد و ... از ان به بعد کلا مشکل حل شد....

اما آیا امروزه سرپرستاری که نه! مترونی می تواند با یک رزیدنت (رئیس بیمارستان پیشکش) چنین رفتاری بیمار -محور داشته باشد؟

ولی گویا دیگ غیرت پرستاران هم از خوزستان جوشیده است و شرایط را بر نمی تابند وباید حق حاکمیتی پرستاران در شغل خودشان منبعد به رسمیت شناخته شود.

قضیه از این قرار است که مترون بیمارستان شهید چمران سوسنگرد تصمیم می گیرد سرپرستار (شاید هم سر ماما ی) بخش زایمان را بنا به عللی که خودش میداند و به رئیس بیمارستان توضیح داده قطعا، با هماهنگی رئیس بیمارستان با یک مامای دیگر جابجا کند، اما مسئول قبلی وقتی حکم جدید را دریافت می کند به رئیس شبکه ی بهداشت و درمان آن شهرستان پناه می برد که از بد حادثه از آشنایان ایشان بوده است و ماجرا را به بزرگتر خودش می کشاند.

رئیس شبکه در بیمارستان بدون به رسمیت شناختن اختیارات مدیریتی مترون و رئیس بیمارستان، در این مرکز حاضر و دستور می دهد که وی به سر کارش برگردد و ...... مترون اگر موافق نیست عوض شود.......

مترون هم زیر بار نمی رود و استعفا می کند و در حرکتی بسیار نایاب (نایابتر از اقدام مترون شجاع و قهرمان) تمام سرپرستاران و سوپروایرهای آن مرکز استعفا می دهند.....

اینک از کل پرسنل آن بیمارستان انتظار می رود که هیچ کس زیر بار این ننگ نرود و مسئولیت قبول نکند تا بدانند این گردن -کلفتها که پرستاری تغییر کرده و همبستگی پرستاری و همدلی در پرستاری شعار نیست.

متاسفانه این مورد که با شجاعت مثال زدنی  مترون و کادر مدیریتی پرستاری شاید برای اولین بار رخ داده ، بارها و بارها تکرار می شود  و اصلا می توان گفت که درد اصلی پرستاری همین فشار از بالاست.

نداشتن حق حاکمیتی در حوزه ی شغلی است . نداشتن امنیت شغلی به دلیل اعمال نفوذ عده ای خود محور و زورگو است.

من به نوبه ی خودم این حرکت را نقطه ی عطفی دئر تاریخ پرستاری میدانم و آن را در خاطرم ثبت می کنم و نام افرادی را که چنین اقدام غرور انگیزی را رقم زده اند در تاریخ پرستاری ثبت می کنیم تا بعدها همه بدانند که اعتلای پرستاری از کجاها به کجاها قد کشید و ...قطعا به درختی ستبر تبدیل خواهد شد.

زهی عشق ، زهی عشق ، که ماراست خدایا!                      چه خوب است و چه نغز است و چه زیباست خدایا!



:: برچسب‌ها: درگیری پرستارن در سوسنگرد"اعمال قدرت رئیس شبکه" اختاف در بیمارستان چمران سوسنگرد,

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 18:53



نامه ی سرگشاده به وزیر بهداشت

سه شنبه 15 ارديبهشت 1394

متن نامه ي سرگشاده دبيرکل خانه پرستار در ادامه آمده است:

"جناب آقاي دکتر قاضي‌زاده هاشمي وزير محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکي

با سلام واحترام

پيرو فرمايشات جنابعالي در مراسم روز ماما مبني بر سياسي کردن قضيه پرستاري و اينکه جامعه پرستاري را زورگو، تندرو و فاقد عقلانيت لازم معرفي نموده‌ايد، ضمن ابراز تاسف از اين نحوه گفتار، لازم مي‌دانم جهت تنوير افکار عمومي مردم عزيز و در دفاع از پرستاران مظلوم مطالبي را بشرح زير عرض نمايم:

پرستاري بعنوان گروهي که بيشترين خدمات بهداشتي درماني و مراقبتي را به مردم ارايه مي‌دهند وعلي رغم تلاش‌هاي بي‌شائبه و شبانه روزي، همواره مورد بي‌مهري و کم توجهي سيستم حاکم بر وزارت بهداشت قرار گرفته و با عنايت به نفش وتاثير گذاري عميق وگستردهدر سير درماني بيمار و فرآيند سلامتي مردم متعجبانه کمترين نقش را در تصميم گير‌ها، سياست گزاري‌ها و برنامه ريزي‌هاي در نظام سلامت را داشته‌اند در نتيجه اين بي‌توجهي باعث کاهش انگيزه‌هاي شغلي و بدنيال آن ترک شغل‌هاي فراوان و تغيير شغل‌هاي زياد، مهاجرت به خارج از کشور و حتي خانه نشين شدن پرستاران، فشار بي‌امان به پرستاران شاغل و مستهلک شدن زودرس پرستاران ناشي از شغلو نهايتاً آسيب و خسارات جبران ناپذير به بيماران و مردم شده است بطوريکه شاخص‌هاي پرستاري قبلا در حد کشورهاي پيشرفته بوده ولي بعد از 40سال تعداد تخت به پرستار تغييري ايجاد نشده و هم اکنون در حد کشورهاي عقب افتاده و منطقه هستيم!

آقاي وزير

جامعه پرستاري جزء مظلوم‌ترين گروهي هستند که علي رغم فشارهاي فراوان، ظلم‌ها زياد، تبعيض‌هاي بي‌امان و بي‌عدالتي‌هاي گسترده به شيوه‌اي بسيار نجيبانه مشکلاتشان را پي گيري نموده، بطوريکه پس

 از انتصاب جنابعالي به وزارت 6 ماه صبر کردند تا درجريان مشکلات پرستاري قرار گيريد. بعد از آنکه خبري نشد از طريق مذاکرات و مکاتبات با روساي بيمارستان‌ها دانشگاه‌ها و بعد با ارسال طومار سعي کردند مشکلاتشان رابه مسئولان منعکس نمايند.

پرستاري انتظار داشت حداقل در تهيه و تدوين و چگونگي اجراي طرح نظام سلامت نظر اتشان را مي‌گرفتيد چون پرستاران به عنوان صاحب نظر‌ترين گروه در مورد بيماران مي‌توانستند بسيار کمک کننده باشند و با توجه به تخصيص بي‌سابقه بودجه و افزايش تا 400 درصدي تعرفه‌هاي پزشکي فکر مي‌کردندحداقل قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري هم به موازات ان اجرايي مي‌شد، که نکرديد!

وعده داديد تعرفه گذاري را پايلوت کنيد که در حد وعده باقي ماند، قول داديد که 350خدمت و سپس 250 خدمت را در کنار حدود  7000خدمت بقيه گروه‌ها در کتاب ارزش نسبي اضافه کنيد که به اين وعده هم عمل نشد و...

اقاي وزير

جامعه پرستاري کشور نااميد از جنابعالي و مسئولين وزارت بهداشت مجبور به نگارش نامه سرگشاده به رئيس جمهور با بيش از 45 هزار امضاء الکترونيکي در خصوص اجراي قانون شد، با نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي در بسياري از مناطق کشور مشکلات پرستاري را مطرح نمودند. ولي متاسفانه جنابعالي و مسئولين وزارت به جاي تعامل و گفتگو سعي در خنثي و بي‌اثر کردن و قانع کردن ديگران پرداختيد.

آيا پرستاران چاره‌اي به جز اعتراض و تجمع داشتند من نمي‌دانم آيا اين روند پي گيري زورگيري، تند روي يا سياسي است؟!

 و علي ايحال نمونه‌هايي از عملکرد وزارت بهداشت درخصوص پرستاري وهم چنين رفتارهاي پرستاري راجهت مقايسه اعلام نموده و قضاوت را بر عهده وجدان‌هاي بيداروافکار عمومي واگذار خواهيم کرد:

 الف: مواضع و اقدامات سيستم حاکم بر وزارت بهداشت:

1-    تهيه و تدوين طرح‌هاي ملي تحول نظام سلامت توسط تعدادي از انجمن‌هاي پزشکي بدون مشارکت بقيه گروههاي پزشکي وپرستاري.

2-    تصاحب تمامي پست‌هاي رياستي ومديريتي وحساساز بيمارستانهاو دانشگاه‌هاي علوم پزشکي تا وزارت بهداشت.

3-    دريافتي‌هاي ده‌ها ميليون توماني در بخش دولتي و صد‌ها ميليون توماني در بخش خصوصي براي گروهي خاص و اختلاف بي‌سابقه در پرداخت‌ها در مقايسه با ساير کشور‌ها ومنطقه.

4دريافت حداقل 50% حق العمل حتي بدون حضور بر بالين بيمار توسط گروهي خاص-

5-    بازداشت غيرقانوني دو پرستار در بيمارستان امام خميني (ره) تهران توسط عوامل حراستي و معرفي به دادگاه که حکم برائت دال بر بي‌گناهي انان مي‌باشد.

6-    برخورد زشت ونامناسب عوامل حراستي با همکاران خانم پرستار و تفحص در موبايل و ورود به حريم خصوصي پرستاران

7-    کسر کردن اضافه کار و کارانه پرستاران که در تجمع صنفي مجتمع بيمارستان امام خميني شرکت کردند.

8-    صدور حکم دستوري و ناعادلانه هيات تجديد نظر دانشگاه علوم پزشکي تهران در تغيير محل جغرافيايي نماينده صنفي پرستاران به اتهام شرکت در تجمعي که توسط مقام قضايي صنفي تلقي شده است.

9-    عدم تمکين وزرات بهداشت به فرصت دو ماهه کميسيون اصل 90مجلس شوراي اسلامي در خصوص اجراي قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري

10-اعمال نفوذ در برنامه‌هاي در حوزه نظام سلامت در رسانه ملي و حذف منتقدين و القاء اينکه برنامه‌هاي در اين حوزه بايد مثبت باشد

 11-لغو يک طرفه جلسه جنابعالي با هيات رئيسه مجلس و نمايندگان پرستاري در اسفندماه گذشته.

12-عدم توجه به تذکرات مکرر نمايندگان محترم مجلس شواري اسلامي درخصوص اجراي قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري

 ب-اما رفتار جامعه پرستاري در مقابل با سيستم حاکم بر وزرات بهداشت:

الف-    مکاتبه و مذاکره با مسئولين بيمارستاني و دانشگاهي

1-    ارسال طومارهاي فراواني به مسئولين ذي ربط و انعکاس مشکلات پرستاري

2-    ارسال دو نامه سرگشاده به رئيس محترم جمهور با امضاء الکترونيکي حدود 45 هزار پرستار

3-    شکايت به ديوان عدالت اداري

4-    انجام چند هزار شکايت به کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي مبني بر عدم تهيه آئين نامه قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري توسط وزرات بهداشت

5-    مکاتبه با دفتر مقام معظم رهبري و انعکاس مشکلات پرستاري

6-    مذاکره و مکاتبه با نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي درخصوص اجراي قانون

7-    برگزاري تجمعات آرام در جنب رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي

8-    تسليم مستندانات درخصوص دريافتي‌هاي چندده ميليون توماني به مسئولين ذي ربط

حال افکار عمومي بايد قضاوت نمايد کدام گروه زورگو، تندرو، سياسي، قانون گريز و سلطه گر هستند!

جناب آقاي دکتر قاضي‌زاده هاشمي

خواسته پرستاري کشور رفع تبعيض بي‌حد و حصر، برقراري عدالت همه جانبه در نظام سلامت و کاهش اختلاف در پرداخت‌ها مثل ساير کشورهاي دنيا و منطقه از طريق اجراي بدون قيد و شرط قانون تعرفه گذاري خدمات پرستاري است و موارد فوق الذکر جزيي از سياست ابلاغي نظام ازسوي مقام معظم رهبري، وبر گرفته قوانين جاري و عرف بين الملل منطقه و خواسته کاملاً قانوني مي‌باشد.

اما حضرتعالي هرگز پرستاري را در حد واندازه واقعي‌اش نديديد، شايد اين ناشي از عدم شناخت نقش تاثير گذار پرستار باشد و يا احتمالاً منابع اطلاعاتي، اطلاعات را گزينشي به استحضارتان مي‌رساند وياتحت تاثير تفکرات‌‌ همان گروه اقليت ? درصدي قرار گرفته باشيد و اميدوارم هواي نفس، کينه ناشي از اعتراضات باعث اين بي‌توجهي نشده باشد. به هر صورت دليل هر چه باشد نتيجه اين بي‌توجهي‌ها به اين حرفه آسيب و خسارات به بيماران است ومردم گناهي ندارند که بايد تاوان سيات‌هاي حاکم بر وزارت بهداشت را پرداخت نمايند.

 

آقاي وزير

پرستاري امروز مي‌فهمد و آگاه شده وديگر زبان تحقير، تهديد، تنبيه و تبعيد را بر نمي‌تابد و تجربه يکسال گذشته حاکي از آن است که اينگونه سياست‌ها نخ نما شده وبر عکس باعث اتحاد و انسجام جامعه پرستاري و گستردگي دامنه اعتراضات در کشور شده است.

و در آخر اينکه:

آقاي وزير اگر کاري براي پرستار انجام نداديد و يا نمي‌خواهيد انجام دهيد حداقل نمک بر زخم‌هاي پرستاري نپاشيد، به هر صورت اين دوران سخت و تاريک و غبار آلود بر پرستاران خواهد گذشت و تاريخ بدور از هياهوهاي تبليغاتي از عملکردتان قضاوت خواهد کرد، اميدوارم در قضاوت تاريخي شرمنده مردم و جامعه پرستاري نباشيد.

والسلام

محمد شريفي مقدم

دبيرکل خانه پرستار

94/02/15

 

 



:: برچسب‌ها: نامه ی سرگشاده"نامه به وزیر بهداشت" نامه ی پرستاران به وزیر",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 18:47



انتظار از اعضای شورای عالی!!!!

سه شنبه 15 ارديبهشت 1394

در پی اظهارات ناجوانمردانه ی وزیر محترم بهداشت ودرمان درباره ی پرستاران ، از عصر همان روز تا الان تمام صفحات سایت نظام پرستاری را زیرو رو کردم تا مگر اعتراضی به گفته های وزیر که توسط اعضای شورای عالی سازمان یا قائم مقام سازمان نظام پرستاری پیدا کنم اما اخباری از کنگره ی اخلاق پرستاری و سفر تبلیغاتی عده ای به خوزستان و ..... را دیدم و با خود گفتم: شاید اینها در سایت رسمی خود حرف نزده اند و با سایر رسانه ها صحبت کرده اند. سایتها را که جستجو کردم فقط به یک نفر رسیدم: آقای محمد شریفی مقدم...... کسی که این سالها به تنهایی بار این نوع اعتراضات و موضعگیریها را به دوش کشیده است و این اواخر با بیداری پرستاری تعداد بسیار پرستار که البته به زعم وزیر محترم زورگو و تندرو هستند از ایشان حمایت کرده اند.

دوباره یاد سریال در حاشیه افتادم که این روزها شواهد بیشتری دال بر درستی صحنه ها و دیالوگهای آنها از مراکز درمانی مختلف به رسانه ها میرسد افتادم. صد البته اگر ما پرستاران لب به سخن باز کنیم که این شواهد که یک از هزاران است به چند ده برابر افزایش می یابد اما باید اعتماد مردم به سیستم درمان حفظ شود!!!!

این سریال با دخالت نظام پزشکی و خود وزارت بهداشت تعطیل شد تا همگان بدانند که در این کشور می توان با زور پول هنر را هم کنترل کرد و شاید افکار را نیز...اما روی سخنم با اعضای نظام پرستاری است که حتی یک نفرشان هم به وزیر اعتراض نکردند.

البته از کسانی که یک روز به پرستاران داعشی و یک روز صهیونیست و یک روز  استحمار شدگان و ..... می گویند تا درجه ی خدمتگزاریشان را به وزارت بهداشت کامل نشان دهند، این انتظار بعیدی است و من خوش باورم که وقتم را در سایتها تلف کردم.....

اما حرفی با وزیر محترم:

شما از روز اول این حرکتهای کاملا صنفی را سیاسی نامیدید، و تلاش می کنید که با گفتن این کلمه( حرکت سیاسی ) پرستاران را ترسانده و مشارکتشان را کم کنید.

از قدیم الایام رسم بر این است که تیغ طرف مقابلت را به هر ترفندی بستانی. وقتی کسی سنگی به دستش گرفته و می گوید : میزنما!! می زنما!!! بهتر است بگویی بزن! تا حربه اش را خنثی کنی...

حالا جناب وزیر محترم!  اصلا به قول شما این حرکت سیاسی است... ما هم یک عده سیاست مدار نشسته ایم و داریم کار سیاسی می کنیم. اما این کار نه بر خلاف اصول انقلاب و اسلام است و نه بر علیه دولت،

دل عاشق ز بیم جان نترسد             گرش کار افتد از سلطان نترسد

همه آفاق دانند اینکه خشتی             که در آب افتد از باران نترسد

حالا این شده حربه ی شما! بفرمایید ! اصلا فرض کنید این حرکت سیاسی است! مگر کار سیاسی خلاف است یا جرم است؟ اگر جرم است که این همه سیاستمدار در کشور نداشتیم. شرکت در انتخابات ریاست جمهوری هم از نظر شما سیاسی تلقی می شود؟

هرچه که هست(سیاسی یا غیر سیاسی) خواسته مشخص است : درخواست اجرای قانون مصوب مجلس!

و اقدام شما عدم تمکین به قانون! قطعا وزیر نمی تواند به مجلس بعد هشت سال که هیچ! روز بعد تصویب هم بگوید که این قانون قابلیت اجرا ندارد!!!!!

وظایف کاملا تقسیم شده است و وظیفه ی مجلس قانون گذاری و وظیفه ی دولت اجرای قانون است.و اگر حرفی درباره ی قانونی باشد باید در زمان بحثهای جلسات مجلس درباره ی  آن گفته شود.

بگذریم از این حرفها! با هر ترفندی و ترساندنی و بگیر و ببندی ! قطعا پرستاری از مطالبه ی قانونی خود کوتاه نخواهد آمد! این را مطمئن باشید!



:: برچسب‌ها: مطالبات سیاسی"پرستاران سیاسی",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 12:36



پاسخ به یک ادعای تکراری

یک شنبه 13 ارديبهشت 1394

خدارا شکر می گویم که مشکل ماماها هم در رسانه ها حل شد و وزیر با ید بیضا که از آستین خارج کرد تمام مشکلات این قشر را هم حل کرد،  پرستاران را سیاسی خواند اما گویا وزیر محترم فراموش کرده اند که پرستاران را چه کسانی و چگونه به اینجا کشاندند؟

اگر به حرف بود که مشکلات ما پرستاران پارسال اردیبهشت ماه حل شد و چهل درصد به حقوقمان اضافه شد و بعد از آن کارانه ها اصلاح شد و عدالت در سیستم درمان موج زدو موج موجش کشتی بی عدالتی را غرق کرد....

در مطلبی از لجبازی غیر منطقی مقابل قانون نوشتم و باز تکرار می کنم که پرستاران نه تنها خود را با پزشکان مقایسه نمی کنند بلکه دریافتی بیشتر پزشکان را عین عدالت می دانند اما .....

ای بسا هندو و ترک همزبان           ای بسا دو ترک چون بیگانگان

هم زبانی خود بیانی دیگر است        همدلی از هم زبانی خوشتر است...

(با کمی دخل و تصرف با اجازه ی مولوی)

جناب وزیر! سید محترم! رزمنده ی دیروز! مالک اشتر انقلاب و جنگ! ما از شما انتظار نداریم با انگ زدن به افرادی که حقوق پایمال شده ی یک صنف بزرگ و تاثیر گذار در سلامت مردم رااز راهکارهای کاملا قانونی پی میگیرند به حاشیه بکشید.

ماز یاران چشم یاری داشتیم         خود غلط بود آنچه می پنداشتیم...

چرا مرتب انگ عقده ای بودن ، سیاسی بودن، دنبال منافع شخصی بودن و..... به افرادی می زنید که از روز اول فقط خواهان اجرای درست قانون مصوب مجلس بودند و امروز هم هیچ تغییر موضعی نداده اند وباز هم همان را می طلبند. واقعا افراد سیاسی روی مواضعشان می مانند یا هر روز علمی تازه به پا می کنند؟

کجای این افراد به سایست می خورد؟ فکر میکنم هیچ کدام از پرستاران ندانند سیاست چیست و چگونه نوشته می شود؟ بس که میان بیمارستانها در حال دور از جان .... دو زدن هستند و ....

کسی که ماهی 500 ساعت کار بالین می کند مگر فرصت فکر کردن به این چیزها را دارد، تازه اگر از خستگیهای به در نشده وخواسته های برآورد نشده ی خانواده و زنگهای گاه و بیگاه مسئولین واحدها و....وقتی دست و پا کند در سوگ کسانی به گریه می نشیند که به علت کمبود نیرو، کمبود امکانات، نبود تخت و ....هزاران دلیل مستند دیگر سلامتیشان را از دست داده اند، گرچه مقصر نیست ولی:

چه کنم؟ دلم از سنگ که نیست......

برادر دینی! شما در فرودگاه شیراز فرمودی اجرای قانون تعرفه های پرستاری 2000میلیارد بودجه نیاز دارد ، خوب چرا از 10000میلیاردی که اضافه بر بودجه گرفتید سال قبل این قانون را اجرا نکردید؟ یعنی 20 %  ان بودجه به هشتاد درصد تیم درمان نمی رسید؟ گرچه قطعا با هزار میلیارد هم قابل اجرا بود و بارها گفتیم و نشنیدید...

شما اینقدر می فرمایید سیاسی ، سیاسی که ما هم باورمان می شود و فکر می کنیم واقعا از سیاست چیزی میدانیم و می رویم یگباره برای ریاست جمهوری ثبت نام می کنیم!!!!!

جناب دکتر هاشمی عزیز! نمایندگان مجلس و سایر افرادی که از مطالبات پرستاران حمایت می کنند به دلیل سیاسی بودن خواسته نیست به دلیل حقانیت است، حقانیتی که اظهر ومن الشمس است و شما با عینک آفتابی گران قیمت نیمه شبش میبینید.

باور کنید اگر پزشکان را مثال می زنیم نمی خواهیم ایشان را تخریب کنیم! اولین کسی که اقدام به تخریب پزشکان کرد خود شما و معاونانتان بودید که اسنادش در ذهن رسانه ها ثبت شده است که زیرمیزی بگیری و بیر و ببند وو.... راه انداختید.

ما فقط می گوییم تبعیض و بی عدالتی رفع شود.آیا شما با تبعیض و بی عدالتی موافقید؟

ما نمی گوییم دریافتیمان برابر باشد می گوییم رفتار در سیستم یکسان با ضرایب مختلف باشد. واقعا این حرفها سیاسی است؟ من که سیاست را نمی شناسم افراد خبره بگویند اگر سیاسی است من هم بدانم....

جناب دکتر هاشمی! اگر در دست آدم خشمگینی شمشیری دیدی باید آن را از دستش بگیری! به فرض که مثا ما سیاسی!!!!! خوب با اجرای قانون با یک تیر دهها تیر بزن برادر!

قانون گریزی روال خوبی نیست که دولتمردان ما بنیه می گذارند.....باور کن سید اصلا مناسب نیست.

در پایان مجددا به همکاران ماما حل مشکلاتشان را که با ید بیضا و دم عیسی انجام شد تبریک می گویم.



:: برچسب‌ها: مطالبات سیاسی,

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 18:15



اولویتهای مطالبات پرستاران از نظر خودشان

یک شنبه 13 ارديبهشت 1394

بر اساس هرم نیازهای مازلو نیازهای انسانها به پنج بخش تقسیم کی شود. از قاعده به راس هرم که نگاه کنیم به ترتیب از پایین به بالا 1-نیازهای فیزیولوژیکی 2-نیازهای امنیتی 3- نیازهای اجتماعی 4-نیازهای احترام 5- نیازهای خود شکوفایی را میبینیم. البته این هرم به شکلهای مختلف و هفت سطح هم دیده می شود اما کلا نیازها به دو بخش نیازهای اساسی و نیازهای متعالی تقسیم می شود. در هر سطح از این هرم موارد مختلفی قرار دارد اما بحث ما این است که این نیازها باید از قاعده به راس برآورده شود.یعنی ابتدا باید نیاز های فیزیولوژیک انسان تامین شود تا بتواند دنبال برآوردن نیازهای امنیتی خود و دیگران باشد و....

بر این اساس به نظر من مطالبات پرستاران را می توان به دو بخش مطالبات اساسی و مطالبات متعالی تقسیم کرد. درست است که اهمیت مطالبات متعالی بسیار زیاد است ولی بدون برآورده شدن مطالبات اساسی رسیدن به آن نقطه میسر نیست.

لذا میتوان این طور گفت که نیازهای اساسی فوریتی تر هستند. نیازهای اساسی پرستاری به دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت از نظر نیاز به پیگیری و اجرا تقسیم می شود در این مطالبات گرچه هدف اصلی بهبود معیشت پرستاران نیست ولی بدون بهبود معیشت  رسیدن به سطوح بعدی عملا امکانپذیر نیست.

طبق نظر سنجی در چند گروه صد نفره و دویست نفره و نیز یک گروه نهصد نفره که با مشارکت کلی صد نفر به انتها رسانده شد (از ابتدای شروع این نظر سنجی بنا بر بررسی صد نظر ابتدایی بود گرچه کل نظرات در یک نوشته ی مجزا به طور کامل مورد نقدو بررسی قرار خواهد گرفت)اولویتها به این شکل از طرف پرستاران تعیین گردید:

1-پیگیری اجرای کامل تعرفه گذاری خدمات پرستاری

2-اجرای کامل قانون مشاغل سخت و زیان آور

3-اصلاح نحوه ی انتخاب مسئولان حوزه ی پرستاری از اعضای هیات علمی دانشکده ها تا مدیران پرستاری مراکز و سوپروایزرها و ...

4-کم کردن از کارهای نوشتاری غیر ضروری و غیر مرتبط با پرستاری .

5- تامین نیرو در حد استانداردها و کاهش فشار کار

6- ایجاد تغییر نگرش پرستاران و نیز مردم به پرستاری و معرفی پرستاری علمی

7-حذف اصطلاح دستورات (اوردر) و جایگزین کردن  تجویز

8- قراردادهای غیر رسمی و شرکتی از پرستاری

9-........ ادامه دارد و از ارادامه ی نظر سنجیها تا هزار نفر استخراج خواهد شد و با بررسی کامل ارائه می شود.

همانطور که دیده می شود اغلب مطالبات از دید خود پرستاران مطالبات مرتبط به معیشت است ، گرچه شاید  در دل این مطالبات بتوان گفت که خواسته های متعالیتر هم نهفته است اما اگر به جمله بندیهای همکاران که موجود است دقت کنیم بیشتر قصد معیشت بوده است. والبته این کگاملا طبیعی است که ابتدا هر کس دنبال برآورده کردن سطح اول نیازهایش و ساختن پله ی اول باشد.

بسیاری از پرستاران معتقدند که نباید تمام حقوقمان را یکجا مطالبه  کنیم و باید بر اساس اولویتها از دولت بخواهیم یکی یکی و به مرور زمان حقوق پامال شده مان را اجرایی کند!!!!!

این از نجابت و درک و فهم بسیار بالای پرستاران و سازگاری و از خودگذشتگیشان حکایت دارد. اینکه کار مردم را به بهترین حد توانشان انجام میدهند هم گواه این ادعاست. اما با این همه سازگاری پرستاران، وزارت حتی یک قدم هم نمی خواهد به سمت پرستاران بردارد و مرتب در حال گریز از ایشان است.

حتی در ماههای اخیر فشار بر پرستاران از چند جهت افزایش یافته تا آنها را به ناامیدی و پذیرش شرایط تبعیض و ظلم موجود برگرداند. کاش گوش شنوایی این حرف را بشنود که دیگر پرستاری در حال پوست اندازی است، پرستاری در حال خروج از پیله ی خود بافته است و دیدگاه پرستاران به حقوق ومادی و معنوی و نیز شغلشان از جنبه های مختلف بسیار تغییر کرده است و روز به روز این تغییرات و این آگاهی  دامنه ی وسیعتری به خود می گیرد. لذا پیشنهاد من به وزارت محترم بهداشت این است که نیت خیر خود را به پرستاران نشان دهد.

ایجاد تنش بیشتر، به ضرر مردم خواهد بود و قطعا در هر نزاعی هر دو طرف آسیب می بینند. لذا بابرگزاری بی تنش انتخابات ، بااین نوشته و با این فراخوان برای تعیین اولویتها تلاش داریم برای تیم جدید روی کار امده مسیری مشخص کنیم و مستمر و پیگیر خواهان پیگیری مطالباتمان با اولویتهای تعیین شده باشیم.

قطعا در این مسیر هر حمایتی که افراد منتخب بخواهند دریغ نمی کنیم ولی در قبالش کار می خواهیم ؛ کار درست در مسیر صحیح، لذا دوستان و همکاران محترم در بخش ارسال نظر یا نظرات ، اولویتهای خودشان را پای همین نوشته ارسال کنند تا مستندسازی شده وتحویل تیم منتخب جدیدی شود. از تمام ارسالها پرینت گرفته شده و مورد تجزیه و تحلیل دقیق آماری قرار گرفته و در دسترس همه ی دوستان قرار خواهد گرفت.

با امید به مشارکت فراگیر همکاران معظم و محترم و زحمت کش و......



:: برچسب‌ها: مطالبات پرستاران"اولویت بندی مطالبات" اولیوتهای پرستاران",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 12:6



لجبازی در امور حکومتی

جمعه 11 ارديبهشت 1394

در سال روز ولادت مولای متقیان و روز مرد، نکته ایکه به خاطر خطور می کند داستان عقیل و علی (ع) و میله ی داغ است. و البته داستانهای بسیار که از ایشان و نحوه ی حکومتشان شده است و حتی برخوردشان با ضارب که اجازه نمی دهد بیش از یک ضربه به وی وارد کنند.

البته پر واضح است که چنین شخصیتی هرگز تکرار نخواهد شد اما ما می توانیم بدون در نظر گرفتن مذهبمان، از افرادی اینچنین الگوبرداری کنیم برای زندگی مان و رفتار و کردارمان، بویژه که در یک حکومت اسلامی صاحب منصب و دیوان هم باشیم با ادعای بسیار بر شیعه ی علوی بودن و در خط ولایت فقیه بود ن و.......

این مقدمه ی کوتاه را نوشتم تا به بررسی رفتارهای حکومتی وزیر محترم در زمان صدارتش بپردازم.

ایشان که از ابتدا همواره فرموده اند در حق پرستاران اجحاف شده است و هرگز به حق واقعیشان نرسیده اند ، کاری برای رفع ظلم موجود نکرده اند و اگر مدعیند که پرداخت مبتنی بر عملکرد ، بر قاون مصوب مجلس اولویت داشته و در اجرای عدالت کمک می کند سخت در اشتباهند و قطعا خودشان هم میدانند که این فقط یک ادعای غیر واقعی است به چند دلیل:

1- در پرداخت مبتنی بر عملکرد ، ابتدا باید سیستمی برای تعیین عملکرد واقعی افراد بدون اعمال سلیقه چندین نفر باشد که بدون اجرای تعرفه ها نیست.

2-نظر به افزایش تعرفه های پزشکی ، قطعا و علیرغم ادعای وزیر محترم  درآمد مراکز افزایش می یباد و مبلغ ریالی 22/5% غیر پزشکان هم بیشتر می شود ضمن اینکه 65% پزشکان هم از نظر ریالی رشد بسیاری پیدا می کند و این اختلافهارا بیشتر می کند. فرض کنیم که دکتر حریرچی به درستی (فقط فرض کنیم چون واقعیت چیز دیگری است و اسنادش در حسابداریها ی تمام مراکز موجود) دریافتی پزشکان 12/5 میلیون و پرستاران 2400 باشد.

یعنی اختلاف چیزی حدود یعنی اختلاف 9/900 میشود. حالا هر دو را 250% افزایش دهید چون متوسط افزایش تعرفه های پزشکی و در نتیجه درآمد ایشان این مقدار در کتاب ارزشهای نسبی افزایش داشته است. 12/5 میلیون می شود 31/25میلیون تومان و 2/4میلیون می شود شش میلیون تومان یعنی اختلاف می شود 25/25میلیون تومان.البته که این ارقام واقعی نیستند و دریافتی پرستاران به نام کارانه بیش از 500 هزار تومان نیست و دریافتی پزشکان متخصص کمتر از بیست میلیون به طور متوسط،ولی دیگر حرف خودشان را که قبول دارند.

3- طرح مبتنی بر عملکرد که فقط نامی زیباست به اعمال سلیقه های بسیاری منجر شده است؛ مثلا در یک مرکز فرموده اند که پرستاران باید 36 شیفت کار کنند تا کارانه به ایشان تعلق بگیرد!!! یا در برخی مراکز  فرموده اند که باید حضور فیزکی 195 ساعت در ماه باشد!!!!

البته این اعمال سلیقه ها به پیچیدگیهای بیش از حد این طرح مربوط است که هنوز هم باوجدیکه فرمودند از دیماه اجرایی میشود ، اجرایی نشده و هنوز پرداختها علی الحساب است به پرستاران.

مطلب در یان باب بسیار است و من به همین بسنده می کنم و واضح است که نباید طرحی خود ساخته جایگزین قانون مصوب مجلس شود.

میبینید که عملا نه تنها گامی در رفع تبعیضها و بی عدالتیها برداشته نشده است بلکه حرکت در جهت عکس هم بوده .

در اسلام می فرمایند: المومن اذا وعد وفا... مومن وقتی وعده دهد انجامش میده، اما در وزارت دکتر هاشمی چنین چیزی دیده نشده است. ایشان و معاونانشان بارها وبارها وعده هایی دادند که در ذهن رسانه ها قطعا ضبط شده است و هیچ کدام عملی نشده است که در صورت نیاز با ذکر منبع سند می آورم.

آقای نجاتیان در جلسه ای که مناظره ی جناح حاکم نظام پرستاری و جناح منتقدین ایشان به نام پرستاران عدالت خواه بود فرمودند وزیر پاور پوینت و .. آورده بود تا اعلام کند که تعرفه ها را اجرا می کند ولی به دلیل اعتراضات برخی افراد از این کار منصرف شد و ....

گرچه این حرف پذیرفته نیست ولی رفتارهای مشابه و لجبازانه ی وزیر احتمال چنین چیزی را تقویت می کند ، اما مگر باید حق دویست هزار نفر را (که نه بلکه حق کل مردم را ) می شود با لجبازی به یکی دونفر که حق می گویند و حق می خواهندنادیده گرفت؟

آخرین برخورد جناب وزیر هم با نماینده ی پرستاران در شیراز در سفر اخیرشان به این استان بود که با عصبانیت ، برخوردی بسیار نامناسب با این نماینده که بانوی بسیار محترمی بودند کرده است.

این لجبازیها می تواند به بدنه ی دولت هم آسیب بزند چرا که از روز اول این دادخواهی همه ی مسئولان و حتی خود وزیر و معاونانش بر پایمال شدن حقوق پرستاران بارها اذعان داشته اند.

این حقانیت به همراهی بسیاری از صاحب منصبان کشوری با پرستاران رسیده و نامه ی اخیر 6 اقتصاد دان مجلس به رئیس جمهور و تذکرهای کتبی و شفاهی نمایندگان محترم به وزیر بهداشت و حتی شخص رئیس جمهور و .... موید این حرف است. قطعا با پیشتر رفتن این لجبازی غیر اصولی و عدم تمکین به قانون، موضوع گستره ی بیشتری خواهد یافت و افراد بیشتری را درگیر این موضوع خواهد کرد.

به قول قدما: گره ای که به دست باز می شود به دندان باز نمی کنند! لذا اجرای قانون مصوب مجلس که قطعا این مقدار بودجه هم نمی خواهد و مبالغ کمتری مورد نیاز است، هم به قانون -محور بودن دولت گواهی می دهد و هم این تنشها را از بدنه ی سیستم بهداشت و درمان حذف می کند که بی گمان زیان این تنشها به سلامتی مردم می رسد.

به امید محوریت قانون در تمام شئونات زندگی مردم عادی و دولت مردان

 

روز میلاد مرد مردان، مولای متقیان وروز مرد مبارک باد

محمود عمیدی -پرستار



:: برچسب‌ها: مبتنی بر عملکرد"پرداخت در سیستم درمان"کارانه ی پرستاران",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 16:25



لجبازیهای وزیر مسلمان!!!!

جمعه 11 ارديبهشت 1394

گویا داستانهایی که در تاریخ اسلام رخ داده فقط برای خواندن و تحسین کردن کسانی است که این قصه را رقم زده اند!!! و اصولا نباید آنهارا چراغی فراراه کردارو رفتارمان قرار بدهیم.

داستان مردی که به حج نرفت یکی از حاجیان که اتفاقا فردی معتبر بود خواب دید که وی حاجی واقعی است معروف است که در بحارالانوار هم ذکر شده است، اخیرا یکی از همکاران که به سفر حج مشرف می شد را با ذکر آن داستان که پولش را به بانویی می دهد که مرغ مرده برای فرزندانش میبره، تشویق کردم به اینکه:

تو می خواهی بیش از بیست میلیون هزینه کنی ، کاش این پول را بدهی و برای جوانی که تازه زندگی تشکیل داده به نام خودت یک منزل رهن کنی!!!1 یا بروی در قصابیها و سوپرمارکتیهای بخشهای خاصی از شهر ببینی چه کسانی بدهکارند و تسویه کنی......

لبخندی زد و گفت: پیشنهاد خوبی است. خیلی غالیست...

هفته ی پیش دعوت بودم به ولیمه اش........

امروز روز ولادت حضرت علی (ع) بزرگمرد انسانیت و اسوه ی مسلم زندگی سالم و مردم -نهاد است، اما ماجراهای بسیاری از زندگی ایشان در سالهای مختلف و از زوایای مختلف ذکر شده است که معروفترینش رفتارشان با عقیل برادر نابینایشان است. داستان را چون شهرت کافی دارد ذکر نمی کنم اما از وزیر محترم بهداشت که خود را فردی مومن و مسلمان شیعه و پایبند به ولایت فقیه و....(ادعا بسیار است) می داند تعجب می کنم چگونه این سیره را چراغ زندگی اش که نه، چون زندگی اشرافی ایشان هیچ شباهتی به زندگی آن حضرت نمی تواند داشته باشد ، لااقل چراغ شیوه ی حکومتشان نمی کند.

ایشان که اتفاقا بر اساس شجره نامه به خانواده نبوی رسول الله می رسد، چگونه می تواند پاسخگوی رفتاری چنین باشد، در سیستمی که ایشان وزیرو رئیس هستند کسانی بسیار می دوند و به هیچ نمی رسند و کسانی میخوابند و از دویدن دیگران به همه چیز می رسند.ضمن اینکه تکذیب حقایق هم از گناهان در اسلام شمرده می شود. اینکه ادعا می کنند چنین چیزه9ایی صحت ندارد و ما داریم با تمام ناتوانیهایمان لمس می کنیم.

ایشان قطعا از برخوردهای منتقدین با حضرت علی بسیار داستانها دارند و از برخورد آن حضرت در مقابلشان هم... البته زمانه عوض شده، اما اصول اسلام و حلال و حرامش تغییری نکرده است.

ایشان در سفری که به شیراز داشتند در مقابله با نماینده ی پرستاران که بانویی بوده است چنان پرخاشگرانه به سخن برمیخیزد که انگار تمام مشکلات دولتها از این قشر برمی خیزد. ایشان در پاسخ گویی مسایلی غیر واقعی را متذکر می شود که بسیار واضح است.

 

ایشان فرموده اند که با وجود افزایش درآمد پزشکان در آمد بیمارستان زیاد نمی شود؟؟؟  چطور می شود که 65% پزشک از نظر ریالی از سی میلیون به هفتاد میلیون برسد ولی 35% مانده همان مبلغ باقی بماند؟!!!!!

ایشان در جواب رویت تعرفه های اقدامات پرستاری وارد شده در کتاب ارزشهای نسبی که به نام پزشکان ثبت شده ، می فرمایند این تعرفه ها مال مراکز خصوصی است؟!!! یعنی ایشان از حوزه ی وزارتشان اطلاع ندارند و نمی دانند که در مراکز خصوصی تعرفه های پرستاری به پرستارن پرداخت نمی شود؟ مگر در بیمارستان نور از درآمدهای پرستاری چیزی به پرستاران می دهید آقای وزیر؟

در جواب اینکه پرستاران هم زیر مجموعه ی وزارتند و باید ببینیدشان با عصبانیت می گویند: شما زخم زبان می زنید!!!!!!!

شما زخم زبان زیاد می زنید!!!!!1

ما همینجا از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکر میکنیم که بارها ابرادریشان را ثابت کردند و بسیار بهتر از منتخبین مان برایمان قدم برداشتند اما ....

اما نکته ی اساسیتر در این است که این لجبازیهای جناب وزیر به کجا ختم خواهد شد؟

با توجه به حقانیت مطالبات پرستاران عدالت خواه، که در هر جا و هر جلسه به آن توسط مسئو.لان صحه گذاشته شده(حتی خود وزیر هم بارها اذعان کرده و معاونینشان هم)، روز به روز شاهد حمایت افراد ذی -نفوذ بیشتری از این قشر زحمت کش هستیم که این اواخر با نامه ی شش اقتصاد دان مجلس و تذکرهای کتبی و شفاهی نمایندگان محترم مجلس به وزیر و حتی رئیس جمهور  نمود بیشتری داشته است.

تا کی رئیس جمهور محترم می خواهد این وضع را ندیده بگیرد؟ جناب آقای روحانی و نیز حتی خود وزیر محترم با اطلاعات غلطی که به ایشان از طرف نا-پرستاران پرستار نما داده می شود از اول انتظار چنین مقاومتی را از پرستاران نداشتند و حتی تعویق چهار ماهه ی انتخابات نظام پرستاری هم با امید به  از آسیاب افتادن آبها انجام گرفت ولی ما بارها گفتیم که حتی بعد انتخابات نظام هم این جو حفظ خواهد شد.

این جو برای انتخابات راه نیافتاده بود که با انجام آن به اتمام برسد. در یک سال اخیر آگاهی پرستاران بسیار بالا رفته و کم کم دارند به سطحی از آگاهی می رسند که بتوانند حرفه ی خود را خودشان در دست بگیرند و خودشان برای خودشان تصمیم سازی کنند .

در این گیرو دار مطمئن باشید با کشتن زمان چیزی عوض نمی شود ، فقط روز به روز دارد بر تعداد پرستاران آگاه و عدالت خواه افزوده می شود.

گرچه می دانم که پول بد چیزی است و آدمها را اسیر خود می کند اا آیا دادن حق به حقدار برای شما اینقدر مشکل است؟

حق ما چیزی از شما کم نمیکند، مطمئن باشید. شاید صدمیلیونتان بشود نود میلیون.....تازه قطعا چون ریش و قیچی دست خودتان است راهی برای حذف آن هم پیدا می کنید و شاید از سهم بیمارستان ها کاستید..

اما ما از حقمان نمی گذریم و محکم ایستاده ایم. این ماجرا شامل گذر زمان نخواهد شد. مطمئن باشید....



:: برچسب‌ها: وزیر بهداشتدر شیراز"حرفهای وزیر بهداشت در شیراز",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 15:45



چالشهای پیش روی انتخابات دور چهام نظام پرستاری

پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394

با نزدیک شدن به زمان انتخابات، تغییر مواضع هم بیشتر شده و باز هم سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت. اما اخیرا برخی از اعضای قبلی که اتفاقا منافعشان را در خطر میبینند سعی در القای خطی ویژه برای انتخابات پیش رو هستند اما آنچه اهمیت دارد آگاهی پرستاران و مشارکت آگاهنه است .

افراد می آیند و می روند و نظام سر جای خودش هست. اما اخیرا برای مهندسی بهتر انتخابات در فضاهای مجازی که قبلا وایبر مایبرش می خواندند مدیر روابط عمومی که البته از ورز اول هم به اتفاق تعدادی از دوستان حضور داشتند وبا نامهای مختلف مطلب می نگاشتند، این بار به نام خود سعی در تحریف نظرگاه پرستاران از واقعیتها به خیالات خودشان دارد.

ایشان در متنی با عنوان آفتهای انتخابات نظام پرستاری با وجودی که در مقدمه به درستی به مشارکت بالا به عنوان نشان بالندگی صنفی اشاره کرده اما در ادامه به بیرهه می رود.

1- از اول جریان جنبش عدالت خواهی که بسیاری از فعالان آن حتی یک لحظه هم هوای انتخابات در سر نداشتند و بسیاری از افراد اصلا شرایط کاندیداتوری را تا روز آخر نداشتند، وفقط برای اعتلای صنف خود تلاش می کردند و می کنند از طرف وزیر متهم به سیاسی کاری شدند و امروز میبینیم که جناب لک که مدیر روابط عمومی نظام پرستاری است در راستای سخنان مکرر وزیر محترم به سیاسی خواندن این تلاشها که همه از صنفی بودنش اطمینان دارند، اشاره می کند.

این جملات در راستای این گمان که پرستاران از کلمه ی سیاسی می ترسند با روانشناسی ویژه ای بیان می شود اما هرگز انتخابات صنفی پرستاری سیاسی نبوده و نخواهد بود.

2- اما درباب غلبه ی احساس بر برنامه باید بگویم که کاندیدهای جدید را به شعارها و برنامه هایشان می سنجند ولی افراد منتخب قبلی را به عملکردشان، چرا که اگر برنامه ای داشتند اجرایی می کردند اما مشکلات را که همه می دانند ، مهم برنامه ی کاندیداها برای رفع مشکلات پرستاری است.

این هم که نظام پرستاری قدرت اجرایی ندارد درست نیست و هر تشکلی قدرتش را  از برنامه ها و توانمندیهای هیات مدیره و مدیرانش در سایه ی حمایتهای بی دریغ اعضایش می گیرد. وقتی مدیران ضعف داشته و برنامه ای برای پیشبرد وتعالی صنف نداشته باشند اعضا کم کم منفعل شده و به تشکل صنفیشان بی میل می شوند. چیزی که هم اینک در پرستاری قابل رویت است و مشارکت موجود کنونی مرهون جنبش عدالت خواهانه و خود جوش پرستاران است.و گرنه در بسیاری از شهرهای بزرگ تعداد کاندیداها به هیجده نفر نمی رسیودو اغلب هیاتها می بایست تعطیل می شد.

3-در تمام انتخابات که به صورت گزینش چند نفره برگزار می شود یعنی باید چند نفر انتخاب شوند همواره دیده شده است که لیستهای گروهی  داده می شود.این رویه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات صنفهای مختلف به وضوح دیده می شود و این روش به حذف شایسته ها منجر نمی شود بلکه به انتخاب تیمی هماهنگ و قدرتمند می انجامد. گرچه در این دوره هنوز رسما از جایی لیستی ارائه نشده است ولی ارائه ی لیست کاملا به برنامه -محور بودن کمک می کند و اینکه تیمی بتواند برنامه هایش را پیاده کند و تیمهای بیرون مانده باید مدام منتخبین را تحت نظر داشته ، ضمن حمایت از ایشان اشتباهاتشان را ذکر کرده و در صورت خروج از مسیر به استیضاح و ... اقدام کنند. این رویه یک روش متعالی و پیش رفته است و کسی نمی تواند آن را که در همه جای دنیا اجرا می شود زیر سوال ببرد. تا کنون انتخابات نظام پرستاریبا پراکندگی اهداف و نظرات و جغرافیا و ... بوده ، و متاسفانه روز به روز شاهد پس رفت پرستاری در زمینه های اداری و شغلی (نه علمی) بوده ایم و هستیم.

قطعا پراکندگی جغرافیایی کمک شایانی به فرگیر بودن تصمیمات و...... می کند ولی انتخاب افراد از طیفهای مختلف می تواند به شدت بر اثرگذاری تشکل صدمه بزند. با تمام این تفاسیر تصمیم نهایی را رای دهنده ها که در این مورد همه تحصیل کرده و آگاهند می گیرند و همه باید بر این انتخاب احترام بگذارند. 

سیستم حاکم فعلی بر نظام هم باید اجازه دهد که انتخابات در کمال آرامش خیال و در کمال آزادی اندیشه و رای برگزار شود تا برخورداری از مزایای داشتن یک تشکل صنفی به دندان پرستاران نیز مززه کند.

اختلافات موجود بین رئیس سازمان و برخی اعضای شورای عالی که از حد اختلاف نظر گذشته و به استعفا و ... انجامید گواه این گفته هاست.

4-قطعا کسی نمی تواند خورشید را کتمان کند، همانطور که دوستان نمی توانند مواضع قبلیشان را که در حافظه ی رسانه ها ثبت و ضبط شده کتمان کنند(باور کنید اینطور نبود زیر همه می زدند)، کسی هم نمی تواند دستاوردهای گذشته را که قطعا ثبت شده انکار کند اما نقد این دستاوردها می تواند درباره ی توانمندی افراد حاکم قضاوت را راحت کند.

تجمیع آرا بین اغلب پرستاران درباره ی به بیراهه رفتن منتخبین دور سوم نظام پرستاری  وحتی به گواه بسیاری از اعضای شورای عالی نیاز به اثبات ندارد و بیشتر اعضا معتقد به بی دستاورد بودن ور سوم نظام هستند و اغلب انتقادها هم بر همین دوره است.

گرچه اگر کسی حاضر باشد حضوری درباره ی سایر دستاوردها هم می توان کلی مطلب گفت و نوشت ولی عمده دستاورد 12 سال نظام پرستاری همان یک بند قانون بهره وری کارکنان بالین بوده است و البته تصویب قانون کاملا اجرا نشده ی  تعرفه گذاری خدمات پرستاری....

قطعا کسی که به خودش ایمان دارد از نقد نمی ترسد و ذات مسئولیت بر نقد پذیری و جوابدهی استوار است. اگر پاسخی به نقدها داشتید بفرمایید: این گوی و این میدان ،

اما درباره ی برنامه ها: الان وقت اعلام برنامه نیست گرچه لابلای همین نقدها و حرفها تا حدودی برنامه ها را می توان دید ولی ارائه و تفسیر برنامه ها برای کاندید ها بعد از شروع زمان قانونی تبلیغات امکان پذیر است. مگر اینکه در قالب یک مناظره یا نشست  و...تعدادی از گروههای درگیر به اظهار نظر و برنامه بپردازند.

امیداوارم بیش از این پا روی پای هم ننهیم و بپذیریم که همه حق انتخاب، حق نقد(حتی غیر منصفانه)،حق انتخاب شدن و انتخاب کردن و... دارند. پس به صرف اینکه ما قبلا بارها انتخاب شده ایم نباید حقوق دیگران را ندیده بگیریم. برای آرای داده شده که احترامی قایل نبودیم و مقابل موکلینمان ایستادیم. لااقل برای آرای نداده احترام قایل باشیم..............



:: برچسب‌ها: انتخابات پرستاری" انتخابات نظام پرستاری" نظام پرستاری",

نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 15:47



درباره



این وبلاگ تنها با هدف ایجاد اتحاد و همدلی بین پرستاران، اطلاع رسانی قوانین و شرح وظایف پرستاران،بررسی مشکلات پرستاران و پیدا کردن راهکارهای مناسب برای اینها ایجاد شده است. لطفا با مراجعه به وبسایت parastaraneiran.com وثبت نام و عضویت در آن و عضویت در همین وبلاگ در ایجاد یک گروه قدرتمند و منسجم برای پیگیری مسایل پرستاری و اجرایی کردن قوانین حوزه ی پرستاری مشارکت فرمایید. هدف اصلی اطلاع رسانی است و معتقدم که بزگترین مشکل سیستم پرستاری عدم اطلاع رسانی به موقع است. به امید موفقیت به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم، بهقدر وسع بکوشم
amidimahmood@yahoo.com


مطالب پیشین

قوانینی برای خندیدن
تعدیل نیرو
روز پرستار 94
نظری گذری بر اختیارات سازمان نظام پزشکی و سازمان نظام پرستاری
تلاشها برای ایجاد اختلاف ادامه دارد ....
شعری در وصف این روزهای پرستاری
تبعید
تکریم همکاران
همه چیز درباره ی مرخصیها
اعتراض به قضاوت نا عادلانه
واکنش عجیب
مرگ خوب است ولی برای همسایه!!!!
روسای هیاتهای جدید
یک جلسه و این همه مانور؟؟؟
بیانیه ی انجمن اسلامی دانشکده ی پرستاری دانشگاه ع. پ. تهران
و مام گزارش جلسه هیاتهای جدید
یک مقایسه ی غیر منطقی
خواب زدگی
پرستاری مرد....
یک پیشنهاد به وزیر بهداشت




Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by parastaraneiran