منوی اصلی


نویسندگان


آرشیو موضوعی

قوانین مرتبط با پرستاری

کمیته ی پیگیری مطالبات

نشریه

شکایت جهت افزایش حقوق

لینک دوستان

ابزار وبلاگ

خرید لایسنس نود32

جیرجیرک مرداب

عنوان لینک

ردیاب جی پی اس ماشین

ارم زوتی z300

جلو پنجره زوتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پیگیری حقوق و مسایل و مشکلات پرستاران و آدرس parastaraneiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا

آمار بازدید

» تعداد بازديدها:
» کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 579
بازدید کل : 22141
تعداد مطالب : 245
تعداد نظرات : 493
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


آرشیو ماهانه


پیوند های روزانه


لوگوی ما

پیگیری حقوق و مسایل و مشکلات پرستاران


لوگوی دوستان


بر چسب ها




یک پیشنهاد به وزیر بهداشت

جمعه 6 شهريور 1394

اجرا نکردن قوانین به بهانه ی نداشتن بودجه ،منطقی به نظر نمی آید. اول اینکه مجلس ریز بودجه را نمی بنند و بودجه ی کلی را مصوب می کند و خود وزارت خانه است که باید برنامه هایش را بنویسد وبرای هر برنامه بودجه ای پیش بینی کند و جمع بودجه اش را از مجلس بخواهد.

گذشته از این بحثها، جناب وزیر محترم بهداشت که در صحن مجلس تمام خدمات پرستاری را زیر سوال برد و بی ارزش خواند باید بداند که بیش از سیصد تعرفه ی پرستاری یا به قول ایشان تزریق در سمت راست یا چپ باسن افراد هم اکنون تعرفه دارد و از مردم مبالغش دریافت می شوداما جالب است بدانید که در مراکز بسیاری از همین اقدامات به قول شما بی ارزش یا کم ارزش دارد به نامن همکاران شما ثبت و مبلغش از مردم اخذ می گردد و اغلب هم پولش به جیب همکارانتان می رود.

قطعا این مبلغ اعلامی از طرف وزیر بهداشت یک مبلغ غیر کارشناسی است و ایشان با این سنگ نسبتا بزرگ یا می خواهند از مجلس بودجه ای دیگر دریافت کند و یا اینکه زیر برا اجرای تعرفه های خدمات پرستاری نروند و یا اینکه ترکیبی از هردو را به دست آورند.

از روز اول و با ورود طرح قاصدک مشخص شد که وزارت بهداشت دنبال اجرای قانون مجلس نیست چرا که اگر ایشان در نظر داشت این قانون را اجرا کند این همه هزینه ی زمان و سرمایه و ... را صرف قاصدک نمی فرمود که با این همه هجمه و اعتراض و اعتصاب مواجه شد.

جالب است که وزیر محترم از جایگاهی بالاتر از مجلس سخن می گویند و مصوبه ی مجلس را زیر سوال می برند در حالیکه واقعا نمی فهمم که ایشان چنین اختیاری دارند یا نه؟ وآیا جایگاه وزیر اجازه می دهد که این چنین و با ادبیاتی سخیف و کوچه بازاری ضمن توهین مستقیم به یک صنف باارزش برای سلامتی مردم ، مستقیما به مجلس توهین کرده و به جای پاسخ گویی به این نهاد و قوه ی مهم حمله کند؟ گویا ایشان هم از تاکتیک بهترین دفاع حمله است استفاده می کنندو جواب هم گرفتند چون هیچ کس به مواضع ایشان و حرفهایشان (حتی نایب رییس ) اعتراض که انتظار گزافی است! تذکر هم نداد.

قطعا چنین اقداماتی و سخنانی به اتحاد بیشتر جامعه ی پرستاری کمک می کند. متاسفانه اقدامات وزارت بهداشت که به نام دولت نوشته می شود در تاتریخ کشور بی نظیر بوده است اقداماتی چون تبعید و اخراج و دستگیری پرستاران در خیابان مقابل بیماریستان و ... به جرم بی گناهی که مواردی از دادگستری حکم تبرئه گرفتند ولی خود دانشگاه علوم پزشکی تهران برخورد کرد و خودش را بالتر از دادگستری دید.

در نهایت امر وزیر محترم بهداشت (که گویا بهداشت روان را از سیستم سلامت جدا می دانند)می فرمایند که ما تعرفه ها را به شورای عالی بیمه فرستاده ایم. ضمن تشکر از ایشان چند سوال پیرو اینم حرف در ذهن متبادر می شود:

1- طبق قانون آیین نامه ی اجرایی باید با هماکاری نظام پرستاری و وزارتین بهداشت و رفاه نوشته شود. تا جاییکه اطلاع دارم و دیده ام نظام پرستاری بسته های خدمتی و .. را تهیه کرده است اما آیا این ارسال به یمه با کدام آیین نامه شکل گرفته است؟

2- لیست تعرفه ها به ریز چرا اعلام نمی شود تا مشخص شود که پرستاران به انتظار چند تعرفه باشند؟

3- آیا برای هر تعرفه چه تعداد کا و مبلغ ریالی هر کا چند ریال تعیین شده است؟

4- آیا در جلسه ی شورای عالی بیمه جز پزشکان محترم کسان دیگری هم حضور دارند و جلسه ی این شورا کی خواهد بود؟

البته سوال زیاد است و به دلیل عدم پاسخگویی ادامه نمی دهم ولی یک پیشنهاد به وزیر محترم ارائه می دهم:

ایشان بعد از به توپ بستن مجلس و زیر سوال بردن قانون و توهین مستقیم به یک صنف بزرگ که باید البته رسما عذر خواهی کنند، فرمودند که برای اجرای این تعرفه های پرستاری 2000 میلیارد تومان بودجه لازم است.

اول اینکه این عدد را از کجا محاسبه کرده اند؟

دوم اینکه پس کار های پرستاران هم جز ارزش معنوی که به سلامت مردم کمک می کند ارزش مادی هم دارد!

نظر به گفته های وزیر محترم بهداشت ، من پیشنهاد می کنم که ایشان هزار میلیارد بودجه در اختیار ما قرار بدهند تا این قانون را در مراکزشان اجرایی کنیم.

یا لااقل چند بیمارستان را پایلوت انتخاب کنند و حساب کنند که از این هزار میلیارد چند ریال سهم این راکز می شود، همان را پرداخت کنند و اجازه دهند ما این تعرفه هارا در این مراکز اجرای نماییم تا بدانند که اطلاعات غلطی به ایشان منتقل می شود.

بدین طریق برای همیشه از شر این قانون به نظر ایشان مسخره راحت می شوند: یا اجرایی میشود بدون دردسر برای ایشان و یا برای همیشه به پیشنهاد خود پرستاران لغو می گردد.

اما ایشان در بخش دیگری از صحبتهایشان فرمودند که مگر چند پزشک بیش از هشتاد میلیون می گیرند؟

باید خدمتشانم عرض کنیم که بگیرند! نوش جانشان! ما بخیل تیم پزشکی نیتیم و با این حرفها تلاش نکنید جامعه ی پزشکی را مقابل سایرین قرار دهید اما واقعیت هارا ببینید.

اولا چرا مبدا را 80 میلیون گذاشته اید در حالیکه سایر اعضای تیم درمان کمتر از یک میلیون کارانه می گیرند؟ دوما مطمئن باشید که بسایر رقمها بالاتر از این حرفهاست و شما بهتر است متوسط کارانه ی پزشکان محترم را (کل پرداختی کارنه تقسیم بر تعداد پزشکان متخصص) را بر متوسط کارانه ی پرستاران (کل مبلغ تقسیم بر تعداد کل) تقسیم کنید تا چند برابری این پرداختها مشخص شود. که قطعا با قانون که بیش از هفت برابر را ممنوع می داند مطابقت ندارد.

شما یک اجازه صادر بفرمایید تا ما طبق مجوز شما آمار تمام کسانی که بیش از این مبالغ را می گیرند در اختیارتان بگذاریم.

در پایان امیدوارم با وجودیکه مطمئنم موافق اجرای قانون تعرفه گذاری نیستید اما به قوانین تمکین بفرمایید و خود را بالاتر از قانون ندانید واجازه بدهید افرادی صادقتر اطلاعات را به سمع شما برسانند. ضمنا اجرای قانون را هم به راحتی با پیشنهاد ما به عهده ی خود ما وا می نهید و از درد سرهایش خلاص می شوید.

پیشنهاد دیگرم عذرخواهی رسمی وزیر محترم بهداشت ابتدا از مجلس (چرا که مجلس و قدرت آن از صنف ما مهمتر است) و سپس از پرستاران زحمتکش بابت اظهارات توهین آمیز و رفتار غیر محترمانه شان است.

به امید پیروزی قانونمندی بر بی قانونی

محمود عمیدی- پرستار بالین

پنجم شهریور 94



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 1:1



استبداد صغیر2

پنج شنبه 5 شهريور 1394

وقتی که در 22 جمادی الاول 1326 ه.ق مجلس به دستور محمد علی شاه به توپ بسته شد! تعدادی از نمایندگان مجلس دستگیر و در باغ شه به قتل رسیدند و البته تعدادی هم در همان روز به توپ بسته شدن کشته شدند. خانه ی تعدادی از همسایگان مجلس هم ویران شد!

دیروز مجددا خاطره این ماجرای تاریخی در ذهنم متبادر شد اما این بار نه یک سلطان مستبد! که یک وزیر متکبر مجلس را رسما به توپ بست!

آیا ما باید از مجلس دفاع کنیم یا مجلس از ما؟

آیا ما باید از مجلس حمایت کنیم یا مجلس از ما؟

آیا پزشکانی که در مجلس حضور دارند پزشکند یا نماینده ی مردم؟

آیا وزیر بهداشت پزشک است یا وزیر بهداشت؟

راستی یک وزیر اینقدر در یک دولت قدرت دارد که می تواند مجلس را و مصوباتش را با دو سمت اندام تحتانی انسانها زیر سوال ببرد رئیس جمهور چقدر قدرت دارد؟(این را داخل پرانتز پرسیدم)

پیشترها در کتابهای درسی چه چیزهاییی یاد گرفتیم و امروز چه چیزهایی میبینیم؟

خاطرم هست که یک روز معلم به ما درس اخلاقیات می داد و در بین حرفهایش گفت: بچه ها! آزردن حیوانات گناه است و.. به پرنده ها سنگ نزنید و ....

از مدرسه رفتم بازی فوتبال و بعد در راه برگشت دیدم که در کوچه گاو زبان بسته ای را پا بسته به زمین کوبیدند و با چاقو به طرز عجیبی سرش را میبنرد و در کمال تعجب دیدم که همان معلممان ایستاده و در کمال آرامش دارد صحنه را تماشا می کند!!!!!!

حالا بعد سالها آموختم که آموزه های مدرسه فقط برای وقت تلف کردن بوده ، و امروز بیشتر به این موضوع پی بردم.

وقتی یک وزیر یک قانون را به راحتی زیر سوال می برد و به تمسخر می کشد و .... هیچ کس هم جیک نمی زند می فهمم که : نه! بر خلاف آنچه خوانده ام در کتابها قانون برتر از همه چیز نیست! بلکه بستگی دارد که مقابل قانون چه کسانی ایستاده باشند.

به هر حال از وزیر محترم تشکر می کنم که نادرستی برخی آموزه ها را برایم اثبات کرد.



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 23:11



استبداد صغیر1

پنج شنبه 5 شهريور 1394

درد داریم و گفتنش سخت است

توی دل هم نهفتنش سخت است

روزی که وزیر بهداشت به مجلس فراخوانده شد تا پاسخگو باشد مطالبه گر شد و تمام مجلس را زیر سوال برد و کسی هم دم بر نیاورد و رئیس و نایب رئیس مجلس هم خم به ابرو نیاوردند!

وزیر بهداشت که البته قدرت بالاترش را بارها به رخ مجلس کشیده بود و حتی مجلس نتوانست وی را برای یک جلسه با معترضین پای میز مذاکره بکشاند!  اینبار رو در رو و چهره به چهره نه تنها در صحن مقدس مجلس یک صنف بسیار مهم را زیر چاقوی خود بزرگ بینی  نفله کرد، بلکه مجلس را نیز زیر سوال برد!

تعجبم از این است که پرستاران آنجا کسی را نداشتند تا بر سر وزیر متکبر فریاد بزند ! آیا نمایندگان مجلس هم نماینده ای نداشتند؟

زهی خیال باطل که ما پرستاران از سال قبل چه کار بیهوده ای کردیم و شکایتمان را به خانه ی ملت و نمایندگان مجلس گفتیم! ایشان که خودشان هم نیاز به حمایت دارند!

پیشنهاد می کنم پرستاران در حمایت از نمایندگان مجلس که وزیر به راحتی همه را زیر سوال برد اقدامی عاجل کنند چرا که این اقدامات به تضعیف جایگاه مجلس در بین اصناف منجر می شود و اگر بنا باشد هر وزیری برای اجرا نکردن قوانین مصوب مجلس به جای پاسخ گویی ، به مصوبه و مجلس حمله کند! دیگر چه جایگاهی برای مجلس و قانون و... می ماند؟

دردناک است که ما سال قبل به کمیسیون اصل نود شکایت کردیم و ...... نمیدانستیم که جایگاه وزیر بالاتر از مجلس است چه برسد به کمیسیون !

ضمنا قائم مقام محترم هم به کمیسیون اصل نود قول داد که مشکلات از اول اسفند حل شود و... نشد که نشد و کسی هم پرسشگر نیست و کویا اصلا کسی اجازه ی پرسشگری ندارد!!!!!

به راستی دیروز شاهد به توپ بسته شدن مجلس بودیم، اگر توجه کنیم! استبداد صغیر دیگری پای گرفته وما استبداد را بر میتابیم یا نه؟

پیشترها فکر میکردم.....(ازاین فکرهای واهی زیاد کرده ام) مهم این است که متوجه شدم که قدرت وزیر از مجلس و قانون و ... بالاتر است و منبعد باید مطیع محض باشم! البته پیشتر هم گفته بودم که باید قبله ام را رو به منزل وزیر بهداشت بچرخانم ولی تعدادی به اشتباه توجیهم کردند که اشتباه می کنم!!!!



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 22:55



جهل مرکب

پنج شنبه 5 شهريور 1394

جهل مرکب
جهل مرکب عبارت از اعتقاد جازم غیرمطابق است خواه مستند به شبهه باشد و خواه مستند به تقلید، پس ثبات را در جهل مرکب اعتباری نیست و سبب آنکه آنرا مرکب نامیده اند اینست که آدمی چیزی رابرخلاف آنچه حقیقت اوست اعتقاد کند پس معلوم می شود که بر حقیقت آن شی ٔ پی نبرده و حقیقت امر برای اعتقادکننده مجهول مانده ، این خود یک جهل(جهل بسیط) سپس اعتقاد کند که اعتقاد او عین صوابست و این خود جهل دیگر، که با هم تشکیل و ترکیب یافته و بنام جهل مرکب معروف گردیده است.
آنچه روز گذشته (۹۴/۶/۴) وزیر محترم بهداشت و درمان در صحن علنی مجلس بر زبان آورند و مجلس و مصوبات مجلس و خدمات تخصصی پرستاری را به سخره گرفتند مصداق بارز جهل مرکب است. البته این تعبیرایشان درباره تعرفه های خدمات پرستاری فی البداه به ذهن ایشان خطور نکرده بلکه زاییده ذهن بیمار و غرور کاذب حاکم بر مجموعه وزارت بهداشت و درمان است چرا که چند روز پیش عین این جمله (تفاوت تعرفه تزریق به باسن چپ یا راست!!) از زبان یکی از روسای دانشگاه ها در جلسه رسمی جاری شد! ایشان متخصص چشم پزشکی هستند و تفاوت تعرفه جراحی پلک پایین و بالا را به خدمات پرستاری تسری داده اند! من در این مقال قصد تشریح قانون تعرفه گذاری پرستاری را ندارم. فقط حیرتم از آقای وزیر محترم است که از سر عصبانیت و استیصال اینگونه سخن می گویدو البته بعید می دانم متوجه عوارض سخنان خود نباشد. به هر حال وقتی مجلس از توان نظارتی خود استفاده نمی کند و آمار مجریان را ملاک عمل قرار می دهد، طبیعی است که باید یک وزیر به خود اجازه دهد در صحن علنی هر آنچه می خواهد بر زبان آورد و قدرت مطلق خود را به رخ بکشد و به جای پاسخگو بودن، طلبکار هم باشدو ان شااله غیر عامدانه بزرگترین مجموعه کارکنان وزارت بهداشت و درمان را عصبانی و متشنج نماید.البته ما معتقدیم مجلس می تواند در راس امور باشد.

نوشته ی یک پرستار



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 22:42



توهین پاسخ تعامل!!!

پنج شنبه 5 شهريور 1394

سه شنبه سوم شهریور که اتفاقا هفته ی دولت هم هست اتفاقی افتخار شنیدن سخنان رییس جمهور محترم جناب آقای روحانی را در همدان پیدا کردم.

ایشان در صحبتهایشان از خاطرات سال 54 گفتند و فرمودند که در آن سال در همدان سخنرانی داشتند و بازداشت شدند و بعد آزاد گشتند به ملایر و تویسرکان رفته و  سخنرانی کردند و......

به یادم آمد که قطعا این اقدامات اقدامات سیاسی بوده است  و..... اما کمی بیشتر که فکر کردم دیدم در وزارت بهداشت دولت تدبیر و امید برخوردها با اعتراض صنفی که اتفاقا برای اجرای قانون !!! است ، و البته قانونگریزی گویا در این کشور جرم محسوب می شود!!(شاید البته ) چه برخوردهایی شده است؟

سال قبل اول تیر ماه بدنیال اعتراض پرستاران بیمارستان امام خمینی تهران و تجمع شان در حمایت از همکار تبعید شده شان به اسلامشهر شکل گرفت ، دو نفر از پرستاران را در خیابان به شکل بسیار بدی دستگیر کردند (توسط عوامل نامعلوم شما بخوانید خفت کردند!!!) و درون ماشین انداخته و با خود بردند!!!!!

کسانی که توسط دادگستری تبرئه شدند!!!

آقای شریفی مقدم به دلیل شرکت در تجمعی که به حمایت از ایشان شکل گرفته بود و اتفاقا بارها هم در همان جمع همه را به صبر و سکوت دعوت کردند و حتی همان روز از پرستاران خواستند که روز 4 تیر مقابل مجلس نروند و تجمع نکنند!!! ابتدا محکوم بخ بازنشستگی و سپس بدنبال حکم تبرئه از دیوان عدالت اداری محکوم به تبعید شدند! در این حکم نکته ی اساسی نقض حکم دیوان عدالت که مرجع بالادستی هیاتهای تخلفات اداری است توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیات تخلفات اداری این دانشگاه است!!1

اما تاریخ خیلی زود تکرار شد و امسال در پاسخ به تجمعاتی که در سراسر کشور در مراکز درمانی برگزار شد در اقدامی بی سابقه مجددا هیات رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی تهران مجددا دست به اقدامی تاریخی زد و چهار نفر از پرستاران را به بهانه ی برگزاری تجمع برای خواسته ی غیر قانون (یعنی درخواست اجرای قانون مصوب مجلس خواسته ی غیر قانونی است!!!) ابتدا از کار تعلیق و سپس اخراج کرد!!!!

این ارسالم پر از علامت تعجب شد اما علامت تعجب بزرگ را روز سه شنبه وزیر در مجلس به جای گذاشت و با توهین به تصویب کنندگان یک قانون مجلس و قوانین مصوب را زیر سوال برد و تعجبم از سکوت نمایندگان در قبال این توهین بود!

چگونه یک وزیر می تواند با کلماتی سخیف که از رادیو نیز پخش میشود ، ابتدا مجلس شورای اسلامی را زیر سوال ببرد و مصوباتش را به سمت چپ و راست اندام تحتانی زنان و مردان و .... ربط دهد و بعد هم با سکوت عجیب نمایندگان محترم مواجه شود!!!

آیا یک وزیر از چنین جایگاهی برخوردار است که قانون مصوب مجلس را به سخره گرفته و از آن برای توهین به یک صنف زحمت کش استفاده کند و انتظار داشته باشد که همه سکوت کنند؟

قطعا این حرفها که در حالت عصباینت وزری بیسان شده است از دیدگاههای اصلی وی پرده برمیدارد!

ایشان دیدش به سلامت مردم و ... هم همین است و خودشان را بالاتر از هر قانون و صنف و نماینده و ... می دانند!!!! (البته این دیگر تنعجب نداشت).

حالا قطعا همه می فرمایند که پرستاران صبر کنند و تعامل داشته باشند! پرستاری هنر است و ...صبر زینبی می خواهد!

پرستار کتک بخورد و دم بر نیاورد و .... واقعا مسلمانیتان کجاست!!! مسلمان نیستید لااقل آزاده باشید ! کمی هم به اطرافتان نگاه کنید! بالای سرتان را نمی گویم لااقل زیر پایتان را ببینید که خاک است و ....

این حرفها ادامه دارد.....(اما فایده ندارد!)



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 22:15



سیاست جدید وزارت بهداشت:توپ در زمین حریف

چهار شنبه 4 شهريور 1394

در مدتی که وارد فعالیت مطالبه گری صنفی شدم ، هر روز نکته های جدیدی به آموخته هایم اضافه می شود. همواره فکر می کردم و می کنم که مثل (بازی در زمین حریف یا توپ را به زمین حریف انداختن) همیشه هم به نفع نیست چرا که تیم مقابل می تواند با یک توپ بلند پاتک بزند و به گل برسد.

اخیرا و بعد از اعتراضات بسیار پرستاران (آشکار) و سایر غیر پزشکان (نیمه آشکار) به طرحهای وزارت بهداشت، وزیر محترم در اقدامی عجیب اعلام کردند که مراکز مختار به انتخاب هر کدام از دو روش توزیع کارانه هستند .

در این باب نگرانی وجود داشت که نکند منابع با هم تفاوت داشته باشد که اعلام شد منابع یکسان است ...

اما اتفاقی که بعد این اعلام رخ داد سردرگمی پرستاران بین این دو گزینه است و متاسفانه پرستاران دریافتی قاصدک را با روش پرداخت گارانه ی قبلی از نظر ریالی مورد مقایسه قرار می دهند درست نیست.

اول اینکه کارانه به روش قبل از شهریور سال قبل منسوخ شده و منابع مالی کارانه نیز افزایش داشته و از طرفی درآمد بیمارستانها هم با توجه به افزایش تعرفه های و... بیشتر شده است.

قطعا اگر همان روش قبل که البته بدون نظارت و سلیقه ای اجرا می شد و حتی برخی مراکز درصد اعلام شده (22/5درصد) را پرداخت نمی کردند، هنوز هم اجرا می گردید قطعا از نظر ریالی دریافتی همکاران چند برابر شش ماهه ی اول سال نود وسه می شد.

در ضمن همکارن برای مقایسه ابتدا باید دریافتی علی الحساب را با دریافتی قطعی جمع کرده و مبلغ اضافه کاریشان را از آن کم نموده و بر تعداد ماههای پرداخت شده تقسیم کنند تا مقدار کارنه ی هر ماه به دست آید.و آن عدد را نباید با عدد و رقم دریافتی سال قبل مقایسه کنند بلکه باید آن را با شش برابر مبلغ سال قبل مقایسه کنند چرا که طبق آمار خود وزارت مراجعه به مراکز 2 برابر شده و با توجه به حدود 2/8 برابر شدن (به طور متوسط) تعرفه های پزشکی ونیز 15 در صد افزایش مجدد آن در سال 94 ، درآمد مراکز نسبت به سال قبل حدودا 6 برابر شده و کارانه ها هم همینقر افزایش می داشت .

حرف بعدی با پرستارانی است که به دلیل دریافتی بیشتر نسبت به بقیه با طرح موافقت می کنند!!!!!

همکاران محترم باید به طول زمان خدمتشان بیاندیشند و نه به دو سالی که الان هستند و مجردند و ... مشکل ندارند. دیری نمی گذرد که همین همکاران جوانتر جای همکاران معترض را می گیرند و تازه متوجه قضیه می شوند و آن وقت دیگر دیر است.

عیش مدام را به عیش چند روزه دادن از منطق و عقل به دور است. ضمنا کسانی که این منافع اندک را در نظر می گیرند چطور می توانند از برخی افراد که پرستاری را به مبالغی بالاتر فروخته اند ایراد بگیرند؟

پشت این اختیاری کردن روشها چند نکته وجود دارد

1- اعتراضات را زیر سوال می برند و می گویند اگر اعتراضی بوده پس این اعلام رضایت چیست؟(در حالیکه خود پرستاران در اقصا نقاط کشور به اعتراض برخواستند )

2-حق اعتراض بعدی را از خود سلب می کنیم و با اولین اعتراض اعلامن می کنند که خودتان این روش را انتخاب کردید.

3-اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به بهانه ی رضایت پرستاران از طرح مبتنی بر عملکرد ، بهت اخیر یا تعویق یا ... می اندازند.

خواسته ی ما پرستاران از وزارت محترم بهداشت واضح است:

1- اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به طوری که عدالت را در سیستم درمان تامین کند (از هر جهت)

2- تا زمان اجرای تعرفه ها، طبق قانون بهره وری توزیع کارانه با همان روش قبلی ادامه داشته باشد.

3- اضافه کاری از کارانه جدا محاسبه و پرداخت گردد.

4-انتخاب روش توزیع تا اجرای تعرفه ها هر روشی که می خواهد باشد متضمن عدالت بوده و از ایجاد اختلاف و ... بپرهیزد.

همکاران محترم باید بدانند که جهت انتخاب روش توزیع ابتدا باید با هر دو روش آشنا شوند و سپس انتخاب نمایند.

مثلا واحد حسابداری اعلام کند که مبلغ قابل توزیع در این ماه این مبلغ است. (که مبلغ کل قطعا در هر دو روش یکسان است)

بعد بر اساس هر دو روش میزان پرداختی ها را مشخص نمایند.

قطعا در هردو روش تعدادی نسبت به روش دیگر متضرر و تعدادی منتفع می گردند اما اینها موقت است و عادلانه بودن پرداخت بین گروه غیر پزشکان هم اهمیت دارد و نباید روشی اتخاذ گردد که بین گروهها اختلاف ایجاد نماید.چنانچه محاسبه ی عملکرد بر اساس تعرفه ها انجام شود آنگاه پرداخت مبتنی بر عملکرد عادلان و واقعی خواهد گردید.

 



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 17:42



کولرها یمان را روشن کنیم!!!

جمعه 30 مرداد 1394

از وقتی بچه بودم مدام در حال اشک ریختنم!

نمیدانم چند دریا! چند رود! چند دریاچه! چند ابر و چند.... در من نهفته است!

من مدام در حال اشک ریختنم و این تمامی ندارد!

امروز که در حال بازگشت از نشستی دوستانه بودم دختر گلفروش سر چهارراه را برای بار هزارم دیدم و برای بار هزارم برایش گریه کردم!

نه برای اینکه ندارد بلکه برای نگرش خانوناده اش که وی را به این کار وامیدارند!!!

داشتم توی ماشینم از خنکی باد کولر برای مخترع کولر دعا می کردم!!! دیدم مادری در ماشین کناری در حال باد زدن کودک شش -هفت ساله است!! در حالیکه ماشین کولر دارد!!!!!!!!!!!!!!!

دیدم بغل دست راستم یک ماشین است که شیشه هایش پایین است و همه در حال عرق ریختنند! اما خوب ماشین کولر نداشت!

دیدم  کولر داشتن و نداشتن مهم نیست!

غصه خوردم به حال مهندسی کمه ماشینی را ساخته و کولر برایش نگذاشته! چون اصلا به فکر مردم نبوده!

غصه خوردم برای راننده ای که کولر را روشن نمی کند و عرق می ریزد!

عینک آفتابی زدم مبادا کناریها یم اشکهایم را ببینند!!

خدایا! من چه گناهی کرده بودم که چنین خلق شدم؟ چند دریا در من نهفته ای؟ چرا اشکهایم تمام نمی شود؟ اگر تمام گوشتها و استخوانها و... هم اشک می شد تا کنون تمام شده بودم! اما نمی شود که نمی شود!

این دیدگاه و بینش مرا به واکنش وامیدارد !  کارخانه ای که ماشین نا امن و بی امکانات را به مردمی میدهد که ولی نعمتش هستند و ... مردمی که از اندک امکانات هم استفاده نمی کنند!

اما در همین گیرو دار یکباره یاد اخراج همکاران امیر اعلم افتادم! اشک بر گونه هایم سرازیر شد!

نه که گمان کنید که بابت بی کاری دوستانم!! نه!!! ما اینقدر جربزه داریم که از تعداد بسیار بیشتری حمایت کنیم !!

گریه ام به حال بینش یک وزیر بود! گریه ام برای رییس یک بیمارستان بود 1 گریه ام برای گزارش کذب بود! گریه ام برای رییس و اعضای هیات تخلفات و صادرکنندگان این حکم بود! خدا را ناظر ندیدید وجدانتان را چه کردید؟

وزیری که با صدای عدالت خواهی چنین می کند به نظر شما در لشکر یزید بوده یا امام حسین؟

راستی چرا وزیر به جای تنبیه کسانی که چنین طرحی را پیشنهاد کردند و کسانی که این طرح نادرست را نادرستتر اجرا کردند  یک عده بی گناه را قربانی خطای خودشان میکند؟

وزیری که حق خواهی را با لج و لجبازی چنین می خواهد سرکوب کند چگونه می تواند مدعی مردم مداری و .. باشد؟

رییس دانشگاهی که حق را زیر پا می گذارد تا به قول خودش شاخ پرستاری را بشکند!! چگونه می تواند منافع مردم را مد نظر داشته باشد؟

بدا به حال ما ! که در چنین وضعی زندگی می کنیم!

بدا به حال ما که صدای عدالت را خفه می خواهیم1 صدای حق خواهی را خفه می خواهیم !

کولرهایمان را روشن کنیم! برای ماشینهاتت کولر تعبیه کنیم! اجازه ندهیم دخترک کبریت فروش مقابل مغازه ی عروسک فروشی یخ بزند!

بگذاریم حق و حقیقت راهش را برود! دنیا را محل گذر بدانیم! فکر نکنیم که خداوند نمی بیند! خداوند نمی داند!

گریه امان نمی دهد که به حال خودم هم گریه کنم! گریه کنم که در چنین وزارتی و  اوضاعی ناچارم کولرم را خاموش کنم!

کولری که خدا در وجودم نهاده و آن هم همین دیدن و حس کردن است!

میبینم و دم بر نمی آورم و جاری می شوم و ....غرق می گردم!!!



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 1:49



اندر احوالات اختیاری شدن اجرای مبتنی بر عملکرد

چهار شنبه 28 مرداد 1394

یکی از بحث برانگیزترین طرحهای وزارت بهداشت که از روز اول مورد اعتراض پرستاران بود و هنوز هم هست و حتی بعد از اصلاحات هم هنوز در برخی نقاط کشور خبرهایی از تجمع و .. در مراکز در مانی به گوش می رسد طرحی بود به نام پرداخت مبتنی بر عملکرد، البتهخ این اسم بسیار زیباست و توجیه کننده، چرا که هر کس بشنود می فرماید که: مگر بد است که هر کس به قدر کارکردش بگیرد؟

البته که بد نیست اما در عمل موضوع مهم نحوه ی سنجش میزان عمکملکرد و کارایی افراد است که در عمل هم ثابت شد که نقدهای پیش از اجرای ما درست بود.البته در اینجا نمی خواهم به معایب این طرح بپردازم که پیشتر بسیار گفته شده است اما موضوع مهم اختیاری کردن انتخاب روش پرداخت کارانه است که توسط وزیر محترم بهداشت و اعلام شد. اینجا چند تا سوال وجود دارد:

1- قطعا این طرح پیشنهاد شخص وزیر نبوده است اما چرا ایشان بدون برسی کامل و گرفتن نظرات افراد و پایلوت کردن در یکی دو مرکز اقدام به اجرای سراسری این طرح کردند که هزینه ی بسیار زیادی هم در بر داشت چه از نظر مادی و چه از منظرهای دیگر که مستند شده است؟

2-چرا یکباره با توجه به عدم توفیق طرح و اعلام قبلی که آزمایشی اجرا می شود ، طرح را طبق وعده ی داده شده جمع نمی کنند و به اختیار گذاشته اند؟ چگونه می شود در یک سیستم تقسیم منابع مالی را به اختیار عده ای بگذاریم بدون تعیین اشلهای خاص و مشخص؟

3-آیا برای پرداخت مبتنی بر عملکرد جز منابع کدهای عمکردی پزشکان منابع دیگری  هم وجود داشت؟ یعنی بجز از کارکرد پزشکان برای این طرح از منابع داخل یا خارج مراکز هم مبالغ دیگری اضافه می شد؟

4- این مبلغ 1/7برابر بر چه اساسی اعلام می شود؟ پیشتر چون علی الحساب بود می گفتیم که ایرادی ندارد و بعدا دقیق حساب می شود اما لطفا یک نفر واضح بگوید 1/7 برابر از کجا درآمده است؟

با توجه به آمار خود وزارت بهداشت مراجعات به مراکز دو برابر شده است  و این یعنی دو برابر شدن درآمد مراکز و یعنی دوبرابر شدن کارانه ی پرسنل، از طرفی تعرفه ها هم افزایش داشته(نرخ نمی گویم که موجب اختلاف نظر نگردد) اما دو برابر که شده و همان دوبرابر هم پانزده در صد مجددا افزایش داشته، پس ازایش در آمد مراکز می شود دو (دو برابر شدن مراجعات) ضرب در دو (دو برابر شدن تعرفه ها که البت بیشا این بوده) ضرب در پانزده درصد (افزایش تعرفه ها در سال 94)

اما حالا یک موضوع مشکوک وجود دارد: آیا رفتار با مراکزی که پرداخت مبتنی بر عملکرد را انتخاب کرده اند و مراکزی که روش قبلی را انتخاب کرده اند یکسان خواهد بود؟

یعنی منظورم این است که ممکن دستور داده شده باشد که به مراکزی که روش قبلی را انتخاب کرده اند به جای پرداخت 27/5 درصد از درآمد و اضافه کاری مجزا، مبلغ ریالی را کاهش دهند و تلاش کنند که صندوق روش قدیمی از صندوق روش مبتنی بر عملکرد سبکتر باشد و اینطور به همه وانمود کنند که: دیدید ! ما به نفع پرستاری کار می کردیم و .... از این دست حرفها!!!!!

اگر واقعا یکسان دیده شوند هر دو روش قطعا روش قبلی عادلانه تر بوده است چرا که اختلاف پرداختها بین اعضای غیر پزشک به چند برابر و گاهی بیش از ده یا حتی بیست برابر نمی رسید.

هر کس اضافه کاری می کرد مبلغ ریالی آن را طبق قانون به تعداد ساعتش دریافت می نمود و البته امتیازش را هم در کارانه دریافت می کرد .....

فرمولها هم پیچیده و غیر قابل درک نبود. ضمنا اعمال سلیقه بسیار کمتر بود. حالا توصیه ای هم به مدیران پرستاری دارم که لطف کنند و امتیاز همکاران را در هردو روش به یک چشم ببینند و بدهند و دستور نگرفته باشند نمرات روش قبلی را کمتر کنند. چرا که اینطوری بیشتر منابع به سمت همکاران غیر درمانی که امتیازاتشان همیشه دست نخورده است سرازیر می شود و مجددا موجب اعتراض و....

در هر حال به نظر بهترین کار تمکین به قانون و اجرای قانون مصوب مجلس است که بر اساس آن سنجش عملکرد افراد دقیق و بدور از سلیقه و ... بوده و تقسیم منابع مبتنی بر عملکرد واقعی افراد خواهد بود.

به امید حق و پیروزی قانون و قانونمداری

محمود عمیدی -پرستار بالین

28 مرداد 94



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 14:8



بیانیه ی هیات مدیره ی نظام پرستاری استان قم

پنج شنبه 22 مرداد 1394

بسمه تعالی
برادر گرامي ، جناب آقای دکتر ایرانی خواه ؛ رئیس محترم دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان قم
مجمع نمایندگان محترم مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی
همکاران محترم ، پر تلاش و صدیق کادر پرستاری سراسر كشور
سلام علیکم
خدای بزرگ را شاکریم که توفیق خدمتگزاری در سازمان صنفی شغل شریف ومقدس پرستاری رابه اینجانبان عطا فرمود و ازحضرتش استدعا داریم که بتوانیم از عهده اعتماد همکاران محترم برآییم و در دوره قانونی خدمت گام هایی در جهت اعتلای حرفه مقدس پرستاری که بدون شک باعت اعتلای سطح سلامت جامعه خواهد بود برداریم.
آغازین روزهای رسمی دوره چهارم هیات مدیره نظام پرستاری استان قم ، همزمان شد با موعد تجمع خودجوش همکاران محترم کادر پرستاری کشور که متاسفانه باآنکه مساله ای کاملا صنفی بود به دست آویزی برای سوء استفاده دشمنان نظام اسلامی تبدیل گردید و خانه پرستار که متشکل از جمعی پرستاران پیش کسوت و منتخبین دوره جدید نظام پرستاری بودند بعنوان تاثیرگذارترین نهاد این صنف درشرایط کنونی ، با درایت، بصيرت و تدبیر بی نظیر و با ورود به موقع به ماجرای تجمع ششم مرداد ، راه را بر ضد انقلاب بست و درخواست تعویق تجمع را مطرح نمود واین هیات مدیره نیز بعنوان اولین هیات مدیره رسمی کشور از دوره چهارم ، اولین بیانیه خود را با درک شرایط زمانی صرفا به همین موضوع اختصاص داد و همگان را به هوشیاری وبیداری وبصیرت فراخوانده ، درخواست تعویق تجمع و پيگيري مطالبات از طريق گفتگو و تعامل را از همکاران محترم خواستار شدكه درك شرايط موجود و اعتماد جامعه پرستاري به اين درخواست حكايت از عمق اعتماد جامعه پرستاري به رهبران صنفي خود داشت.
اکنون و پس از برقراری آرامش نسبی در بین جامعه خدوم پرستاری استان ، با توجه به برقراری مطالبات منجر به تصمیم تجمع خودجوش و انتظار همکاران محترم در تماسهای مکرر حضوری و تلفنی با اعضای هیات مدیره برای پیگیری قانونی مطالبات خود ، بر خود وظیفه دانستیم مواضع این هیات مدیره را به شرح ذیل اعلام نماییم :
از زحمات مسئولین محترم هیات اجرایی و نظارت انتخابات استان که کمال همکاری را در برگزاری انتخابات دوره چهارم داشتند ، تشکر و قدردانی نموده ، توفیق روز افزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستاریم.
هیات مدیره سازمان نظام پرستاری دراستان قم معتقد است آموزش هر پرسنل رسته بهداشتی درمانی بدون مدارک عالی دانشگاهی ، به منزله تیشه به ریشه سلامت کشور است و بکارگیری یا آموزش افراد جدیدبرای کمک به بیماران دررسته بهداشتی درمانی مناسب نبوده و این امور می بایست در رسته خدماتی و بدون قرارگرفتن نام بهیار یا پرستاردر عنوان شغلی باشد ، چنانچه تجربیات سالهای گذشته هزمان با ارتقاي سطح خدمات پزشكي تخصصي و فوق تخصصي در حوزه پرستاري هم به وضوح از برچیده شدن تربیت کمک بهیار و حتی بهیار (با تحصیلات چهارساله دوره متوسطه) وحتی کاردانی پرستاری وارتقای سطح پرستاری بالینی به حداقل مدرک کارشناسی حکایت دارد و امورعمومی مربوط به بیماران به رسته خدماتی سپرده شده است که این رویه میتواند تقویت و نظام مند شده و  در راستای خود ارتقا یابد لذا خواستار توقف طرح آموزش یکساله یا شش ماهه مشاغلی باعنوان کمک پرستار یا کمک بهیار يا بهيار می باشد.
قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ، از دستاوردهای سازمان نظام پرستاری بود که در سال 1386 که بدون حتی یک مخالف با اکثریت آرای نمایندگان مجلس به تصویب رسیده ، متاسفانه تا کنون به مرحله اجرا نرسیده و دولتهای نهم ، دهم و یازدهم تاکنون تلاشی جدی برای اجرای این قانون نداشته اند ، ما معتقديم  ارسال تعرفه های خدمات پرستاری به شورای عالی بیمه ، بدون اقدامات اولیه پیش بینی شده در قانون که مهمترین آنها تدوین آیین نامه اجرایی می باشد ، هر چند که می تواند بعنوان تغییر نگرش در سیاستهای مسئولین وزارت بهداشت به جامعه پرستاری تعبیر شود لکن گام موثری در این زمینه نخواهد بود و قطعا بدون آیین نامه اجرایی ،شورای عالی بیمه نیز در بررسی آن با علامتهای سوال متعدد مواجه گردیده و نهایتا قانون بین دولت و شورای عالی بیمه پاسكاري خواهد شد لذا تدوین آیین نامه اجرایی این قانون بعنوان یک اولویت مورد تاكيد می باشد.
دستورالعمل ابلاغ شده به دانشگاههای علوم پزشکی موسوم به پرداخت مبتنی برعملکردکه بصورت آزمایشی بابت پرداختهای شش ماهه دوم سال 93 و سه ماهه اول سال 94 در حال اجرا است ، صرف نظر از ایجاد نارضایتی ناشی از ناعدالتی در توزیع ضرایب در شش ماهه دوم سال 1393 ، تک نفره یا تک واحدی دیده شدن امور گروهی و تقسیم بیمارستانهابه بخشهای درآمدزا و غیردرآمدزا بدون در نظر گرفتن نوع خدمت ارائه شده و پیچیدگی های بسیار از نظر جدول طراحی شده و با پذيرش تصميمات مثبت مسئولين محترم در راستاي تغيير ضرايب به سمت عدالت نسبي و قولهاي شفاهي مبني بر ساير اصلاحات مورد نياز ، صرفا در خصوص کادر پرستاری به دلیل وجود قانون مصوب مجلس که اولویت اجرایی دارد ، مورد انتقاد اين قشر بوده و اين هیات مدیره ، خواستار اولويت يافتن اجراي قانون مصوب مجلس شوراي اسلامي وادامه نیافتن طرح مبتني بر عملكرد پس از دوره آزمایشی با ادامه توزیع کارانه كاركنان غير پزشك طبق روال قبلی با افزايش حداقل 7 درصد به سهم كاركنان از حق العمل دريافتي و رسيدن اين سهم به حداقل 30 درصد توام با پرداخت اضافه کار عملکردی بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری و مصوبات هیات وزیران تا تدوین آیین نامه اجرایی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری با تشکیل کمیته اي متشكل از كارشناسان خبره پرستاري بخشهاي دولتي و غير دولتي  میباشد .
آغاز ناگهانی طرح مبتنی بر عملکرد در دانشگاه های علوم پزشکی منجر به اعتراض هایی گردید که در بیمارستانها وشهرهای مختلف کشور تسری داشت و کم وبیش این اعتراض ها باعث ناراحتی مسئولین مربوطه نیز گردید لکن نباید از نقش مسئولین مرتبط با این طرح با توجه به عدم بسترسازی مناسب و تغییر بدون زمینه سازی قبلی روال توزیع درآمد بین کارکنان گروه پزشکی ، غافل ماند لذا اين هيات مديره ، وقایع اخیر و رفتار اعتراضی جامعه پرستاری را بیش از همه علل ، حاصل قطع شدن ارتباط منتقدین صنفي با مسئولین تراز اول میداند لذا برخورد انجام شده با چهار نفر از همکاران بیمارستان امیراعلم تهران را قابل گذشت از سوی مسئولین دانسته و از وزیر محترم بهداشت تقاضا دارد نسبت به لغو حکم تعلیق و بازگشت همکاران به کار ،دستور عاجل صادرنمایند ، بدون شک این اقدام ایشان همزمان با باز شدن  باب مذاکره و گفتگو ، موجب امتنان جامعه پرستاری از ایشان بوده ، گامی مثبت در جهت افزایش همدلی وهمزبانی در هفته ها و ماههای پیش رو خواهد بود.
بدون شک اعتبار یک سازمان صنفی ارتباط مستقيم به اعتماد اعضای آن سازمان به رهبران سازمانی دارد و زمانی که سازمان صنفی نتواند نقش رهبری خود را اجرا نماید ، تشکیل سازمان های غیر رسمی رواج خواهدداشت و در جامعه گسترده ای همچون پرستاری ، سازمان هاي غير رسمي ، همواره مورد طمع بيگانگان براي سوء استفاده از جريانهاي انتقادي به نفع خود مي باشد لذا از مسئولین محترم به خصوص شخص وزیر محترم بهداشت ومعاونین محترم ایشان درخواست می شود نسبت به پیشبرد هر چه سریعتر مراحل انتخابات دوره چهارم و تشکیل شورایعالی سازمان نظام پرستاری و باز شدن باب گفتگو در سطوح بالا و همکاری برای پیشبرد منطقی مطالبات جامعه پرستاری ، دستورات لازم را صادر وتمهیدات مناسب را مهیا نمایند ، بدیهی است هیات مدیره های جدید نیز که عمدتا از رویش های جدید و مورد وثوق پرستاران میباشند در صورتی در آینده نیز همچنان مورد وثوق ایشان خواهند بود و می توانند نقش رهبری جامعه پرستاری وجلوگیری ازبروز هیجانات احساسی و سوء استفاده عناصرضد انقلاب را ایفا نمایند که بتوانند بااستفاده از راهکارهای قانونی ، حداقل بخشی از نارضایتی های موجود در بین همکاران شریف کادر پرستاری را بهبود بخشیده و نقطه امیدی برای ایشان باشند در غیر اینصورت در آینده توقع از هیات مدیره ها نیز برای مدیریت جریانهای منتقد ، توقعی غیر منطقی خواهد بود.






نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 23:18



قابل توجه دکتر جعفریان

سه شنبه 20 مرداد 1394

در چند روز اخیر مجددا در برخی مراکز شاهد تجمعاتی بر علیه بی عدالتی در پرداختها بودیم و البته صد چندان هم سکوت کرده اند و دارند خودشان را برای اعتراضی بزرگ مهیا می کنند. قطعا هر بی قانونی و قانون شکنی محکوم است کسی از آن حمایت نمی کند.

اما صرف اتهام زدن برای محکوم کردن کافی نیست و باید ادعا ر با سند اثبات کنیم. متاسفانه آقای دکتر جعفریان که به گفته ی خودشان تحت فشار وزارت و شخص وزیر بوده اند ، در قدامی غیر قانونی دستور به برخورد با کسانی داده ند که هنوز مقصر بودنشان مشخص نیست.

طبق آمار موجود در هر فصلی و هر روزی تعدادی از عملها کنسل می شود و طبق شهادت و گواهی پزشکان و پرسنل و آمار روز واقعه ی امیر اعلم که تجمعی خود جوش برای ابراز نارضایتی از بی عدالتی افزایش یافته و درخواست اجرای قانون مصوب مجلس بود ، هیچ عملی کنسل نشده و کارها به تمام انجام گرفته است.

گرچه حتی در صورت عدم انجام کارها که قبلا در بسیاری از مراکز نیز شاهد بودیم و حتی در مراکز دانشگاه تهران، افرادی که شیفت نبودند هیچ گونه مسئولیتی موجهشان نیست.

طبق آمار موجود در بیمارستان امیر اعلمدر فصل زمستان 84 پاییز 93و تابستان سال گذشته106 عمل جراحی کنسل شده بوده که اگر این کنسل شدن جرم بوده چرا این آمار مورد بررسی قرار نگرفته است؟

اگر مشکلاتی که توسط پرستاران بیان می شود قابل درک است چرا شنیده نمی شود و در عوض پرستارانی که حرف می زنند به ستاد دانشگاه توسط دفتر پرستاری دعوت و از ایشان تعهد گرفته می شود؟ آیا واقعا این موضوع به دفتر پرستاری ارتباط دارد؟

اگر مسایل و مشکلات بیان شده توسط پرستاران قابل است و مشکلی هم نیست، چرا افرادی را از کار معلق می کنید بدون اینکه موضوع را بررسی کرده باشید؟

اینکه دستوری از بالا برسد قابل درک است اما ایا دستور بالادستیها در مقابل خداوند منان نیز ظلم شما را توجیه می کند؟

اینکه با قانون شکنان و مجرمان و..... برخورد شود مورد حمایت همه ی عدالت خواهان است اما وقتی ظلم از حد می گذرد و گوش شنوایی نیست چطور باید حقمان را جویا و پیگیر باشیم؟

آیا خفه کردن افراد با تنبیه یک عده بی گناه برای ارعاب بقیه کاری شرعا و عرفا به صواب است؟ خروج از دایره ی قانون تسط چه کسانی شکل گرفته است؟ آیا دلیل این اعتراضات و اعتصابات و .... واقعا غدم تمکین به قوانین نیست؟

جناب دکتر جعفریان! از شما انتظار بیشتری می رود و در جایگاهی که هستید الگوی بسیاری دیگرید و نباید پا بر حق و عدالت بگذارید و قوانین ر به دلیل دستور بالادستی زیر پا بگذارید و پیش عادل عدالت گستر سمیع و بصیر خود را خوار یک میز و صندلی کنید.

الان با توجه به جو ملتهب موجود در بدنه ی وزارت بهداشت که اخیرا با کمک و همیاری خانه ی پرستار و کمیته های پیگیری آرامش نسبی برقرار شده است این برخوردها منطقی به نظر نمی رسد.

حذف چند نفر بی گناه بدون سند و مدرک تنها به التهاب بیشتر می انجامد و جو ایجاد شده برای مذاکره را از بین می برد.لذا توصیه ی جامعه ی پرستاری به تمامی مسئولان و دست اندرکارن وزارت بهداشت و نهادهای امنیتی و بویژه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران این است که به واقعیات موجود جامعه ی پرستاری توجه کرده و با لحاظ کردن منافع و شرایط حال حاضر کشور از صدور احکامی غیر قانونی و بر خلاف مستندات واقعی ، از ایجاد تنش و التهاب بیشتر در جامعه ی پرستاری جلوگیری نمایند.

قطعا این تجمعات و حرکات در تمام مراکز خود جوش بوده و حاصل اختلاف پرداختهای در پی اجرای پرداخت مبتنی بر عملکرد است و حق بدهید که گاهی هم افراد به بی عدالتی معترض باشند.

در خاتمه امیدواریم که هیات بدوی تخلفات ادرای با نظر به مستندات و حقایق واقعی حکمی در راستای تنش زدایی و اجرای عدالت صادر نماید. 



نوشته شده توسط محمود عمیدی در ساعت 15:16



درباره



این وبلاگ تنها با هدف ایجاد اتحاد و همدلی بین پرستاران، اطلاع رسانی قوانین و شرح وظایف پرستاران،بررسی مشکلات پرستاران و پیدا کردن راهکارهای مناسب برای اینها ایجاد شده است. لطفا با مراجعه به وبسایت parastaraneiran.com وثبت نام و عضویت در آن و عضویت در همین وبلاگ در ایجاد یک گروه قدرتمند و منسجم برای پیگیری مسایل پرستاری و اجرایی کردن قوانین حوزه ی پرستاری مشارکت فرمایید. هدف اصلی اطلاع رسانی است و معتقدم که بزگترین مشکل سیستم پرستاری عدم اطلاع رسانی به موقع است. به امید موفقیت به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم، بهقدر وسع بکوشم
amidimahmood@yahoo.com


مطالب پیشین

قوانینی برای خندیدن
تعدیل نیرو
روز پرستار 94
نظری گذری بر اختیارات سازمان نظام پزشکی و سازمان نظام پرستاری
تلاشها برای ایجاد اختلاف ادامه دارد ....
شعری در وصف این روزهای پرستاری
تبعید
تکریم همکاران
همه چیز درباره ی مرخصیها
اعتراض به قضاوت نا عادلانه
واکنش عجیب
مرگ خوب است ولی برای همسایه!!!!
روسای هیاتهای جدید
یک جلسه و این همه مانور؟؟؟
بیانیه ی انجمن اسلامی دانشکده ی پرستاری دانشگاه ع. پ. تهران
و مام گزارش جلسه هیاتهای جدید
یک مقایسه ی غیر منطقی
خواب زدگی
پرستاری مرد....
یک پیشنهاد به وزیر بهداشت




Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by parastaraneiran