مردم شریف وبزرگ ایران!
پرستاران نه تنها در محیط کار بلکه در محیط مدیرانش هم مورد ظلم واقع است! بالاترین سطح مدیران نظام سلامت وزارت بهداشت است.متاسفانه این مدیران بسیار توانمند تریبونها را در اختیار گرفته و هرچه دوست دارند بیان می کنند.
در همین یک سال اخیر دروغهای بسیاری از زبان معاونان وزیر و خود وزیر زده شد. مردم می پندارند حرفی که از تلویزیون پخش می شود حجت است . اما باور کنید فقط دروغ است.
همه حتی همکاران پزشک می فرمایند حقوق شما که زیاد شده است. به خدا! به پیر به پیغمبر! نشده! ونمی شود.
اینها یک سری وعده ی تو خالی است. هم اینک درافتی اغلب پرستاران بالای یک و هشتصد است چون به اجبار باید اضافه کار بایستند.البته پرستاران بسیاری هم هستند که دریافتیشان پایینتر است ولی نهایتا سیصد چهار صد هزار تومان! آیا این افزایش چشم گیر است؟
آیا در کدام قانون نوشته و نانوشته آمده است که حقوق و مزایا بر اساس رتبه ی کنکور و آی کیو داده می شود؟ که البته مطمین باشیدبهره ی هوشی پزشکان از سطح جامعه به اندازه ی دریافتشان بالاتر نیست.
جناب وزیر محترم! ما قشر صبوری هستیم! شما هم با همین بنا به ما ظلم می کنید، اما تحملمان هم حدی دارد. ما هر چه خودداری می کنیم شما توهین می کنید.شما فکر می کنید بهره ی هوشیتان از همه ی مردم ایران بیشتر است؟
آیا بهره ی هوشی فوتبالیستها از همه ی دانشمندان فیزیک بیشتر است؟ به خدا قسم اختاف پرداخت پانصد برابری هم قبل از اجرای تعرفه های جدید داشتیم و هنوز هم داریم.
وزیر محترم کشور! ما هم همین را می گوییم! می گویییم هر کس به قدر کار کردنش پول بگیرد. چرا به ما پرستارها پول اضافه می دهید؟ به خدا حرام است. ما نمی خواهیم.
از طلا بودن پشیمان گشته ایم مرحت فرموده مارا مس کنید....
ما می گوییم چیزی که حقمان است را بدهید. بگذارید بقیه بخوابند و پول پارو کنند.بارشان بر دوش دیگران باشد و پول ببرند. حرام و حلالش به ما ربطی ندارد. اما این پولها دارد از جیب ما پرداخت می شود. از چند جا دارند ما را می دریند.
یارانه هایمان را که نمی دهند، اجناس هم که هر روز گران می شود، و حقوق کارمان را هم نمی دهند!! شما راهکاری پیش پای ما بگذارید!
بیایید کج بنشینیم و راست بگوییم. آیا برای اجرای قانون مصوب مجلس باید جار و جنجال کنیم؟ این چه منشی است؟ این چه روشی است؟
خود دولتمردان قوانین را دور می زنند آن گاه چطور انتظار دارند که ما در مراکز در مانی قوانین را مو به مو اجرا کنیم؟ انصاف هم خوب چیزی است ولی انصاف نیاز به وجدان دارد.....باور کنید.
ما که پول زور نمی خواهیم، دقت بفرمایید لطفا! سیستم کارانه ی پزشکان با پرستاران که نوع شغلشان و محل انجام کارشان یکی است فرق دارد. نه نیاز به مهربانی است و نه نیاز به رضایت سنجی! می توانند بخوابند و گوشی موبایل را خاموش کنند و گوشی تلفن را هم از پریز جدا کنند و ....
همکاران اداری هم تافته ی جدا بافته اند. چون برای کارانه شان امتیازی کسر نمی شود. اضافه کاری تشویقی می گیرند بعد همان اضافه کاری تشویقی در نمره ی کارانه اعمال می شود. نه مهربانی می خواهد و نه رضایت سنجی!!!
اما درباره ی پرستاران!!! ورود و خروج به ثانیه حساب می شود! اضافه کاری تشویقی کلا برای پرستاران ممنوع است! نمره ی ارزشیابی برا کارانه از کانال مهربانی و رضایت بیمار که عبور کند تاز ه به عقده ای بقیه می رسد! که فلان روز به فلان کسک من سلام نکرده!!این کانال خودش سه مرحله دارد!!!!
شما که عاقلید و رتبه ی پانصد آورده اید بفرممایید بی عدالتی وتبعیض چیست؟در کشورهای دیگر عقب مانده مثل امریکا و کانادا و استرالیا که بدبختند و پزشکانشان از کمترین بهره ی هوشی برخوردارند این پرداختها چگونه است؟
شما آیا خودتان را از صدو نود نماینده ی مجلس عاقلتر می دانید؟ باور کنید بین ایشان هم آدم با کیفیت و بهره ی هوشی بالا حضور داشته است.این را از آن منظر می گویم که شما فقط پزشکان را تافته ی جدا بافته می دانید.
مردم شریف ایران! به خدا قسم هیچ اتفاقی برای ما نیا فتاده است! ما دنبال اجرای قوانین حوزه ی پرستاری هستیم. نه زیاده خواهیم و نه بی بهره از هوش! مارا استثمار می کنند!
خیلی ساده است! در کش اصلا سخت نیست و رتبه ی زیر پانصد نمی خواهد! همه ی ما ها به بیمارستانها رفته ایم. اغلب مشکل شما کجاست؟ خودتان ببینید. صفها و چشم انتظاریهایتان بابت چیست؟ ساعتها منتظر چه کسانی می مانید؟ آیا جرات می کنید از ایشان که رتبه ی زیر پانصد بوده سوال بپرسید؟
بگذریم از اینها........ اینها به شما مربوط است .
اما چیزی که به ما مربوط است ظلمی است که به ما می شود. شما ظلمها را نمی بینید و ما بارگ وریشه حسش می کنیم.
آنگاه جانسوزتر از همه این قیافه ی حق به جانب و دروغ گویی های رسانه ایست. این هم نمونه هایش:
-دکتر حریر چی در تاریخ هشتم اردیبهشت نود و سه فرمودند: حقوق پرستاران سی تا چهل درصد افزایش می یابد وامیدواریم از اول تیر اجرایی شود.
-دکتر هاشمی وزیر بهداشت شانزده آبان: حقوق پرستاران افزایش می یابد.
-دکتر آقاجانی معاون درمان هشت آبان: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از آذر ماه اجرا می شود.
-اقای میرابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت 12 خرداد92:پایان انتظار شش ساله ی پرستاران با اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری...
-آقای میرازبیگی 20 آبان 93:مقرر شده است تا این قانون (تعرفه گذاری خدمات پرستاری)در حال حاضر بصورت آزمایشی در چند بیمارستان اجرایی شود و نتیجه آن بررسی و ارزیابی شود و سپس برای اجرای کشوری آماده شود.
آقای میرزابیگی رییس اسبق نظام پرستاری خرداد نود ویک:به گزارش سرويس سلاامت ايسنا، غضنفر میرزابیگی در اين باره اظهار داشت: این طرح در مرحله نخست در سه بیمارستان منتخب در تهران و اصفهان به مدت سه ماه اجرا می شود.
-دکتر هاشمی آبان نود و سه: تعرفه گذاری دریک بیمارستان از هر استان اجرا می شود تا بودجه ی لازم محاسبه شود.
البته از این دست حرفها و وعده ها زیاد است که هیچ کدام عملی نشد.
موضوع بعدی تامین کمبود پرستار با پرستاران شرکتی با پایه حقوق یک و پانصد بود که هنوز بعد چند ماه عملی نشده و متاسفانه شرکتها کاملاغ سلیقه ای با پرستاران قرادادی از 608 هزار تا 800 هزار تومان می بندند و وقتی همکاران پرستار برای اعتراض به مبلغ قرارداد به دانشگاه مراجعه کرده اند جواب شنیده اند که به ما مربوط نیست. حالا این شرکتها به چه کسانی تعلق دارد...... الله اعلم!!!!
می بینید که چقدر دروغ شنیده ایم .شما باشید به این افراد اعتماد می کنید؟